- 20 Ocak 2015
- 9.258
- 12.982
- 40
-
- Konu Sahibi helpyardim
Başka doktora gidin adetim gecikti, ağrılarım var diye su zamanda ultrasonda çıkar. Ayrıca adetliyken hamile kalmakta çok olağan birşey değilYani bu ay olmadım daha 4 gün gecikti sanki bişey engelliyormis gibi ağrısı var ama olmadım karnım kasıklarım adet olcak gibi ağrıyor acaba başka biseyden dolayimı ağrıyor diyorum
Bir daha ilişki olursa korunun doğru dürüst aklınızı kaçırmış gibisiniz.ve lütfen adetliyken ilişkiye girmeyin enfeksiyon kaparsiniz yazik kendinize saygınız olsun bu şekilde ilişkiye girmeyin kaçmıyor ilişki yaparsanız. Bence daha önemli şeyler var
Eğer varsa belirtisi olurmu hareket falan şuan gidemiyorum testlerde çıksa çıkardıBaşka doktora gidin adetim gecikti, ağrılarım var diye su zamanda ultrasonda çıkar. Ayrıca adetliyken hamile kalmakta çok olağan birşey değil
Eğer varsa belirtisi olurmu hareket falan şuan gidemiyorum testlerde çıksaBaşka doktora gidin adetim gecikti, ağrılarım var diye su zamanda ultrasonda çıkar. Ayrıca adetliyken hamile kalmakta çok olağan birşey değil
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden hepinizden 2.1 iken 2.9 çıkması normalmi sizceHamile değilsin kuzum seninki tamamen psikolojik bisey korkma doktor başından saldı düşünmüşsun niye öyle bisey yapsın kaç kez adet olmuşsun kaç test yapmışsın negatif çıkmış yok bişey korkma kendini dinlemeyi bırak rahatla artık
Gebelik yok düşünme artık bu kadarEğer varsa belirtisi olurmu hareket falan şuan gidemiyorum testlerde çıksa
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden hepinizden 2.1 iken 2.9 çıkması normalmi sizce
Sizce bu değer yükselmesi normalmiGebelik yok düşünme artık bu kadar
Değer yükselmemiş, 5 altı tüm değerler negatiftir ister 4.7 olsun ister 0.0001Sizce bu değer yükselmesi normalmi
Teşekkür ederim beni aydınlattığınız için hepinizdenDeğer yükselmemiş, 5 altı tüm değerler negatiftir ister 4.7 olsun ister 0.0001
Ama neden yükselmis bide çoğu insanın 0 lı sayılarda çok karışık kafamDeğer yükselmemiş, 5 altı tüm değerler negatiftir ister 4.7 olsun ister 0.0001
Kuzum bu değer 0-5 arası negatiftir. 4.5 da aynı 0.01 de aynı derece negatif hiçbir farkı yok.Ama neden yükselmis bide çoğu insanın 0 lı sayılarda çok karışık kafam
Allah allah neden acaba ya çok garip gerçektenkarnım aynı şekil yemek yiyince sisyor tuvalete gidince iniyor
Ya gerçekten öylemi sizce tekrardan doktora gitmeli miyim böyle olduğunu bilmiyordumKuzum bu değer 0-5 arası negatiftir. 4.5 da aynı 0.01 de aynı derece negatif hiçbir farkı yok.
Önce böyle olmadığı için dedimAllah allah neden acaba ya çok garip gerçekten
3-4 saniye sürmemiştir ya 3-4 saniyeden sonra napıyoruz biz demişlerdir?3-4 saniyeye takildim ben.
Allah dusmanimin basina vermesin
3 - 4 saniye için o riski alır mısın? 3 - 4 saattir o. Nazar değer diye saniye yazmıştır.3-4 saniye sürmemiştir ya 3-4 saniyeden sonra napıyoruz biz demişlerdir?
Mesaj tekrarı3-4 saniye sürmemiştir ya 3-4 saniyeden sonra napıyoruz biz demişlerdir?