Yardım edin lütfen çok korkuyorum bekarım

Zayıf birisin dışkı birikince karnın şişiyor ihtiyacını giderince iniyor.. bunu bile anlamayan sen hangi akla hizmet tövbe estağfurullah...

Gerçekten bilmiyorum neden böyle bişey yaptım çok utanıyorum gercekten ama işte hep aynı doktora gittiğim için başından salmak için yalanmi söyledi acaba 3 aylık olduğunda ne hisseder hamileler
Regli iken ilişkiye girilmez hem pis hem günah ayrıca yumurtaların daha aktif çalışıyor hamile kalman çok yüksek bidaha şansın olmaz bilgin olsun

Regli iken ilişkiye girilmez hem pis hem günah ayrıca yumurtaların daha aktif çalışıyor hamile kalman çok yüksek bidaha şansın olmaz bilgin olsun
Adetliyken hamile kalma olasılığı düşük olmuyor muydu? Zaten yumurtlama dönemi 14.gun adetliyken neden yüksek olsun en azindan ben öyle bilmiyorum
Kendi adet takip uygulamam var mesela bugün hamile kalma olasılığı yüksek ama adete bir gün kala düşük oluyor. Zaten yumurtlarsak hamile kalabiliyoruz, tabi herkesin illa 14.gun yumurtlama olmuyor adet günü hamile kalınmaz değil tabi ki ama çok yüksek degil.

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-05-18-18-04-79_253c695d8ca859c75f5915698f7eab97.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2023-12-05-18-17-55-97_253c695d8ca859c75f5915698f7eab97.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu ülkenin kadınlarının üzerindeki baskıya bak ya. Aile, toplum baskısı ve birçok unsur kadınları gebelik konusunda obsesyon sahibi yapıyor. Lütfen üzülmeyin gebe değilsiniz. Ama aylardır devam eden karın şişkinliğiniz hazımsızlığınız ile ilgili bir iç hastalıkları uzmanına muayene olmanızda fayda var.

Stresten adetiniz, bağırsaklarınız, mideniz hepsi etkilenmiş. Kendinizde belirti arayıp duruyorsunuz. Stresten gaz yapmışsınız ve mide bulantıları yaşıyorsunuz. Korunsanız da yok zevk suyundan hamile kalır mıyım, kondom yırtılmış olabilir mi, kondom içimde kaldı, 5 tane ertesi gün hapı yuttum bir şey olur mu, erkek arkadaşım yatağa boşaldı ben de yataktan inerken üstünden geçtim hamile miyim? gibi kendi kendinize paranoyak olup çıkmanız yakın gibi duruyor. Size tavsiyem en iyisi derslerinize odaklanın da bırakın bu işleri bir an önce. Yoksa güzelim yıllarınızı böyle saçma sapan heba edeceksiniz gibi duruyor. Gerçeklikten uzaklaşmış ve paranoyalarla uğraşıyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…