Yardım edin bi kalpte iki insan olur mu

Bak ne dicem ikisini de bırak gir bir odaya kapa gözlerini ben ne yapıyorum de sonra bir de şunu ekle bir kadınla hayatimi kurup çocuk sahibi olabilirmiyim bu dogrumu SONRA bir de şunu da ekle kimi daha çok istiyorum.. belki de kız arkadaşın sana fazla tatlı gelmiştir ve sadece kız arkadaş olarak seviyorsundur farkında değilsinidr. Kendine eziyet etme..

Konu fake o kadar belli ki. İyi oluyor böyle arada fake konu o bizi kekledigini sanıyor, bize de eğlence çıkıyor burda.
Ya uf fake olmadığımı hesaplarımı verip mi söyliyim gerçekten buna niyetim yok ister inanırsn ister inanmazsn yol al

Ya uf fake olmadığımı hesaplarımı verip mi söyliyim gerçekten buna niyetim yok ister inanırsn ister inanmazsn yol al

O zaman fake olmadığını varsayarak derdine derman olalım, seviştiğin kız arkadaşın, sevişip sevismedigini bilmediğimiz erkek arkadaşın ve sen üçlü takılın. Tek tek bir işe yaramıyorsunuz üçlü bir halta benzersizsiz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…