• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin çocuğum uyumuyor

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Arkadaşlar Allah başka dert vermesin de inanın çok yorgunum. Günlerim 1-2 saatlik uykuyla geçiyor. Bebeğim 1 buçuk yaşında
Yatırıyorum saat 10 buçuk gibi kalkıyor en geç 4 e kadar sürekli uyaniyor 4 den sonrası yok.
Kesinlikle uyumuyor.
Vallahi çöktüm yaşlandım . Esimin yanında yatamaz oldum.
Her gün tam yatmaya yakın uyanıp kusuyor.
Her gün alezini ve yastığını yıkıyorum. Allah affetsin bebegimin kusmugunu temizlemekten tiksinir oldum. Her gece mi aynı şey olur. Gündüz hiç bisey yok . Öğlen uykusuna yatıyor. Akşam zor 9 da kadar tutuyorum. Genelde 8 de uyuyor. Ama surekli uyaniyor. Gözaltılarım çöktü. Yeme düzenim iğrenç uyku düzenim iğrenç.
Neler denemedim ki uyku çayları, iyi geceler şurubu en son çok daraldim atarax bile verdim. Yok çocuk uyumuyor.
Banyo yaptiriyorum , her gün parka götürüyorum yorulsun diye. Masajlar uyku dualari ... denemediğim bisey kalmadi. 11 de de yatirsam aynı 8 de de yatirsam aynı. Bu saatler ağlamasını duydugum an sanki ayaklarımdan kanım çekiliyor artik. Bir de biliyorum ki bu her gün böyle. Inanin sabaha uykusuz ve moralim bozuk kalkıyorum. Eşimle karı koca ilişkimiz de kalmadi çok üzülüyorum

Bana bir el atin ya vallahi bittim tükendim.

Bütün yorumlarınızi okuyacagim. Yazamazsam kusura bakmayin.

Fırsat buldukca toplu yazarım

Benimki 14 aylık olacak haftaya. Benimki de öyle bacım. Saat başı uyanıyor. Şu kusma olayına takıldım ben o nasıl gerçekleşiyor tam olarak. En son ne zaman besleniyor

Uyumayı sevmeyen çocuk uyumuyor ne desem bilemedim benim kızım da 2 buçuk yaşında hala uykuyu sevmez her akşam yatağa gidince aynı sendrom eşimle ayrı yatar olduk gece bir onun yanına geçiyorum bir kızımın yanına uyuması 1 i buluyor Allahtan gece uyanmıyor sadece karnı acıkıyor 4 5 gibi uyanıyor süt veriyorum sabah da 9 buçuk en geç 10 ayakta ama sizinki gece de uyanıyor galiba yanlış anlamadıysam

Uyaniot kusması kesinlikle normal değil. Doktora gitiniz mi. Bence iyi bı araştırma yapın araştırma hastanesine gidin bı sorun var belli . Huysuz çocuk olur uyumayi sevmeyen olur ama uyanıp kusması mide yada bağırsak problemi olabilir en kısa zamanda geçer inşallah

Arkadaşlar Allah başka dert vermesin de inanın çok yorgunum. Günlerim 1-2 saatlik uykuyla geçiyor. Bebeğim 1 buçuk yaşında
Yatırıyorum saat 10 buçuk gibi kalkıyor en geç 4 e kadar sürekli uyaniyor 4 den sonrası yok.
Kesinlikle uyumuyor.
Her gün alezini ve yastığını yıkıyorum. Allah affetsin bebegimin kusmugunu temizlemekten tiksinir oldum. Her gece mi aynı şey olur. Gündüz hiç bisey yok . Öğlen uykusuna yatıyor. Akşam zor 9 da kadar tutuyorum. Genelde 8 de uyuyor. Ama surekli uyaniyor. Gözaltılarım çöktü. Yeme düzenim iğrenç uyku düzenim iğrenç.
Neler denemedim ki uyku çayları, iyi geceler şurubu en son çok daraldim atarax bile verdim. Yok çocuk uyumuyor.
Banyo yaptiriyorum , her gün parka götürüyorum yorulsun diye. Masajlar uyku dualari ... denemediğim bisey kalmadi. 11 de de yatirsam aynı 8 de de yatirsam aynı. Bu saatler ağlamasını duydugum an sanki ayaklarımdan kanım çekiliyor artik. Bir de biliyorum ki bu her gün böyle. Inanin sabaha uykusuz ve moralim bozuk kalkıyorum. Eşimle karı koca ilişkimiz de kalmadi çok üzülüyorum

