Yardim eder misiniz ?

Süprüntü sensin asıl. ! İyi hayvanlarla yaşayıp onlarla evlen

Bak böylesine naif bir konuyu zedelemene izin vermem ben ..
Hayvan sevmeyen hiç bir insan evladına yorum yapmak bile istemiyorum ama sen bu konudan çık...
Çirkin ruh görmek istemiyorum etrafımda..
MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Rica ediyorum konuyu sabote etmesin yeter artık..
Şükür ki kedim büyüdü 7 aylık oldu..
Ama bu kadın bu konuyu kirletmesin lütfen!!!
Sinirleniyorum ...
Hayvan hayvan hayvan denmesini istemiyorum bu miniklere .
Gerçekten ağzımı bozucam

Teşekkür ederim konu baya eski .
Üstteki üye saçma sapan yerlerden girdiği için konu yukarı çıkmış .
Güzel kedim 7 aylık oldu hatta 8 e girdi .
Ikinci kedimiz 3 haftadır bizimle :)
Henüz alışamadılar birbirlerine çünkü benim ilk göz agrım bana çok düşkün sanırım kıskanıyor ve rahat vermiyor minige
Isırıyor ve canını yakıyor kuzunun ...
Asla sokağa salmayı düşünmüyorum böyle bir şey mümkün değil merak etmeyin
Ayrı odalarda da olsalar bizimle kalacak
Kış günü sokağa tekrar bırakacak kadar olmadım şükürler olsun ..
Sadece acaba üzülüyor mu
Karin tokluğuna büyükten eziyet mi görüyor
Sıkılıyor mu diye endişeleniyorum...
Yoksa kimselere vermem kuzularımı:)))

Tarihe bakmadım sinirime dokundu cevap verdim ondan :) Çok sevindim öyleyse. Ya dışarıda birçoğunun yaşama şansı bile çok düşük oluyor emin olun evde olduğuna seviniyordur o da. Benim son kediyle döncekiler bazen kavgaya tutuşurlar eve bi gelirim birinin burnunda tırmık izi diğerinin kulağını çizmiş biri falan. Ama dışarıda olsa belki daha fazla zarar görecek en azından evde seviyoruz onları gayet mutlular sıcaktalar karınları doyuyor kendi aralarındaki tartışmaları da oturup çözerler büyüdükçe :)

Inşallah:))
O kadar uysal ki minik olan
Büyük te o kadar paylaşmayı bilmiyor ..
Artık bak o kardeş
Seni seviyo falan diye konuşuyorum kedilerle

Inşallah:))
O kadar uysal ki minik olan
Büyük te o kadar paylaşmayı bilmiyor ..
Artık bak o kardeş
Seni seviyo falan diye konuşuyorum kedilerle

O sizi kıskanıyordur o zaman ya çocuk gibi oluyorlar Benim bir tanesi bana fazla düşkün hava soğuk yatakta yatıyorlar benimle ama yastığıma kimseyi yaklaştırmıyor yastık onun ve benim yanak yanağa uyumalıyız mutlaka. Ben yokken bile yastığa yatırmıyor önceleri yeni kedi geldiğinde de belli bölgeleri sahipleniyordu oraya gelirlerse hır çıkarıyordu biraz değişik çalışıyor kedi kafası :)

Sen bana süprüntü diyemezsin kendini ne xzannediyorsun ?????

Hatta yine şaşıracaksın belli ki hayvan sevgisi nedir bilmiyorsun .
Sokaktan bulduğum 1 kedi değil 2 kedi besliyorum .
Onlar benim evimin melekleri :))))
Sen bir kap mama verme
Sonra evime melek gelecek diye bekle
Benim merhametli olmadığımı nereden biliyorsun ??? Ben bir sineği bile öldüremem öldürmemişimdirde.

Senin bana acımana ihtiyacım yok. Çocuğu olan evi kira olan insancıklara acımıyorsunuz ama hayvanları doyuruyorsunuz, tamam hayvanlara yardım yapın onlar Allahın sessiz kullarıdır

Ama insanların neler yaşadığını bilmeden burada çaresizce çare arayan teselli bulmak isteyen varandaşlara kötü yorum yapmayın. Belki çok istediler o EVLADI?
Belki herşeyden çok istediler belki yıllarca beklediler?? Neden yargılıyorsunuz ki???

Belki tüm borçlarını bitirip artık hazırlardı tek zorlukları çocuğun masrafıydı??

Siz evlat sevgisi nedir bilmezsiniz ki... ben boşa anlatıyorum ki zatennn...

Sen bana süprüntü diyemezsin kendini ne xzannediyorsun ?????

Lütfen rica ediyorum üyeleri alıntılayıp alıntılayıp cevap vermeyin, üyeler zaten buradaki üslup yüzünden uyarı alıp banlanmıştı, şu anda banlılar, polemiğin devamına neden oluyorsunuz, rica ediyorum zaten uyarı alıp banlanmış üyelere yazarak konuyu daha fazla uzatmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…