Yardım edin lütfen

Suels

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
90
12
88
Kızlar bugün adetime 7 gün var ilişkinin üstünden de 13 gün geçti ama yumurtlama gününde değildim 3-4 gün önceydi. Bugünle birlikte 3 gündür göğüslerimin yanlarında ağrı var dokununca olan ağrılar hareket ederken hissetmiyorum. Sivilce gibi regl öncesi belirtilerim de var ama normalde 5 6 gün kala olan göğüs ağrısı bu sefer 10 gün önce olunca şüphelendim ve bugün erken gebelik testi aldım sabah da idrarını yapmadım 5 saat kadar tutup öyle yaptım ve negatif çıktı. Kafama fazla takıyorum ve miğde bulantısı yaşıyorum ara ara gün içinde özellikle dün gece uyumak için yattığımda o kadar çok düşündüm ki bulantı yine başladı ve uyuyamadim. Sizce bu durumda hamilelik var mıdır 13 gün sonra bu kadar miğde bulantısı ve göğüs hassasiyeti varken gebelik çıkmaz miydi? Lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim bütün bunlar psikoljik mi

Eklentiler

• 20190514_184802.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 66
Her mide bulantısı, göğüs sancısı hamilelik belirtisi olmuyor maalesef. Hava hastalık havası mideni üşütmüşsündür. En iyisi kan tahlili yaptır, net sonuç elde edersin. Ne kadar olursa olsun erken gebelik testi 6 gün öncesinde sadece %25 oranında doğruluk payı oluyor. 10 gün önce olmadı da tesadüftür. Başka belirtilerin de olabilir, kasık bölgesinde falan. Ama kan tahlili derim ben yine de.

Kasiklarimda hafif belirtiler daha bugün başladı baş agrım da hafif hafif oluyor kas ağrıları sivilceler var

Yarın veya ertesi gün yapsaydın testi daha net sonuç alırdın. Yumurtlama döneminde olmayıp gebe kalmak %25-30'larda. Psikolojiktir diye düşünüyorum, düşük bir ihtimal bu anlattıklarına bakılırsa, ama umarım bizi sonuçların yanıltır.

Yarın sabah tekrar yapıcam ilk idrarla erken gebelik testini

Erken gebelik testi bu kadar ucuz mu ya

Piskolojik miğde bulantısı. Çok erken daha
Bu göğüs ağrısı hangisi sizce. Adetten önce de oluyor ama 5 6 gün kala başlıyor bu sefer 10 gün önce başladı yanlarda sadece bazen geçiyor gibi oluyor hafifliyor sert bir şekilde bastırıyorum ama ağrı hafif regl öncesi gibi. Hamilelikte bu ağrı nasıl oluyor veya anlayabileceğim başka belirtiler var mı.

Yarın ne kadar etkili olur test
Etkililiğine birşey diyemem, ancak adetten 4-5 gün önce yapılırsa, yani ilişkiden 9-10 gün sonra, daha net sonuç alırsın.

Ki sen 13 gün geçti demiştin.

2 gün daha bekle derim ben. Olmadı çamaşır suyu testi yap.

Hamilelik olabilir canım
Bende adete 10gün kala yaşadım o belirtileri
Şimdi 4aylık hamileyim :)

Oladabilir ama erken daha biraz bekle adete 2 gun kala fln yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…