- Konu Sahibi ceylanayse
herşeyin en güzeli olsun isteriz ama böle oumsuzluklarda oluyr işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol tatlım yazdıklarını okuyunca kendim i biraz ıyi hissettim belediyenin katlı pazaryeri dugun salonu nu tuttu 2000 tl ye tutmus siz nereyi tuttunuz canım kaça tuttunuz benim de isteğim kır düğünuydu :-( olmadı çok zormuş üstelik ıyi bir yerde çalışıyorum çalışma arkadaslarimi bile nasıl çağıracağımi düşünüyorum kimseye şöyle göğsümü gere gere salon tuttuk diyemiyorum![]()
sıkma canını hepimiz yaşıyoruz aynı sıkıntıyı gelir geçer bunlar. zamanı gelince de güler hatırlarsın keşke kendimi hırpalamasaydım dersin. bunun için yüzük atılmaz bence. aranızda çözülmeyecek bir şey çıkarsa o takdirde atılır ama basit nedenler yüzünden ayrılıklar doğru değil bence tabiki. ama burda bir şey dikkatimi çekti.
bir yerde çalışıyormuşsun çalışma arkadaşlarını bile nasıl çağıracağını düşünüyormuşsun... neden?? senin arkadaşların düğününün yapılacağı mekana göremi gelecekler düğününe? ben burada biraz gösteriş sezinledim. "insanların beğenisine" göre düğün, kına,nişan vs vs yapılmaz. eğer o şekilde yapılırsa "gösterişten" başka bir konuma düşmez. önemli olan senin o günkü mutluluğun.. insanlara bazı şeyleri beğendircez diye neden düğün hazırlık aşamasını kendimize de eş adayımıza da zehir edelim...
eğer yanlış anlayıp bütün bunları yazdıysam özür diliyorum. ama ben cümlenden bunu çıkardım.
merhaba kızlar ... çok bunaldım çok sıkıldım bu evlilik sürecinde ne kadar zormuş meğer((
bundan bir ay öncesi nişanlımla çağrı salonunu tutmuştuk ikimizde beğenerek tutmuştuk fakat mayıs ayı cumartesi öğren için tutmuştuk.
çevremizdeki herkes cumartesi gündüz olmasını pek iyi görmediler herkes bir şey deyince bizde iptal ettirelim dedik. buraya kadar sorun yok nişanlım iptal ettirdi vs sonrasında yine salon arama başladı. zaten nişanlımın tarafı hiç bir şey yapmıyorlar herşeyi nişanlım ve ben tek başımıza yapmaya çalışıyoruz ...zaten düğün salonu parasını da düğünde takılanlarla ödeyeceğiz...offf çok bunaldım neyse bir gün yine bu salon muhabbetinde kavga ettik ve ben artık hiç bir şeye karışmayacağım dedim. istediğin yeri tut dedim daha önceden gidip gördüğümüz ve beim hiç beğenmediğim salonu gidip tuttu çok cüzi bi mıktarda....her akşam bununla yatıyorum bununla kalkıyorum hiç içime sinmedi.sevmedim nişanlımıda üzmek istemiyorum çünkü ailesinden en ufak bir yardım bile yok..ne yapacağım hiç bilmiyorum çok bunaldım.. şimdi kına için yer tutacağız çok güzel bir yer olmasını istiyorum kına için yer araştırıyorum en azından kınam güzel olsun diyorum...
ama o kadar bunaldım ki ne yapacağımı bile bilmiyorum sinirlenip bazen yüzüğü atmak geçiyor içimden..
nişanlımıda seviyorumm.. ne yapmalıyım çok üzgünümm..rüya gibi geçmesini istediğim benim için en önemli olan gün kıytırık bir yerde olacak((((
Bu süreç gerçekten çok zor.. Çok iyi anlıyorum. Biz daha sözlü bile değiliz ama bu konuları konuştuğumuzda bi keresinde kavga etmiştik,üstelik ertesi gün onun doğum günüydü( doğum günü die sonra ben alttan almak zorunda kaldım.. O düğünü köyde yapabiliriz demişti bi ihtimal.. Ben de bana sorarsan salon düğünü olsun dedim,çok basit benim için köy düğünü.. (Bu arada aynı taraflıyız biz ama ben İstda yaşıyorum) Sonradan cd den düğünü izlemek bile istemem yani.. O da buna erkek tarafı karar verir dedi,babam köyde yapalım derse ben ne dicem dedi.. Ben de buna nedn ailen karar veriyo bizim ortak karar vermemiz gerekir dedim,yok o zaman senin evine akrabalarına yakın olsun,tabi zaten kız tarafı karar verir dimi dedi şaşırıp kaldım ben öyle demek istemedim ki dedim.. Yani canım anlayacağın salon seçmeyi bırak ampüllerin altında düğün yapıcaklar bana %50 ihtimal de olsa.. Beterin beteri var gördüğün gibi,kıytırıkta olsa bi salonunuz var sizin.. Sizce bana sorması gerekmez miydi köy düğünü olsun ister misin die,çünkü salon da var tutabilecekleri köye yarım saat mesafede
Nasıl ama ya?
Bu konuda nasıl size sormazlar.
İnsan evlatt hatrı için bi sorar ya
Bence çok ayıp size yapılan![]()