Yokk uzak duruyorum zaten" lan bu kiz gormeyeli baya serpilmis, essek kafam eskiden biraz gonlunu hos tutaydim eyiydi" gbi bi dusunce tarzina es degerdir bu.
Uzak dur, yem olma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yokk uzak duruyorum zaten" lan bu kiz gormeyeli baya serpilmis, essek kafam eskiden biraz gonlunu hos tutaydim eyiydi" gbi bi dusunce tarzina es degerdir bu.
Uzak dur, yem olma.
Sen çok isterik hal içinde gibi bakma ! Degerin düşer bırak o seni beğendiyse haber gelır sanada
Yok boş boş bakmadı annemde/gördü bana baktïğını. :)))bilemedim şimdi ben bazen tamamen boş boş öylesine bakarım belki oda öyledir
Evet aynen bekliyeceğim bakalım umarm haber gelir gelmezse hiçte pek umurumda olmaz.Gozu olan her erkek herkese bakar. Ama sen icraata bak
canım umuyorum ki senin istediğin gibi olsun dolu dolu baksın hatta aşık olun ama her zaman ihtimalleri en altta tut ki üzülmeYok boş boş bakmadı annemde/gördü bana baktïğını. :)))
canım umuyorum ki senin istediğin gibi olsun dolu dolu baksın hatta aşık olun ama her zaman ihtimalleri en altta tut ki üzülme
canım umuyorum ki senin istediğin gibi olsun dolu dolu baksın hatta aşık olun ama her zaman ihtimalleri en altta tut ki üzülme
Biliyorum her ihtimal olabilir, ben ona utangaçımdan bakamadm hissettiim srvgisini sanki. Ve annem kızım sna bakarken tebessümlr baktı dedi tabi beklediğim kadar bekleyceğim baktımki ses yok yol vereceğim, herşeyin hayırlısı diyorum
diyorum ya canım gönlünden geçenin olmasını umuyorum bize de haber ver unutma biziYani hem umutluyum hem değilim. Hayirlisi diyorum
1 aya kadar bekleyeceğim, baktımki ses yok hiç umursamıcam, Tabi inşaallah haber vereceğim.diyorum ya canım gönlünden geçenin olmasını umuyorum bize de haber ver unutma bizi
Merhabalar öncelikle bn yeni üyeyim. Sizden görüşlerinizi istiyorum. Bir toplumda ve bir yerde bir erkek bir kıza bakıyorsa ara ara ne anlama gelir? Bu çocuğu küçükken beri tanırim ama kaç yıllardan sonra gördük biribiirmizi, bn utancımdan pek bakamadım ağırdan aldım ama biraz sevgi hissediyorum ona karşı. Sizce ne yapmam lazım? Bana haber gelirmi? . Lutfen yardım edrseniz sevinirim Tesekkurler.
bakışdan bakışa değişir. :)
Nasil bakıştan bakışâ değişebilir? Siz bu konuda bilginz çok galiba
Bana tebessümle baktı hep
tecrübe işi değil ki sen bir erkeğin sana nasıl baktığını anlayabilirsin. bu yaradılışdan gelen bir özellik bizde
Dedigim gbi ben de ona karşı sevgi hissettim. istersenz özelden dha söylermisiniz.
Tammam ozaman burada konuşalm istersenz tabiiözelim kapalı
bazen sırf bakalım tavlıyabilecek miyim diye bakıyorlar , tavladıysa bir üst modele geçiyorlar
tanıyor musun bilmiyorum cocuğu tanımıyorsan hiç ümitlenme canım
cok şerefsiz evladı dolu malesef...
ama tanıyorsan inşaallah hayırlısı ise aşk başlasın :)