- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
- Konu Sahibi Meredith Grey
Dogum kontrol hapi kullanamiyorum. Dilerseniz endokrinologumla iletisime gecip detaylari ogrenebilirsiniz.34
Neden doğum kontrol hapı kullanmıyorsunuz? Ertesi gün hapı Avrupa'da tecavüz sonrası kullanılan hap olarak biliniyor çünkü cok zararlı. "Başım çok ağrıyor, majezik atayım" gibi kullanılan bir hap değil. Ertesi gün hapı kullanmıyorsanız bile kondom en kadim ve sağlıklı doğum kontrol yöntemi. Ertesi gün hapina gelene kadar birçok yöntem var.
Burada rahatsız olduğum asıl şey ise sizin kullanmanızdan çok başkalarına da bunu normal bir şey gibi tavsiye etmeniz.
Ertesi gun hapini sıkça kullandigimi size düşündüren nedir bilmemekle birlikte kaza olmasi durumunda son care olarak yapilacak en mantikli sey oldugunu dusunuyorum. Sonucta insanlik hali ve hepimizin basina riskli iliski gelebilir, bunu huy edinmedikçe istisnai durumlarda kullanmasini tavsiye ederim evet. Sizin rahatsiz olmaniz, karsi tarafin hamile kalmasindan daha onemli degil benim nazarimda.
Benim durumumda da yasanan iliskinin sartlarini bilmediginiz icin benimle ilgili yaptiginiz yorum ve cikarimlari da ciddiye almiyorum.