Yardim eder misiniz ?

Midesi ağrıyordur bebeğin, sıcaklar da bastırdı iyice halsiz kalmıştır. Önemli olan susuz kalmaması, çok şükür suyu içiyormuş. 1 gün daha gözlemleyin. Benim oğlum şerefsizin çocuk parkına bıraktığı zehirden zehirlenmişti 1 yaşındayken, o gün bu gündür kronik mide ağrıları çeker.Midesine hafif bastırınca hırlar, rahatsız olduğunu belli eder. Biraz masaj yapmaya çalışın bakalım tepki verecek mi? Öyleyse mama vermeyin zorlamayın midesini. Belki tavuk kaynatıp suyunu verebilirsiniz.

Kizlar sagolun .
Uyudu biraz kalkti sonra
Simdi iyi gibi bebegim :)
Yine kosup oynuyo ..
Sanirim yorgundu kuzucum .
Cok mama yemiyo ama zorlamiyorum.
Pacalarima sarilip
Annecim dedigimde miyavliyor .
Biz iyiyiz yani

Kizlar sagolun .
Uyudu biraz kalkti sonra
Simdi iyi gibi bebegim :)
Yine kosup oynuyo ..
Sanirim yorgundu kuzucum .
Cok mama yemiyo ama zorlamiyorum.
Pacalarima sarilip
Annecim dedigimde miyavliyor .
Biz iyiyiz yani
witch,
şu an iyiyse endişe etme ama yine de gözlemle, havalar sıcak gidiyor o yüzden günde bir öğüne düşüyor evciller, benim köpeğimde kışın günde 2 öğün yer ama yaz gelince 1 öğünü zor yiyor, o da sabah değil akşam üstü, sabah verince koklayıp gidiyor, sürekli soğuk yerlere karnının üstüne yatıyor serinlemek için, Allah göstermesin iç parazit olsa koku yapıyor kedilerde, ki inşaallah parazit olmasın ben bir bebeğimi öyle kaybettim

Ay benim minnoş da açı açına yaşıyor havalar ısınınca.. Ben de serinlesin diye hafif serince yoğurt veriyorum su ile karıştırıp..

Hep derim kedilere öyle kolay kolay birşey olmaz hemen telaş yapmayın kızlar oy 1,5 aylık ne dadludur o foto istiyorum ben witch

Bayramdan sonra parazitlerini vurdurucam mune .
Iyi ki onu bulmusum arka bahcelerden diye sukrediyorum inan .
O kadar iyi geliyor ki varligi .
Insallah cok uzun sure benimle olur

Bayramdan sonra parazitlerini vurdurucam mune .
Iyi ki onu bulmusum arka bahcelerden diye sukrediyorum inan .
O kadar iyi geliyor ki varligi .
Insallah cok uzun sure benimle olur

Tahmin edebiliyorum, benimde dört bacaklım var köpek cinsinden:)) yıllardır hiç evcilsiz kalmadık, ya kedilerimiz oldu ya köpeklerimiz, hem huzur veriyorlar hem sevgileriyle hayata bakış açısını değiştiriyorlar, zaman geçip daha çok alıştıkça ne demek istediğimi anlayacaksın, hele sevdiğinde o radyatör gibi sesini duymak var ya dünyalara bedel.

Evde sokaktan bulduğun kediyi mi besliyorsun o eve melekler girmez acimiyorum aciyamiyorum size.

Evde sokaktan bulduğun kediyi mi besliyorsun o eve melekler girmez acimiyorum aciyamiyorum size.

Ben çok dini bütün bir insan değilim ama sokaktaki yardıma muhtaç kediye köpeğe yardım etmek insanlığın boynunun borcu ..
Ben acliktan bağırsakları birbirine yapışmış bir kediyi evime getirdim ,bütün veteriner kontrollerini yaptırdım,hastalandı çocuk gibi başında aglayarak bekledim ,Iyilessin diye gözünün içine baktım ..
Sen neden bahsediyosun ?
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ..

