yardım edin banaaaa

Ben dayak atan ve bunu gururla soyleyen bi babanin kiziyim ben hala cekiyorum o pisligi annemin psikolojisi bozuldu oda bizim icin cekiyo evin ici hergun cehennem senin hayatin bilemem ama biz bi kere terkettimizde bizi eve dondurmustu tekrar olmicak cok guzel bi yuva olucak diye ama 12 milyar 6 si annemden 6 sida dedemden olmak uzere aldi ve odemiyo kisacasi cocuklarini ve kendi hayatini dusunuyosan geri donme sonra o kadar cok keske dersin ki

benim merak ettigim sebep neydi ? hic bi sebep dayagi hakli cikarmaz ama merak ettim
Gerektiği kadar sevgi gostermeyişimmiş bende dedim her insan bir olamaz benim yapım böyle dedim bagarip çagarmaya başladı güya bir an gözü kararmış sonuç dayak iki kaburga kırığı hatta kayinvalideme bile söyledi suçu yoktu birden gözüm karardı dedi kayinvalideme bagarip çağırmaya başladı ona olay bu

Bekara karı boşamak kolaydır der atalarımız. Siz içinizdeki sesi dinleyin. Gece 12 den sonra kisinin yanında ne annesi ne babası kalıyor. Herkes kendi hayatına çekiliyor. Siz yalnız kalıyorsunuz

Gerektiği kadar sevgi gostermeyişimmiş bende dedim her insan bir olamaz benim yapım böyle dedim bagarip çagarmaya başladı güya bir an gözü kararmış sonuç dayak iki kaburga kırığı hatta kayinvalideme bile söyledi suçu yoktu birden gözüm karardı dedi kayinvalideme bagarip çağırmaya başladı ona olay bu

ne kadarlık evlisiniz siz? daha önce bu şekilde öfke kontrolü sorunu yaşamışmıydı?
kaburgalarınızı kıran bir adam için nasıl hala içinizde sevgi besliyebiliyorsunuz?

Bir kadına, üstüne üstük kendi karısına el kaldırabilecek kadar karaktersiz bir adamın sevilecek bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Gücü size mi yetmiş, yerinizde olsam o an soğurdum bu ne eziklik.. Eşiniz belli ki acınacak bir durumda ve bir psikoloğa gidip öfke kontrol tedavisi görmeli. Sizinde vermeniz gereken karar ortada, tabi yeniden dayak yemek istemiyorsanız. Size sahip çıkan bir aileniz olduğu içinde ayrıyetten şanslısınız, kıymetini biliniz.

2 kaburganı kıracak kadar gözü karanan insandan herşey beklenir. O el bi kere kalktıysa devamı da gelir. Böyle bişeyi sakın kabullenme ailen yanındaysa daha ne istiyosun ki ne çok kadınlarımız var gidecek bi ailesi olmamasına rağmen kendi ayaklarının üstünde durabilen sen onlardan daha şanslısın

Birincide kaburgalarını kırdı 2ci de nerenin kırmasını istemez isen iyi düşün ........

Ailenden ve o masum yavrularindan daha degerliyse kocan hatta kaburgalarini kiran adam diyelim hic dusunme,sorman hata bence.

Benim babam da annemi döver döver özür diler sonra yine yapar artık annem alıştı dayaklarına. Ne güzel aileniz yanınızda bizim kimsemiz yok bu adama muhtacız. ailenizin yanından ayrılmayın.

X