Açılmazsa böyle devam et..
açılırsa bakarsın duruma göre. .
inşallah sevgilisi yoktur. .
EVet doğru söz, kötü düşüncesi varsa uzak dursun, ama iyi hayırlı düşüncesi varsa hayırlısı olsun. Aynrn fazla ümitlenmiyorum ama negatifte düşünmüyorum. Sağoln cevabınz için.Bence çok fazla ümitlenme, bir erkeğin aklındakini kalbindekini bu aşamada çözebilmek imkansız.
Peki tamam, teşekkürler.Hiç bir şey yapma. Zaten bir şey yapman gerekecek bir durum da yok
Evet aynen bu şekilde olmak lazım, işin sonunda üzülmekten ise başında herşeye kendini hazırlamak lazım rica ederim.EVet doğru söz, kötü düşüncesi varsa uzak dursun, ama iyi hayırlı düşüncesi varsa hayırlısı olsun. Aynrn fazla ümitlenmiyorum ama negatifte düşünmüyorum. Sağoln cevabınz için.
Tamam :) bugün bir toplumdayik onun aileside vardı ve bana bakıyorlardi ve bi ara konu evlilikten açıldı hep oğlundan bahsetti dugünü şöyle olur ev alırız falan diye acaba aileine dedimi ki bilmiyorumEvet aynen bu şekilde olmak lazım, işin sonunda üzülmekten ise başında herşeye kendini hazırlamak lazım rica ederim.
hiçbi anlama gelmez
çünkü gelip sevdiğini söylediği halde sevemeyen öküz bir cins var karşımızda
üzgünüm
Tamam :) bugün bir toplumdayik onun aileside vardı ve bana bakıyorlardi ve bi ara konu evlilikten açıldı hep oğlundan bahsetti dugünü şöyle olur ev alırız falan diye acaba aileine dedimi ki bilmiyorum
umitlenme derim... zaten seninle biseyler yasamak istiyorsa haber gelir hic degilse bosuna umitlenmemis olursunMerhabalar öncelikle bn yeni üyeyim. Sizden görüşlerinizi istiyorum. Bir toplumda ve bir yerde bir erkek bir kıza bakıyorsa ara ara ne anlama gelir? Bu çocuğu küçükken beri tanırim ama kaç yıllardan sonra gördük biribiirmizi, bn utancımdan pek bakamadım ağırdan aldım ama biraz sevgi hissediyorum ona karşı. Sizce ne yapmam lazım? Bana haber gelirmi? . Lutfen yardım edrseniz sevinirim Tesekkurler.
ama sen manalar çıkarmaya başlamışsın bile, şöyle yap, bekle ve gör varsa bişey olur zaten, yoksa ümitlenmemiş olursun.Tamam :) bugün bir toplumdayik onun aileside vardı ve bana bakıyorlardi ve bi ara konu evlilikten açıldı hep oğlundan bahsetti dugünü şöyle olur ev alırız falan diye acaba aileine dedimi ki bilmiyorum
Bekleyceğim olmazsa yol vereceğimbence vücut diliyle verdiği mesajları değilde normal olarak söylediği birşeyler varsa onları dikkate almalısın. seni sevipte gelipte seninle konuşmayan adamdan da bir cacık olmaz.
Annem düğün ertesi günü bana kızım onlardayken ve düğünü gittiğimizde oğlan sana çok bakti çaktırmadan kestire kestire farkına vardım dedi :)))ama sen manalar çıkarmaya başlamışsın bile, şöyle yap, bekle ve gör varsa bişey olur zaten, yoksa ümitlenmemiş olursun.