- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düzenli kullandıysanız ilaçların en geç 2 hafta içinde etkisini göstermesi lazım.Doktora götürduk gecenlerde saçmaladı. Balgam var ondan diyor. aylardır kusuyor dedim. Hâlâ balgam sökücü verdi . Antibiyotik verdi şaka gibi. Tekrar götüreceğim pazartesi günü
Merhaba öncelikle sakin olun hepimizin başından geçti bunlar.bebeginizin reflüsü olabilir emzirirken yada mama verirken başını yüksek tutmaya çalışın. bi doktora görünün bence. Ve uyku içinde milupa iyi geceler çayı deneyin inanın çok işe yarıyor. 5 ay boyunca uyumadı bebegim sizin çektiklerinizi çektim hem kolik hem reflü hemde uyumayı sevmeyen bebegim vardı. ne önerdilerse yaptım işe yaramadı. En son gece mamasına milupa iyi geceler çayı koydum ve o günden sonra bebegimin uykusu düzeldi çok şükür. 6 ay kadar kullandım artık gerek yok 1 yaşına geldi dedim bıraktım. Yine gece uyanıyor yaramazArkadaşlar Allah başka dert vermesin de inanın çok yorgunum. Günlerim 1-2 saatlik uykuyla geçiyor. Bebeğim 1 buçuk yaşında
Yatırıyorum saat 10 buçuk gibi kalkıyor en geç 4 e kadar sürekli uyaniyor 4 den sonrası yok.
Kesinlikle uyumuyor.
Vallahi çöktüm yaşlandım . Esimin yanında yatamaz oldum.
Her gün tam yatmaya yakın uyanıp kusuyor.
Her gün alezini ve yastığını yıkıyorum. Allah affetsin bebegimin kusmugunu temizlemekten tiksinir oldum. Her gece mi aynı şey olur. Gündüz hiç bisey yok . Öğlen uykusuna yatıyor. Akşam zor 9 da kadar tutuyorum. Genelde 8 de uyuyor. Ama surekli uyaniyor. Gözaltılarım çöktü. Yeme düzenim iğrenç uyku düzenim iğrenç.
Neler denemedim ki uyku çayları, iyi geceler şurubu en son çok daraldim atarax bile verdim. Yok çocuk uyumuyor.
Banyo yaptiriyorum , her gün parka götürüyorum yorulsun diye. Masajlar uyku dualari ... denemediğim bisey kalmadi. 11 de de yatirsam aynı 8 de de yatirsam aynı. Bu saatler ağlamasını duydugum an sanki ayaklarımdan kanım çekiliyor artik. Bir de biliyorum ki bu her gün böyle. Inanin sabaha uykusuz ve moralim bozuk kalkıyorum. Eşimle karı koca ilişkimiz de kalmadi çok üzülüyorum
Bana bir el atin ya vallahi bittim tükendim.
Bebeğim 1 buçuk yasinda gazi yok reflü yok alerji testi yaptırdık değerleri gayet iyi ..Merhaba öncelikle sakin olun hepimizin başından geçti bunlar.bebeginizin reflüsü olabilir emzirirken yada mama verirken başını yüksek tutmaya çalışın. bi doktora görünün bence. Ve uyku içinde milupa iyi geceler çayı deneyin inanın çok işe yarıyor. 5 ay boyunca uyumadı bebegim sizin çektiklerinizi çektim hem kolik hem reflü hemde uyumayı sevmeyen bebegim vardı. ne önerdilerse yaptım işe yaramadı. En son gece mamasına milupa iyi geceler çayı koydum ve o günden sonra bebegimin uykusu düzeldi çok şükür. 6 ay kadar kullandım artık gerek yok 1 yaşına geldi dedim bıraktım. Yine gece uyanıyor yaramaz
Gece kusuyorsa mutlaka reflü vardır. Ve reflüden her yatırdığınızda genzi yandığı için uyanıyordur. Benim oğlumda aynı böyleydi ihtimalleri değerlendirirken reflüyü dikkate alıp araştırdım ona göre düzenledim hayatını ve çok şükür bin kere maşallah kusması kalmadı.Arkadaşlar Allah başka dert vermesin de inanın çok yorgunum. Günlerim 1-2 saatlik uykuyla geçiyor. Bebeğim 1 buçuk yaşında
Yatırıyorum saat 10 buçuk gibi kalkıyor en geç 4 e kadar sürekli uyaniyor 4 den sonrası yok.
