Çok hafif sallayarakNasıl uyutuyorsunuz çocuğunuzu?
Gece 3 den 4 den sonra uyumazsa ne olacak. Öğlen 11 de uyuyorAtarax’ı kendi kafanıza göre mi verdiniz ?
Acaba öğle uyku saatleri mi yanlış ?
Son beslenmesiyle uyku arasında bir saat geçmeliymiş. Balgam neden olmasın ki alerjik bünyelerde balgam ve geniz akıntısı geçmek bilmez8de mama içiyor diyelim 8 buçuk da uyuyor. 20 dakika sonra sallıyorum .
Sonra uyaniyor 2 saat sonra falan oluk oluk kusuyor . Sanki yeni mama içmiş gibi hoc sindirme yok
8de mama içiyor diyelim 8 buçuk da uyuyor. 20 dakika sonra sallıyorum .
Sonra uyaniyor 2 saat sonra falan oluk oluk kusuyor . Sanki yeni mama içmiş gibi hoc sindirme yok
Ilk 8 ay koyardım uyurdu sürekli kalkardı ama kendi uyurdu şimdi oda yok aylardır sallayarak uyuyor ve sürekli uyaniyor 5 dakika 10 dakika sonraNasıl uyutuyorsunuz bebeğinizi sallayarak , emzirerek ?
Öncelikle doktora tekrar götürün kesinlikle kusması ve aylardır devam etmesi hiç normal değil Allah korusun miniklerimizi.
Eğer başka bir problemi yoksa uyku eğitimi verebilirsiniz bebeğinize.
Muhtemelen kendi kendine uyumayı bilmiyor.
Sallayarak uyutmayı Bırakmalısınız . Biraz uğraşırsanız en azından yanında uzanıp ninni söylerek sırtını okşayarak uykuya geçebilir.Ilk 8 ay koyardım uyurdu sürekli kalkardı ama kendi uyurdu şimdi oda yok aylardır sallayarak uyuyor ve sürekli uyaniyor 5 dakika 10 dakika sonra
Reflu maması eczane de var mi.Oluk oluk kusuyorsa reflüsü olabilir benim kziim da öyleydi iyi bir cocuk druna götürün.. mama mi yiyor emziriyor musunuz bilmiyorum reflu mamasi bizimkine iyi gelmisti..
Balgam kusturur ama aylarca sürmesi sürekli uykudan uyandırması normal değil. Mide bağırsakla ilgili bı problem varmı diye incelenmeli. Daha bilgili olan arkadaşlar varsa yazsın konuya. Ama geçmeyen bı durum varsa farklı doktorlara gitmek gerekir. Bazen çok basit bı sorunu bile tesbit edemeyenler oluyorTeşekkür ederim . Evet doktor balgam var diyor. Aylardır mi balgam var. Pazartesi tekrar götüreceğim
Süt vermeyi kesin derim. Alerjisi olabilir ve süt onu çok rahatsız eder. Uyuyamaz tabi haliyle. Artık çoğu doktor söylüyor sütün çok Da faydalı bir şey olmadığınıValla sükredin. Kuru yerlerde mi sızıp kalmıyorum sandalye üstünde mi uyumuyorumi ah 9 buçukta kalksa daha ne ki
Evet aptamilin reflu mamasi var onu kullandik biz de ama drunuza danisin mutlakaReflu maması eczane de var mi.
Bende refluden şüpheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?