Yardım edermisiniz

masal_kizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
38
0
36
İstanbul
Merhaba ben 1 sene sonra üniversiteye giricem ve şimdiden ne olmak istediğime karar vermek istiyorum. Kimyager olmaya karar verdim kimyagerler iş bulabilirler mi iş olanakları nelerdir? Bana yardımcı olursanız çok sevinicem. Eğer tavsiye etmek istediğiniz meslek varsa onu da söylerseniz sevinirim

herkes bişey der şimdi kafan karman çorman olur biri gelir öğretmenlik der biri hukuk der biri mimarlık der herkes bişey der bence 1 sene boyunca iyi düşün kendin araştır karar ver ve kendine yatkın olanı seç nete yazdığın da herşey çıkıyor ki zaten isediğin genellikle olmuyor sen mesela tıp istersin son anda puanın tutmaz edebiyat okursun gibi canım Allah yardım etsin

Çok haklısın. Çok teşekkürler. Allah herkese yardım etsin

merhaba canım.kimyager adayı olarak ben de iü kimyadayım.sormak istedigin bişey varsa sorabilirsin. ben çok isteyerek yazdım.ama gerçekten zor bir bölüm.ama sevdikten sonra güzel gidiyor şimdilik.
senin için henüz erken iyi düşün iyi karar ver özellikle tercih dönemi şekilleniyor insanın kafasındaki meslek.Sınava hazırlanırken çok farklı bir liste hazırlamıştım ama temmuzda tercihlere yazdıgım listeyle alakası yoktu :)

başarılar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…