- 2 Nisan 2020
- 725
- 1.266
- 113
- 38
Vucut direnciniz dusmustur.Ben de kizim kuculken hep hasta oldum hayatimda olmadigim kadar cok hemde.Kendinize zaman verin.Gecrcek.Ben hic gecmicek zannediyodum.Arkadaslar allah rizasi icin yardim etmenizi rica ediyorum cunku gercekten yoruldum bastan anlatayim 1 kizim var 2.cocugu cok istedim 2 kere bos gebelik yasadim sonunda kizim 3 bucuk yasina girince tekrar hamile kaldim hemde sogum gunumde ogrendum hamile oldugumu cok mutlu oldum suanda da ellerinizden oper 3 aylik kizim var benim sorunum hamileligimin ilk gununden basliyorum surekli bir sekilde hastalniyorum dualar okuyorum olmuyor isyan etmekte istemiyorum hep bir halsizlik var bebgimle ilgilenmek bile zor geliyor o kadar bir hastaligim bitiyor oburu basliyor babaanneme okuttum kendimi çocukta cok nazar var sana gecmis bunyen guclu oldugu icin yataga düşürmemus seni cocukta kalsa yasayamazdi dedi internetlerden heryerden coxuklarimin fitosunu sildim felak nas ayetel kursu okuyorum kurani kerimi uyurken bas ucumdan ayirmiyorum hastaneye gidiyorum psikolojik diyor biri nazar diyor ne yapacagimu sasirdim hamileliginden beri sorun yasayan sonradan sagligina kavusan arkadaslrim gercekten bir yol gosterin lutfen![]()