Çocuk Hastalıkları yardım edin bakın lütfen bebeyim çok hasta

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

isimmine

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
85
1
16
İstanbul
arkadaşlar merhaba bir haftadır bebişim kızım çok kötü yaabiraz isal oluyo biraz geçiyo 37 38 ateşi oluyo iştahı giti çok zayıf çok diliylen damaklarını kaşıyo eli ağzında off yemediyi için çıldırıcam tam 6 aylık emziriyorum emmiyoda doru düzgün artık mamaya başladım iki aydır bir iki haftadırda muz bebe bisküvi beyaz peynir falan vermeye çalışıyorum yoğurt falan bana yardımcı olun lütfen

telaşlanmana gerek yok,dişi çıkıyordur.ateşi 38,2 ye kadar hafif giysiler giydir,38,2 yi geçerse başını ıslatmadan 1- 2 dak.lık ılık duş aldır ve sıkı giyindirme..iştahı dişten kapanmış olabilir veya dişi acıdığı için yemiyordur.dişliğini buzdolabında soğuttukdan sonra ver,ek gıdaya aniden geçtiysen ishal olabilir midesi her yiyeceğe çok yavaş alışır.her ek yiyecekten sonra yeni tat için en az 2 gün bekle ki yeniye alışabilsin.sabah 1-2 bisküvi,tuzsuz peynir,yum. sarısı(hepsini azar azar artırarak) kendi sütünle hazırla.öğleye doğru 1 su bardağı sütle taze hazırladığın yoğurdu ver.mama asla verme en iyi gıda önce anne sütü sonra kendi hazırladığındır. öğleden sonra 2 gibi havuç+patates+pirinç her zaman olmak üzere 2-3 günde bir yeni ekleyeceğin sebzelerle yaptığın yağsız,tuzsuz,salçasız çorbayı içir. akşam üzeri meyva püresi-suyu ver. tabii ki her istediğinde anne sütü.unutma her ek gıda arası enaz 2-3 gün olsun.geçmiş olsun bebişimize...

canım çook teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…