Yardım edin bana...

o kafasına göre takılsın senin özgüven eksikliğinden de çocuğunda sende ziyan ol
aferin sana....
kendine ancak kendin yardım edebilirsin... o adam o neyaparsa yapsın senin onu kabulleneceğini kavramış gelişi güzel hareket ediyor....
ve belliki yavaş yavaş şiddete başlıyor...
herşeyden önce çocuğun için kendine yol çizmelisin....

arkadaşımmm çok üzüldüm yaşadıklarına sinirli bir erkekle hayat geçirmek ne demek anlayabiliyorum. çok şükür kocam sakindir ama babam öyleydi, ne zaman parlayacağı, neye bağıracağı belli olmazdı, ben ve kardeşim sürekli korku ile büyüdük. annem garibim 60ına yaklaştı şimdi kıymete bindi babamın gözünde.

ne yaparsın, ne edersin tabi ben bilemem ki olayları yaşayan sensin. eşinin ailesi yanında sanki onlardan yardım iste, tedaviye ikna etsinler eşini. babam çok direnip sonunda xanax a başlamıştı sonra bıraktı onu da ama ne fayda geçen yıllara yazık.

Allah bilir, sınıyor beni demişsin ama Allah bize yaşadıklarımızı değerlendirecek akıl fikir vermiş, senin bu yaptığın tevekkül değil, bile bile lades.

Allah yardımcın olsun

O adam sana ve çocuğuna kurban olsun!!
Bence başına kötü bir durum gelmeden ve bu dahada azitmadan,
Topla eşyalarini kv ve kb'na git bekle; )

O kafasını toplasin gelsin!
Ciddi bir sorunu olması gerekiyor. .

İnşallah ailesi sana kol kanat olurlar! Gerçekden çok üzüldüm!
Allah seni ve hepimizi böyle dengesiz insanlan korusun!

Kendi anasının babasının yanında bile terbiyesizlik yapıyorsa
eyvah eyvah. Sen daha çok çekersin bacım.
Kaç git bugün bacağına gelen sehpa yarın kafana iner.
Öbür gün çocuğuna Allah korusun.
Böyle sus pus yanında kalarak , sabrederek bir gün kıymetimi anlar diye mi düşünüyorsun.
Bu herife verdiğin yılı geçtim güne yazıktır.
Çek kapıyı çık o evden..

canım ya senin adına çok üzüldüm.. gerçekten kabul etmesi ve dayanması çok zor. İyi bi psikologdan yardım almayı deneseniz ne dersin. eşin kabul etmesede sen bir git. çünkü anladığım kadarıyla çok yıpran mışsın. iyi bir destek almaya ihtiyacınız var

parmaklarına sağlık:) aynen katılıyorum sana. kiymet bilmeyene ne yapcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…