• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin bana...

o kafasına göre takılsın senin özgüven eksikliğinden de çocuğunda sende ziyan ol
aferin sana....
kendine ancak kendin yardım edebilirsin... o adam o neyaparsa yapsın senin onu kabulleneceğini kavramış gelişi güzel hareket ediyor....
ve belliki yavaş yavaş şiddete başlıyor...
herşeyden önce çocuğun için kendine yol çizmelisin....

arkadaşımmm çok üzüldüm yaşadıklarına sinirli bir erkekle hayat geçirmek ne demek anlayabiliyorum. çok şükür kocam sakindir ama babam öyleydi, ne zaman parlayacağı, neye bağıracağı belli olmazdı, ben ve kardeşim sürekli korku ile büyüdük. annem garibim 60ına yaklaştı şimdi kıymete bindi babamın gözünde.

ne yaparsın, ne edersin tabi ben bilemem ki olayları yaşayan sensin. eşinin ailesi yanında sanki onlardan yardım iste, tedaviye ikna etsinler eşini. babam çok direnip sonunda xanax a başlamıştı sonra bıraktı onu da ama ne fayda geçen yıllara yazık.

Allah bilir, sınıyor beni demişsin ama Allah bize yaşadıklarımızı değerlendirecek akıl fikir vermiş, senin bu yaptığın tevekkül değil, bile bile lades.

Allah yardımcın olsun

Slm,,size tekrar yazıyorum..anlatacaklarım karşısında sizde çok şaşıracaksınız..bende çok şaşıyor ve hala burda olmamdan dolayı kendime çok kızıyorum.ne kadar cesaretsiz bir insanım ben..kendimi ezdirmeye devam ediyorum..eşimle aramız ara ara güzel..daha doğrusu o sinirli olmadığı zaman hep güzel..kontrol edemediği bir sinir mekanızması var.nasıl çözücez bilemiyorum..empati kuramıyor..değişik bir kişiliğe büründü..benim sevdiğim adam gitti..nasıl evlendim dediğim bir adam geldi..özellikle çocuğumuz doğduktan sonra başladı bu durum..ben güzel ve çekici bir bayanım..etrafımda evli olamama rağmen takılan vs.çok oldu..ama ben o yapıda biri değilim...ben bir kadınım,insan sevilmek istiyor,güzel bir söz,bir dokunuş..diymi ama..bizimki dur dokunma,ay tamam,öpme...gecen gün bri yere gittik ailesiyle...kızımında wc sorunu oldu ogün,yanımdaki bezler yetmedi..bez alalım dedik..kıyamet koptu,özür dileyerek sizden bana kıçınımı gezdirmeye geliyon sen,fazla niye almıyosun,bundan sonra beraber gelmek yok,git nereye gidersen babanın evine mi gitcen git.seni bilmem ne.annesiyle babası sus oğlum,ayıp,terbiyesizlik yapma.bizim ki hala konuşuyor annesine bağrıyor sus diye.ben ağzımı açamadım. Açsam ağlıcam çünkü..babası en sonunda bir bağırdı sus sus diyorsun,kendin sus önce dedi..1 hafta konuşmadım.insan gelip derki ne bileyim bişeyler der gönlümü almak için..babası ve annesi hala kırgın ona konuşmuyorlar..bu pazar günü oturuyoruz,bişey sorudu bana geç cvp verdim,kumandayı attı bana.ne yapıyorsun sen hastamısın,bu nasıl bir hareket dedim,küçük zigon sahpaların en ufağını fırlattı.bacağıma geldi ve mosmor geziyorum halen.hoş fotoğrafını çektim ayağımın.saklıyorum fotoyu..ben ağladım falan,çocukta ağladı..kayınvalidemlere gidecektim,çocuğum gitmek istemedi.kaldem evde..annesine anlattım bunu tabi..bilsinler oğullarının ne olduğunu.kadın uyuyamıyor bu durumlar yüzünden.bende aynıyım.sorun ne,istediğini ne,bu sinir ve sabırsızlık niye.gel bak ayağıma ne yaptın diyorum,öl geber umrumda değil dedi bana.bugün iyi,yarın asabi,anlayamıyorum..o hala şükretmeli ki yanındayım hala...ama inanın çok sıkıldım,böyle hayat mı olur,isyanda etmek istemiyorum allahımın gücüne gitmesin diye,bir bildiği vardır diye,sabrediyorum.ama ben benden gidiyorum,gençliğim ölüyor,ziyan oluyorum..halbuki daha farklı olabilirdi..
O adam sana ve çocuğuna kurban olsun!!
Bence başına kötü bir durum gelmeden ve bu dahada azitmadan,
Topla eşyalarini kv ve kb'na git bekle; )

O kafasını toplasin gelsin!
Ciddi bir sorunu olması gerekiyor. .

İnşallah ailesi sana kol kanat olurlar! Gerçekden çok üzüldüm!
Allah seni ve hepimizi böyle dengesiz insanlan korusun!

Kendi anasının babasının yanında bile terbiyesizlik yapıyorsa
eyvah eyvah. Sen daha çok çekersin bacım.
Kaç git bugün bacağına gelen sehpa yarın kafana iner.
Öbür gün çocuğuna Allah korusun.
Böyle sus pus yanında kalarak , sabrederek bir gün kıymetimi anlar diye mi düşünüyorsun.
Bu herife verdiğin yılı geçtim güne yazıktır.
Çek kapıyı çık o evden..

canım ya senin adına çok üzüldüm.. gerçekten kabul etmesi ve dayanması çok zor. İyi bi psikologdan yardım almayı deneseniz ne dersin. eşin kabul etmesede sen bir git. çünkü anladığım kadarıyla çok yıpran mışsın. iyi bir destek almaya ihtiyacınız var

Kendi anasının babasının yanında bile terbiyesizlik yapıyorsa
eyvah eyvah. Sen daha çok çekersin bacım.
Kaç git bugün bacağına gelen sehpa yarın kafana iner.
Öbür gün çocuğuna Allah korusun.
Böyle sus pus yanında kalarak , sabrederek bir gün kıymetimi anlar diye mi düşünüyorsun.
Bu herife verdiğin yılı geçtim güne yazıktır.
Çek kapıyı çık o evden..

parmaklarına sağlık:) aynen katılıyorum sana. kiymet bilmeyene ne yapcaksın

Back