Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm daha erken olduğu için kadnda çıkmamış olabilir
idrarda çıkar ama kanda çıkmayabilir
benim 5 gün geçmiişti idrar testi yaptırdım pozitif çıktı
2 gün daha bekledim kan testi yaptım o zaman bir buçuk aylık olmuş
ama değer biraz düşüüktü gebelik var ama dedi dr bir hafat sonra gel dedi
1 hafta sonra inanılmaz yükselmişti değerim
keseyide görmüştük
senin daha 3 gün geçmiş dur bakalım bi 2 gün daha geçsin
yarın mesala gidip tekrar yaptırabilirsin değer yükselir belki
peki belirtileri varmı uykuma hissi halsizlik
kasıklarında ağrı sanki adet olacakmışsın gibi ağrılar olur sende varmı bunlar
tam tersi.. önce kanda belli olur sonra idrarda.. bu durumda iki olasılık oluyo.. ya idrar testi yanlış negatif olduğu halde pozitif diyo
ya da kan testini yanlış çalışmışlardır.. fakat eğer başka yerde de negatif çıkarsa heralde durum kesinleşir..
ben ne demişim erkense kanda belli olmayabilir ki burda çoğu konuda bunu okudum bi kaç gün sonra kandada kesinleşiyo hamilelik bazen erken olduğu için yada geç döllenmeden dolayı çıkmamış olabilir valla ben bildim bileli çoğu kişi ilk önce idrar testi yapıyolar sonrada kan testi yaptırıyolartam tersi.. önce kanda belli olur sonra idrarda.. bu durumda iki olasılık oluyo.. ya idrar testi yanlış negatif olduğu halde pozitif diyo
ya da kan testini yanlış çalışmışlardır.. fakat eğer başka yerde de negatif çıkarsa heralde durum kesinleşir..
Nisacım,beta hcg önce kanda çıkar,idrarda sonradan belli olur..Çoğu arkadaş evet önce evde kendileri idrarda deniyor çünkü eczaneden alması ve sonuç daha kolay görülüyor ama idrar testleri yanıltıcı da olabiliyor..kan testi eğer lab makinelerinde sorun yoksa en gerçek sonucu verir ve yanılmaz..ben ne demişim erkense kanda belli olmayabilir ki burda çoğu konuda bunu okudum bi kaç gün sonra kandada kesinleşiyo hamilelik bazen erken olduğu için yada geç döllenmeden dolayı çıkmamış olabilir valla ben bildim bileli çoğu kişi ilk önce idrar testi yapıyolar sonrada kan testi yaptırıyolar
ben ne demişim erkense kanda belli olmayabilir ki burda çoğu konuda bunu okudum bi kaç gün sonra kandada kesinleşiyo hamilelik bazen erken olduğu için yada geç döllenmeden dolayı çıkmamış olabilir valla ben bildim bileli çoğu kişi ilk önce idrar testi yapıyolar sonrada kan testi yaptırıyolar
ben de diyorum ki önce kanda belli olur sonra idrar testlerinde..
bu kadar kadın doğum hocaları bize yanlış öğretmiş olamaz..
o önce idrar testi çıkıp da sonra kan testi yaptıranlar idrar daha pratik ve evde yapılıyo diye öyle yapmışlardır..
haklsn cnm bakalım yarın tekrardan denicem test yapıcam ya inşallah kanda yanılma vardır hamileyimdir:Saruboceq: saoll cnmmm opuyorumnanaktancanım sen yine bir idrar testi yap bakalım o test bozukta olabilir ama herkes kesin sonucu almak için kan testi yaptırıyor
nasıl yani cnm 10gün olmadın negatif cıktı sonra hamilemi oldugunu ögrendinboshayallersmilebunla ilgili bir bölüm var
bu durumu bende yaşadın 10 gün daha olmadım yine negatif çıktı kanda
cnmmm benimm saol bakalım yarın tekrarlıcam ya en cok üzüldüğüm noktada hadi günüm geçti 3gün ya o testte pozitif cıkıpta kanda negatf sonucunu almak yıktı beni...keşke hiç cıkmasydı pozitif...:1no2:BELıRTıLERıM VAR OLMAZMI ıŞTE BUNLARDA BENı YIKAN AMA BUGUN BıŞEY KALMADI PEK...ATEŞıM VARDI YANIYORDUM GECELERı..DÜN O OLMADI MESELA...KARNIMDA BATMALAR ŞıŞKıNLıK KASIKTA SANCI AKINTIM....ıŞTAH KESıLMESı VE BıANDA ARTMASI..KARMAKARISIGIM.....COKTA AKINTIM VAR....cnm daha erken olduğu için kadnda çıkmamış olabilir
idrarda çıkar ama kanda çıkmayabilir
benim 5 gün geçmiişti idrar testi yaptırdım pozitif çıktı
2 gün daha bekledim kan testi yaptım o zaman bir buçuk aylık olmuş
ama değer biraz düşüüktü gebelik var ama dedi dr bir hafat sonra gel dedi
1 hafta sonra inanılmaz yükselmişti değerim
keseyide görmüştük
senin daha 3 gün geçmiş dur bakalım bi 2 gün daha geçsin
yarın mesala gidip tekrar yaptırabilirsin değer yükselir belki
peki belirtileri varmı uykuma hissi halsizlik
kasıklarında ağrı sanki adet olacakmışsın gibi ağrılar olur sende varmı bunlar
ayyy cnm benim ya inşallah dediğin gibi olur saol cnm benm umut oldun banaboshayallersmilecanım idrar testini dene tekrar..eğer yine pozitif çıkarsa başka bir hastanede kan tahllni yaptır..benim daha önce başıma geldi..kan tahlilini özel bir poliklinikte yaptırdım negatf çıktı..daha sonra devlet hastanesinde yaptm poztif çıktı..umarım hamilesindir..ama değilsende stres yapma o sana gelceği zamanı iyi biliodur..
ya test bozukmafoldumben yada kan tahlili yanlıssositososito inşallah kan yanlıstır sabah yapıcam testi yaa bide o idrar testini sabah ilk idrarımla yapmıstımm daha kesin sonuc verir diye:bbo:tamamen katılıyorum..kanda kesin sonuç verir..dedigin gibi test bozuk olabilir..yada kan testini yaptırdıgın yer yanlışlık yaptı...başka bir yerde daha kan ver bence.
inşallah olumlu sonuc alırım yazarım:Saruboceq:saol cnmmmidrar testini tekrar dene bence yine pozitifse kana başka hastanede baktır
Kandaki sonuç daha gerçektir..Ama istersen bir kaç gün sonra kan tahlilini yinele..Başka bir yerde baktır içine sinmezse...