Sut alerjisi olabilir uyurken sut içiyor muArkadaşlar Allah başka dert vermesin de inanın çok yorgunum. Günlerim 1-2 saatlik uykuyla geçiyor. Bebeğim 1 buçuk yaşında
Yatırıyorum saat 10 buçuk gibi kalkıyor en geç 4 e kadar sürekli uyaniyor 4 den sonrası yok.
Kesinlikle uyumuyor.
Vallahi çöktüm yaşlandım . Esimin yanında yatamaz oldum.
Her gün tam yatmaya yakın uyanıp kusuyor.
Her gün alezini ve yastığını yıkıyorum. Allah affetsin bebegimin kusmugunu temizlemekten tiksinir oldum. Her gece mi aynı şey olur. Gündüz hiç bisey yok . Öğlen uykusuna yatıyor. Akşam zor 9 da kadar tutuyorum. Genelde 8 de uyuyor. Ama surekli uyaniyor. Gözaltılarım çöktü. Yeme düzenim iğrenç uyku düzenim iğrenç.
Neler denemedim ki uyku çayları, iyi geceler şurubu en son çok daraldim atarax bile verdim. Yok çocuk uyumuyor.
Banyo yaptiriyorum , her gün parka götürüyorum yorulsun diye. Masajlar uyku dualari ... denemediğim bisey kalmadi. 11 de de yatirsam aynı 8 de de yatirsam aynı. Bu saatler ağlamasını duydugum an sanki ayaklarımdan kanım çekiliyor artik. Bir de biliyorum ki bu her gün böyle. Inanin sabaha uykusuz ve moralim bozuk kalkıyorum. Eşimle karı koca ilişkimiz de kalmadi çok üzülüyorum
Bana bir el atin ya vallahi bittim tükendim.
Doktora götürduk gecenlerde saçmaladı. Balgam var ondan diyor. aylardır kusuyor dedim. Hâlâ balgam sökücü verdi . Antibiyotik verdi şaka gibi. Tekrar götüreceğim pazartesi günüdoktor ne diyor? doktora götürdünüz değil mi?
belli ki bir sağlık sorunu var yavrucağın. mide kapakçığı ile ilgili olabilir.
bir an önce doktora götürün.
dis cikartma zamani benimde oyle 1.5 yasinda istetseninz mediped diye bir surup var birde gec uyuytunArkadaşlar Allah başka dert vermesin de inanın çok yorgunum. Günlerim 1-2 saatlik uykuyla geçiyor. Bebeğim 1 buçuk yaşında
Yatırıyorum saat 10 buçuk gibi kalkıyor en geç 4 e kadar sürekli uyaniyor 4 den sonrası yok.
Kesinlikle uyumuyor.
Vallahi çöktüm yaşlandım . Esimin yanında yatamaz oldum.
Her gün tam yatmaya yakın uyanıp kusuyor.
Her gün alezini ve yastığını yıkıyorum. Allah affetsin bebegimin kusmugunu temizlemekten tiksinir oldum. Her gece mi aynı şey olur. Gündüz hiç bisey yok . Öğlen uykusuna yatıyor. Akşam zor 9 da kadar tutuyorum. Genelde 8 de uyuyor. Ama surekli uyaniyor. Gözaltılarım çöktü. Yeme düzenim iğrenç uyku düzenim iğrenç.
Neler denemedim ki uyku çayları, iyi geceler şurubu en son çok daraldim atarax bile verdim. Yok çocuk uyumuyor.
Banyo yaptiriyorum , her gün parka götürüyorum yorulsun diye. Masajlar uyku dualari ... denemediğim bisey kalmadi. 11 de de yatirsam aynı 8 de de yatirsam aynı. Bu saatler ağlamasını duydugum an sanki ayaklarımdan kanım çekiliyor artik. Bir de biliyorum ki bu her gün böyle. Inanin sabaha uykusuz ve moralim bozuk kalkıyorum. Eşimle karı koca ilişkimiz de kalmadi çok üzülüyorum
Bana bir el atin ya vallahi bittim tükendim.
Evet içiyor.Sut alerjisi olabilir uyurken sut içiyor mu
inek sutu veriyorsaniz kramp yapiyordur ondan uyuyamiyor olabilir bir doktora gidip alerji testi yaptirin
Diş çıkarıyorda olabilir dogdugundan berimi uyumuyor
Teşekkür ederim . Evet doktor balgam var diyor. Aylardır mi balgam var. Pazartesi tekrar götüreceğimUyaniot kusması kesinlikle normal değil. Doktora gitiniz mi. Bence iyi bı araştırma yapın araştırma hastanesine gidin bı sorun var belli . Huysuz çocuk olur uyumayi sevmeyen olur ama uyanıp kusması mide yada bağırsak problemi olabilir en kısa zamanda geçer inşallah
Götürdüm iki kere götürdüm biri çocuklar için olab rennie verdi biri de balgam var dedi . Ikisi de değil pazartesi tekrar götüreceğim.Evet denemediğiniz tek şeyi yapın o halde madem her gün çocuk kusuyor nasıl doktora götürmezsiniz..
Valla sükredin. Kuru yerlerde mi sızıp kalmıyorum sandalye üstünde mi uyumuyorumi ah 9 buçukta kalksa daha ne kiUyumayı sevmeyen çocuk uyumuyor ne desem bilemedim benim kızım da 2 buçuk yaşında hala uykuyu sevmez her akşam yatağa gidince aynı sendrom eşimle ayrı yatar olduk gece bir onun yanına geçiyorum bir kızımın yanına uyuması 1 i buluyor Allahtan gece uyanmıyor sadece karnı acıkıyor 4 5 gibi uyanıyor süt veriyorum sabah da 9 buçuk en geç 10 ayakta ama sizinki gece de uyanıyor galiba yanlış anlamadıysam
8de mama içiyor diyelim 8 buçuk da uyuyor. 20 dakika sonra sallıyorum .Benimki 14 aylık olacak haftaya. Benimki de öyle bacım. Saat başı uyanıyor. Şu kusma olayına takıldım ben o nasıl gerçekleşiyor tam olarak. En son ne zaman besleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?