Yardım edin bana...

EYLULUM2222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
41
2
36
Edirne
Slm,,size tekrar yazıyorum..anlatacaklarım karşısında sizde çok şaşıracaksınız..bende çok şaşıyor ve hala burda olmamdan dolayı kendime çok kızıyorum.ne kadar cesaretsiz bir insanım ben..kendimi ezdirmeye devam ediyorum..eşimle aramız ara ara güzel..daha doğrusu o sinirli olmadığı zaman hep güzel..kontrol edemediği bir sinir mekanızması var.nasıl çözücez bilemiyorum..empati kuramıyor..değişik bir kişiliğe büründü..benim sevdiğim adam gitti..nasıl evlendim dediğim bir adam geldi..özellikle çocuğumuz doğduktan sonra başladı bu durum..ben güzel ve çekici bir bayanım..etrafımda evli olamama rağmen takılan vs.çok oldu..ama ben o yapıda biri değilim...ben bir kadınım,insan sevilmek istiyor,güzel bir söz,bir dokunuş..diymi ama..bizimki dur dokunma,ay tamam,öpme...gecen gün bri yere gittik ailesiyle...kızımında wc sorunu oldu ogün,yanımdaki bezler yetmedi..bez alalım dedik..kıyamet koptu,özür dileyerek sizden bana kıçınımı gezdirmeye geliyon sen,fazla niye almıyosun,bundan sonra beraber gelmek yok,git nereye gidersen babanın evine mi gitcen git.seni bilmem ne.annesiyle babası sus oğlum,ayıp,terbiyesizlik yapma.bizim ki hala konuşuyor annesine bağrıyor sus diye.ben ağzımı açamadım. Açsam ağlıcam çünkü..babası en sonunda bir bağırdı sus sus diyorsun,kendin sus önce dedi..1 hafta konuşmadım.insan gelip derki ne bileyim bişeyler der gönlümü almak için..babası ve annesi hala kırgın ona konuşmuyorlar..bu pazar günü oturuyoruz,bişey sorudu bana geç cvp verdim,kumandayı attı bana.ne yapıyorsun sen hastamısın,bu nasıl bir hareket dedim,küçük zigon sahpaların en ufağını fırlattı.bacağıma geldi ve mosmor geziyorum halen.hoş fotoğrafını çektim ayağımın.saklıyorum fotoyu..ben ağladım falan,çocukta ağladı..kayınvalidemlere gidecektim,çocuğum gitmek istemedi.kaldem evde..annesine anlattım bunu tabi..bilsinler oğullarının ne olduğunu.kadın uyuyamıyor bu durumlar yüzünden.bende aynıyım.sorun ne,istediğini ne,bu sinir ve sabırsızlık niye.gel bak ayağıma ne yaptın diyorum,öl geber umrumda değil dedi bana.bugün iyi,yarın asabi,anlayamıyorum..o hala şükretmeli ki yanındayım hala...ama inanın çok sıkıldım,böyle hayat mı olur,isyanda etmek istemiyorum allahımın gücüne gitmesin diye,bir bildiği vardır diye,sabrediyorum.ama ben benden gidiyorum,gençliğim ölüyor,ziyan oluyorum..halbuki daha farklı olabilirdi..

Durup dururken mi bu hale geldi eşiniz? Cok enteresan? daha önce bu tarz cıkışları var mıydı?

Sehpa fırlatmak falan nedir yahu? Bu ne terbiyesizlik?

Arkadaşım nereye kadar.
Adamın seni hastanelik etmesini mi bekliyorsun.
Önlemini al öyle tevekkül et.
Bu tip adamlar değişmez, sen sabrettikçe üstüne gelecek.
Kendini, gençliğini harcama bu adama.
Çocuğunu da düşün, anlayacak yaşa geldiğinde nefret edecek babasından ve
Muhtemelen oda senin gibi şiddet görecek.

Son düzenleme:
gördüğüm kadarıyla ciddi bir öfke kontrol sorunu var ve bence konu seninle ilgili değil. ailesine karşı da aynı çevreye karşı hep öfke yüklü. iş veya benzeri durumdan dolayı stres yaşıyor olabilir tabiki hiçbirşey çevresine bu şekilde davranmasını haklı göstermez. önerim çok yakın birisine arkadaşın yada aileden birisi olabilir sorunu söyle. haberddar olsunlar. öfkenin bir doz ilerisi şiddettir ve kesinlikle vaktinde tedavi edilmesi gerekir. ben tabiki şiddet boyutunu bilemem aile içerisindeki. ama bir süre üzerine gitmemeye çalış fazla ilgilenme ve tedavi olabilmesi için bir araştırma yap. yanında durumdan haberdar güvenebileceğin birisi olsun. umarım en kısa zamanda sorunu çözersiniz

babası konuşsa nasıl olsa durumu biliyor Allah dan yangına körükle giden bir ailesi yok.oğlununda nasıl davrandıklarını biliyorlar.valla canım sabret düzelir diyemem,ama çocuğun böle bir ortamda büyümesi çok doğru değil,bir an önce önlemini almalısın ya bu adam hayatında yokmuş gibi çocuğunla aynı çatı altında muhatap olmadan bir ömür geçiriceksin adamı yok sayarak bir iş bulup önce çocuğunun ve kendi hayatını garantiye alacaksın ,yada bu diyardan gidiceksin .

