• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim Edin Lutfen adet

kartal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
202
59
13
Çarşamba akşamı bir parmak boyunda kan geldi, perşembe günü damla damla geldi çok az geldi yani anlamadım, cuma günü hiç gelmedi bir kere peçeteyle geldi leke gibi incecik, bugünde yine bir kere peçeteyle geldi leke gibi ince halde. Adet oldum diye doktora gittim kan verdim yumurtalık durumumu öğrenmek için fakat oldum mu olmadım mi anlamadım neden böyle oldum bir fikri olannnnn var mi? Yardim edin lütfen.

aynı durumu ben de yaşıyorum şuan. 4 kez test yaptım hep negatif. ama regl de olamıyorum benim de çok az kanamam oldu ama hiç böyle olmazdı ben de anlamadım :(

aynı durumu ben de yaşıyorum şuan. 4 kez test yaptım hep negatif. ama regl de olamıyorum benim de çok az kanamam oldu ama hiç böyle olmazdı ben de anlamadım :KK43:
Bende önceden hiç lekelenme olmazdı son birkaç adetimde önce lekelenme oldu 1 gün ya da 1,5 gün sonra kanama oldum normal ama lekelenme normal değildi bayağı geliyordu fakat leke leke geliyordu Yani benden önce gebelik sandım kaç kez fakat adet oldum bu şekilde ilk defa oluyorum 3 gün oldu ve çok az leke geldi gebelik olabilir mi acaba ben yine Adet olacağım diye bekliyorum ama gelen giden yok arada kalmak çok zor bir şey

Bende önceden hiç lekelenme olmazdı son birkaç adetimde önce lekelenme oldu 1 gün ya da 1,5 gün sonra kanama oldum normal ama lekelenme normal değildi bayağı geliyordu fakat leke leke geliyordu Yani benden önce gebelik sandım kaç kez fakat adet oldum bu şekilde ilk defa oluyorum 3 gün oldu ve çok az leke geldi gebelik olabilir mi acaba ben yine Adet olacağım diye bekliyorum ama gelen giden yok arada kalmak çok zor bir şey
Lekelenme dediğiniz kahverengi akıntı mı

Back