- Konu Sahibi ceylanayse
-
Canim dugunun ne zaman bilmiyorum..Ama bunun icin yuzuk atmaya degmez..Tabiki bunu gercekten istedigin icin yazmamisindir..o an dertlesecek birine ihtiyacin vardi gercekten icinden gecenleri bize soyleyebildigin icin yazmisindir..Bu konular stresli ve gercekten zor..
bak benim haziran da dugunum var..Yurt disindayim..Esimde burda..(yurt disi nedeniyle nikahlarimiz kiyildigi icin esim diyorum) Ocak ayinda nisanlandik..1 haftaligina gelebilmistik..geldigimizde hersey o kadar ani gelistigi icin ne gelinlik ne dugun salonu hic birsey bakmadik..benim kafamda hatta hep hayalimde kir dugunu vardi//Nisanim teknede olacakti gelinligim bile hazirdi kafamda falan filan...Ama hicbirsey hayal ettigim gibi olmadi ,olmayacakta..Nisanim evde oldu..Dugunum icin internetten baktigim hic bir yeri esim begenmedi,begendiklerimizde 30 bini buldu..Kir dugununden sadece fiyat icin vazgectim..bi salon begendik,netten ne kadar begenilirse iste..esimin ablasi ve enistesi gitti gordu..2 katli bir salondu..ben 1.katini begenmistim..ama onlar 2.kati tuttu..daha genismis ..sesimi cikarmadim..cikaramadim..istedigim gelinligi esim acik buldu ki degil..imzayi attiktan sonra giydigim hersey ona acik geldiya neyse ..gelinlik begendim burda..balik etek..normalde istemedigim model ama giyince ustumde cok begendim..Esim olmaz dedi..Gelinlige benzemiyormus ve cook pahaliymis..evet pahaliydi 3000 dolar..indirim yapariz dedi ,2000 dolar olcakti..almadi..Daha dogrusu begendigim hic bir modeli begenmedi..pahaliymis..amenna dedim..simdi telefonla bir moda eviyle gorusuyorum..bak yuze yuze bile degil..istedigim (daha dogrusu kocamin istedigi) modeli gonderdim..Bu saatten sonra dikilene razi olcam cunku dugunumden sadece 8 gun once Turkiye'ye gelebiliyorum..dusun..Birde ben senin gibi yuzuk atarim diyemiyorum artik.. sinirlensem bile..hersey aksilikler yumagi gidiyor ,ve ben sesimi cikarmiyorum..
Yasadiklarimdan ogrendigim birsey var bu surecte hersey senin disinda gelisiyor ve olacagina variyor be tatlim..Sen kendini uzup heba etme..geri donusu olmayani nasil guzel hale getiririm diye dusun ve sabrini ve anlayisini kaybetme..Ve ne olursa olsun nisanlinla paylas..Icinde biriktirme..Ben ilk olaylarda attim icime konusmadim..Ama konusmayinca kavgalarin sonu gelmiyor..Simdi anlatiyorum..en azindan cozum buluyoruz beraber..Biriktirmek guzel bir sey degil..Bir anda patlamak cok kotu olur..hersey gonlunce olsun diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?