Kesinlikle uyumuyor.
Her gün alezini ve yastığını yıkıyorum. Allah affetsin bebegimin kusmugunu temizlemekten tiksinir oldum. Her gece mi aynı şey olur. Gündüz hiç bisey yok . Öğlen uykusuna yatıyor. Akşam zor 9 da kadar tutuyorum. Genelde 8 de uyuyor. Ama surekli uyaniyor. Gözaltılarım çöktü. Yeme düzenim iğrenç uyku düzenim iğrenç.
Neler denemedim ki uyku çayları, iyi geceler şurubu en son çok daraldim atarax bile verdim. Yok çocuk uyumuyor.
Banyo yaptiriyorum , her gün parka götürüyorum yorulsun diye. Masajlar uyku dualari ... denemediğim bisey kalmadi. 11 de de yatirsam aynı 8 de de yatirsam aynı. Bu saatler ağlamasını duydugum an sanki ayaklarımdan kanım çekiliyor artik. Bir de biliyorum ki bu her gün böyle. Inanin sabaha uykusuz ve moralim bozuk kalkıyorum. Eşimle karı koca ilişkimiz de kalmadi çok üzülüyorum
Doktora götürduk gecenlerde saçmaladı. Balgam var ondan diyor. aylardır kusuyor dedim. Hâlâ balgam sökücü verdi . Antibiyotik verdi şaka gibi. Tekrar götüreceğim pazartesi günü
Kusma kısmını bilmem de çok diş kokuları alıyorum ben, diş çıkartma dönemi delirebilio bazısı böyle.Arkadaşlar Allah başka dert vermesin de inanın çok yorgunum. Günlerim 1-2 saatlik uykuyla geçiyor. Bebeğim 1 buçuk yaşında
Kesinlikle uyumuyor.
Tam beni tarif ettiniz, demek ki dişten dolayı 9 dişi çıktı o zaman 2 yaşını bekleyeceğimKusma kısmını bilmem de çok diş kokuları alıyorum ben, diş çıkartma dönemi delirebilio bazısı böyle.
Bizimki de felaketti ya, her uyku öncesidoğdu doğalı uyumamak için saatlerce ağlardı, sonra da çok uykusu oldugu için ağlardı. Sonra bi noktada bsygın düşer yarım saat uyur, ardından çat diye aynı ağlamaya devam ederdi falan..
14 aylıkken 16 dişini de çıkardı bitirdi, ondan sonra çocuk gibi gece 9-10 gündüz de 2 saat uyumaya başladı, ben de insana döndüm.
Mesela bizimkine duş aldırırsan uyumuyo
Uyku çayı verirsen de uyumuyo
Ya da işte masaj yaparsan
Çocukları uyutur diye önerdikleri hersey ters tepiyor.
Ve maalesef ki bazı çocuk böyle,,valla ben çözemedim, herseyi denedim, inanın tam 2 sene sabah 5 de kalktı, derin uykuya 11-4 arası geçiyordu daha 4 - aylıkken, tabii bu diş çıkarmıyosa derdi yoksa.
Kaç kez fizik tedavi gördüm geceleri çocuga kalmıp çocuk taşımaktan ..
gece 20 kere kalktığını biliyorum, ve asla yanımızda uyumazdı, hani tak memeye uyu yatakta da yapamadım hiç maalesef..
geceleri kusuyorsa akşam yedirdiğiniz son öğüne bi bakın derim?
Geçmiş olsun, inanın geçiyor..
en fazla 6-7 ay daha çekeceksiniz.
Ben sanırım oğlumun yaşına kadar 4 saat yanyana uyku görmemiştim. Şimdi bazen 12 saat uyuyor aklım almıyor.
Bi kere sabah 8 oldu uyanmamıştı hala, ben üzerine toprak atmaya gidiyoru öldü galiba diye iğrenç bi espri yapmıştım.
Hatta bu çocuk hasta heralde niye ağlamıyo, niye bu kadar uyuyo diye araştırmışlığım bile olmuştu.