Sut alerjisi olabilir uyurken sut içiyor mu
inek sutu veriyorsaniz kramp yapiyordur ondan uyuyamiyor olabilir bir doktora gidip alerji testi yaptirin
Diş çıkarıyorda olabilir dogdugundan berimi uyumuyor

Ataraks verdiginize inanamiyorum. Kusuyormus cocuk surekli.Demek ki bir problem var. Reflusu olabilir. Doktora goturmussunuzdur umarim. Uykusuzluk cok zor anliyorum. Benim oglum da surekli uyaniyor,uyutmuyor gece ama ben memeyi aliskanlik haline getirdigi icin oldugunu biliyorum. Her gece kusmasi ayri.Doktora gidin lutfen. Gittiyseniz de bir baskasina gidin. Belli ki cocugun bir rahatsizligi var.

doktor ne diyor? doktora götürdünüz değil mi?

belli ki bir sağlık sorunu var yavrucağın. mide kapakçığı ile ilgili olabilir.

bir an önce doktora götürün.
Doktora götürduk gecenlerde saçmaladı. Balgam var ondan diyor. aylardır kusuyor dedim. Hâlâ balgam sökücü verdi . Antibiyotik verdi şaka gibi. Tekrar götüreceğim pazartesi günü

Kesinlikle uyumuyor.

dis cikartma zamani benimde oyle 1.5 yasinda istetseninz mediped diye bir surup var birde gec uyuytun

Sut alerjisi olabilir uyurken sut içiyor mu
inek sutu veriyorsaniz kramp yapiyordur ondan uyuyamiyor olabilir bir doktora gidip alerji testi yaptirin
Diş çıkarıyorda olabilir dogdugundan berimi uyumuyor
Evet içiyor.
Doğdu doğalı böyle ama ben bittim artık 1 buçuk yıldır uykusuzum

Uyaniot kusması kesinlikle normal değil. Doktora gitiniz mi. Bence iyi bı araştırma yapın araştırma hastanesine gidin bı sorun var belli . Huysuz çocuk olur uyumayi sevmeyen olur ama uyanıp kusması mide yada bağırsak problemi olabilir en kısa zamanda geçer inşallah
Teşekkür ederim . Evet doktor balgam var diyor. Aylardır mi balgam var. Pazartesi tekrar götüreceğim

Uyumayı sevmeyen çocuk uyumuyor ne desem bilemedim benim kızım da 2 buçuk yaşında hala uykuyu sevmez her akşam yatağa gidince aynı sendrom eşimle ayrı yatar olduk gece bir onun yanına geçiyorum bir kızımın yanına uyuması 1 i buluyor Allahtan gece uyanmıyor sadece karnı acıkıyor 4 5 gibi uyanıyor süt veriyorum sabah da 9 buçuk en geç 10 ayakta ama sizinki gece de uyanıyor galiba yanlış anlamadıysam
Valla sükredin. Kuru yerlerde mi sızıp kalmıyorum sandalye üstünde mi uyumuyorumi ah 9 buçukta kalksa daha ne ki

Benimki 14 aylık olacak haftaya. Benimki de öyle bacım. Saat başı uyanıyor. Şu kusma olayına takıldım ben o nasıl gerçekleşiyor tam olarak. En son ne zaman besleniyor
8de mama içiyor diyelim 8 buçuk da uyuyor. 20 dakika sonra sallıyorum .
Sonra uyaniyor 2 saat sonra falan oluk oluk kusuyor . Sanki yeni mama içmiş gibi hoc sindirme yok

Back