Hatta yine şaşıracaksın belli ki hayvan sevgisi nedir bilmiyorsun .
Sokaktan bulduğum 1 kedi değil 2 kedi besliyorum .
Onlar benim evimin melekleri :))))
Sen bir kap mama verme
Sonra evime melek gelecek diye bekle

Diğer sahisin mesajını alintilamak istemedim. Kurusun orada.

Din zaten bunu yapmayı emrediyor.

Büyümüştür şimdi minnoş değil mi ?

Diğer sahisin mesajını alintilamak istemedim. Kurusun orada.

Din zaten bunu yapmayı emrediyor.

Büyümüştür şimdi minnoş değil mi ?

Büyüdü büyüdü maşallahı var ablası :)))
Hatta 2 hafta önce de bi kardeş buldum ona ..

Anlasabilirler çok güzel yoksa vay halinize :) kardeşlerin kavgalisi anneye eziyet :)

Hem de ne kavgalar
Kıskanıyor büyük olan.
Oteki de henüz yavru zaten tekrar sokağa salamam ..
Alışsınlar diye bekliyorm

halbuki oturduğu yerden dua etmek dışında bir halt yapmayan kendi hariç hiç bir kimseye faydası olmayan senin gibi süprüntülerin evinde çay partisi yapıyor melekler. Benim evde 14 hayvan var sokağa yanımda bir kilo mama almadan çıkmam gördüğüm kedi köpek kuş beslerim benim çıkış saatimi bekler olurlar parktaki sokaktaki mama kaplarının başında. Melekler benim sokağı mühürlemiştir herhalde çoktan. Benim de şu hayatta en acıdığım kendi zavallılığına bakmayıp hayatında bir tane minnak kedinin sevgisini tatmamış hayatta egosundan başka bir şey oluşturamamış tiplerdir anacım.

Neyse karanlık ruhlu ablayı meleklerle olan çay partisiyle başbaşa bırakalım konu sahibi minnoş ruhlu güzel insana dönmek istiyorum. Yavru kediler çabuk yoruluyor belki ondan uyuyor olabilir iştahsız ve keyifsizse aynı zamanda bir veterineri arayın sorun derim ama bünyeleri çok hassas eğer bir de yeteri kadar ememediyse anneyi çabuk hastalanabilir üşütmeden ya da sizi bile etkilemeyen bir şeyden mikrop kapabilir o yüzden bir arayıp konuşmakta fayda var. İshal kusma ya da dışkısında herhangi bir bozukluk yoksa çok telaşlanmayın ama. Sıcak havluya sarın biliyorsunuz kediler sever sıcak sarmalanmayı öyle keyfi yerine gelir kucağınızda ya da gözünüzün önünde dursun uyanıksa durgunsa oyuncak atın önünden koşturup kovalayavcaği sevdiği bir şey. Belki sadece ilgilenmeniz gerekiyordur onunla oynamanız falan bazı kediler anneden çok erken ayrılırsa yakınlarda başka kedi de görmüyorsa kendi başlarına nasıl eğleneceklerini keşfetmekte zorlanıyorlar ablası annesi olarak oyun oynamayı siz göstereceksiniz ona :)

Hem de ne kavgalar
Kıskanıyor büyük olan.
Oteki de henüz yavru zaten tekrar sokağa salamam ..
Alışsınlar diye bekliyorm

Bir de kış geldi malum nolur salmayın da zaten yavrucuk kediyi imkanım olsa tüm apartmanı boşalttırıp hayvan barınağı yaparım çok üzülüyorum üşümüş zavallı kedi köpek görünce sokakta. Başta bir didişirler ama illa ki anlaşıyorlar birbirleriyle ben her yeni kedi bulup getirdiğimde tedavi için ayrı odaya koyarım diğerleri direkt saldırmasın diye ama kapı altından yumuk patilerini sokup yine de ayağını denk al diye kendilerini gösterirler yeni kediye. Başlarda savaş alanına çevirirler evi ama 2 hafta sonra bakarım koyun koyuna yatmışlar yatağıma ben yastık ve polarla koltukta yatarım onlar yüzünden :)

Süprüntü sensin asıl. ! İyi hayvanlarla yaşayıp onlarla evlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…