Allah razı olsun.Yorumlarınız gerçekten güç verdi.Bugün ailesi gelip aldı nişanda aldıklarını..Biraz takılmaya çalıştılar(Biz duymadık iftira atmayın hasta olduğunu falan dediler ,başka bir sevdiğin mi var dendi ayrıca...) ama ailem güzelce hakkımı savundu.İşin komiği çocuk kullandığı ilacın bile adını bile mesajda yazmıştı..Ya tek kandırdığı ben değilim yada çok ketum bi insanmış.Ama nişan atıldığı için çok rahatım Elhamdülillah...Dayanamadım yazdım. Birinin hasta olması ayrı bişeydir, allah şifa versin, ama hasta olduğunu söylememesi yalanci olmaktır. Bunda unutulacak bişey kesinlikle yok. Benim kız kardeşimde evlendi. Yemek temizlik bilmezdi. Annem akıyla karasıyla herşeyini söyledi. Ayrıca şeker hastalığının hafifi ağıri falan filani da hikaye, hepsi söylenmeli. Çünkü dönüşebilen bişey sonuçta. Ben yazının sonunda aksama düğün yaptık yazmandan korktuk. Bunlar bildiğin çocuğu sana yamiyor. Yaşım 32 diye çekinme sakin. Nikah masasından döneni gördüm genç yasimda. Olacaksa dürüstü iyisi olsun olmayacaksa üstü kalsın de at gitsin. Nisan atmışa da çıksın adın. Hiç de önemli bişey değil bu.
Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Annemle erkek kardeşim ,öyle birisi yok ama amin bu güzel dua için dedilerIçim rahatladı sanki. En iyisini yapmışsin. Son golü de atmaya çalışmışlar sevdiğin mi var diyerek ama tutmamis maalesef. Sakin kalmışsiniz galiba ben kalamazdim çok :) sevindim gerçekten bu kararınıza. Herşeyin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?