Son düzenleme:
ne çok ruh hastası var dunyada yaa adam hiç normal değil

ted3avı olsun olmuyorsa sen tedavı olacak duruma gelmeden kurutl bu adamdan

Çok üzüldüm; ama çocuk olduğu için hemen ayrıl kurtar kendini diyemeyeceğim. İleride ne karar verirsin bilmiyorum ama şimdiden darp raporu gibi yaşadıklarını resmi olarak belgeleyecek kanıtlar alırsan olur da ilerde ayrılmak istersin sana yardımcı olacaktır. Bir aile danışmanına gitseniz faydalı olacaktır ama eşinin olumlu bakacağını tahmin etmiyorum. İlerde canına tak eder, ayrılmaya karar verirsin, seni kaybettiğini anlayınca kendine gelir ama bu sefer de senden geçmiş olur... Çok zor çok... Allah yardımcın olsun arkadaşım.

iş yeri ve işi ile igili sorunları var..eşim dışa vuramaz duygularını yani anlatmaz,bugün bu oldu be kızdım ona yada söyle dedi bana işte falan demez yani.içinde biriktirir,şişer içi ve stresi oluyor bu yüzden çok.en büyük sorunumuz bu sanırım.ailesi biliyor yaptıklarını ve yaşananları..

kumanda atanı duydum da sehpa atanı hiç duymamıştım. . canın acısı geçer de zoruna gitmiştir. Allah yardımcın olsun. senin ailenden çekiniyorsa ailene anlat. onlar konuşsunlar sakin sakin.

bir arkadaşın babası böyle asabi imiş o anlatmıştı. doktora gidip anlatmışlar durumu. doktor ilaç vermiş onlara. gizli gizli yemeğine karıştırıyorlardı bir rahat etmişler ki sorma :)

çalışıyorum zaten ben..çok gitmek geldi çok..yapamadım ama,ben şimdi gitsem babamlara,hani burnu sürtsün desem..babam beni geri göndermez bir daha..o korkum var,araları kötü olacak..of of,beynim şişiyor artık aklıma geldikçe..en iyisi başka diyarlara gitmek..

inanın aynısını düşündüm...yemeğine,tatlıya katayım dedim..sakınleştirici falan..adını biliyormusunuz..onuda deneyim..

canım yardım alması gerekiyor ama bu tip adamlarnda asla yardım almayı kabıl etmez ona kalsa herkes manyak bi o normaldir muhtemelen. sen de böyle bugün bacağına yarın kafana zigpn sehpa yersin olmadık hakaret işitirsin herkesin içinde. çocuğun da bunları göre göre normal kadın erkek ilişkisi böyle manyakça bi eksende dönüp duruyo sanarak büyür. kendi hayatına sizleri örnek alarak devam eder. o yüzden ben senin yerinde olsam alır çocuğumu aileme giderim olmadı onun ailesine giderim ve tedavi olmadan o eve ayak atmam. paşa keyfi bilir istemiyosa da kalsın bi başına duvar falan yumruklar arada stres atar

Acaba baban neden yollamıyor ,seni ve çocuğunu düşündüğü için, madem çalışıyosun git babanlara hem o çocuk sürekli bağırılan bir ortamda kavganın içinde olmaz hem sen biraz kafanı dinlersin.onunda burnu sürter biraz.özür dileyip birdaha yapmayacağım diyene kadar da dönme nerde yanıyorsa orda sönsün

Son düzenleme:

anladım canım. burda ailenin tutumu çok önemli tabiki. ama normal bir stres durumu olmadığı söylediklerinden belli. eşin tek başına o sorunu çözemiyor ve sen ne kadar destek olmak istesen de fayda etmiyor. o yüzden muhakkak profesyonel bir yardım almanız gerekiyor. tedavi ile sorunlarn çoğunu çözerler. umarım sizde bir an önce atlatırsınız bu durumu.

boşuna dağına göre kar dememişler sen çekiyosun diye o da yaptıkça yapıyodur. bana böylesi denk gelse allah korusun sonunu düşünemiyorum yani

senı çok zayıf gördum. " geber umrumda değil" dıyen bır adamın nıye hala yanındasın. şu yaşadıklarını yaşasam hamile halimle terkeder boşanma davası açardım. sen neyı beklıyorsun guzel kardeşim seni öldürmesinimi

Sana kendinden baska kimse yardim edemez ...

Babamin evine gidersem beni geri gondermez,
burnu surtsun istiyorum demissin ya,
sen burnu surtecek diye beklerken, bir gun seni kendisi kapinin onune koyar
Hem de tekme tokat...

Cunku belli ki bu olay ne ilk ne de son olacak...

yaklaşık 7 sene önce anlatmıştı arkadaşım ilacın ismini de bilmiyorum ama yemeğine katmakla olacak gibi değil sanki.

eşin nasıl bir işte çalışıyor, iş dışında dışarıda çok vakit geçiriyor mu. başka biri var seni boşamaya cesareti yok burnundan getirip senin gitmeni mi istiyor acaba.

yada ciddi bir sıkıntısı var da sana mı söyleyemiyor diye aklıma geldi ama bu kadar abartmaz kimse sorun ne olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…