- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
- Konu Sahibi nazmelekipek
-
Uzağız bu sebepten görüşemiyoruz soğuk daveanıyorum biraz da ama dediğim gibi seçim yok olmuyo yapamıyorumErkek olanla gorusmuyorsun zaten su an
yani secimini yapmışsın gibi
Midem bulandi Allah islah etsin...Kız bunu kabul etmiyo ki bende olsam edemezdim
AminMidem bulandi Allah islah etsin...
Ne diyim ki ben simdi...bunu sen bilmezsen kimse bilmezUzağız bu sebepten görüşemiyoruz soğuk daveanıyorum biraz da ama dediğim gibi seçim yok olmuyo yapamıyorum
İmkansızSevgiline kankim dersin olur biter sıkma canını :)
Kızı mı bırakıyım anlamadım onu derken adamı mıAdama yazık bence onu bırak.
Kızı mı bırakıyım anlamadım onu derken adamı mı
Bak ne dicem ikisini de bırak gir bir odaya kapa gözlerini ben ne yapıyorum de sonra bir de şunu ekle bir kadınla hayatimi kurup çocuk sahibi olabilirmiyim bu dogrumu SONRA bir de şunu da ekle kimi daha çok istiyorum.. belki de kız arkadaşın sana fazla tatlı gelmiştir ve sadece kız arkadaş olarak seviyorsundur farkında değilsinidr. Kendine eziyet etme..İmkansız
İnanılmaz sevgisi var kızın bana böyle nasıl desem kıyamet kopsa bırakmıycak kadaar nasıl abartırım daha bilemedimYakma kendini
Özüne dön
Ya uf fake olmadığımı hesaplarımı verip mi söyliyim gerçekten buna niyetim yok ister inanırsn ister inanmazsn yol alKonu fake o kadar belli ki. İyi oluyor böyle arada fake konu o bizi kekledigini sanıyor, bize de eğlence çıkıyor burda.
Verirmisin şu hesaplarıYa uf fake olmadığımı hesaplarımı verip mi söyliyim gerçekten buna niyetim yok ister inanırsn ister inanmazsn yol al
Butch mı deniyor, bir de butcher var bildin mi????
Bence kızı seç, adam iyi sevişseydi kız hiç olmazdı......
Ya uf fake olmadığımı hesaplarımı verip mi söyliyim gerçekten buna niyetim yok ister inanırsn ister inanmazsn yol al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?