Yardim eder misiniz ?

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.496
798
Dert ustune dert yemin ederim kedisi olanlar bakabilir mi ?
1.5 aylik kedim var .
Sokaktan buldum .Cok hareketli cok minnos bi sey .
Bugun ikimiz 6 gibi uyandik .
Dikkatimi cekti istahli kedi ama bugun yemek yiyesi yok .
Biraz atladi zipladi ama keyifsiz .
Su iciyor .
Ama surekli uyuyor .
Ilk defa bugun onu bu kadar durgun goruyorum .
Elimle mamasini yedirdim cok az yedi .
Polivit verdim 1 mg .
Kaldirip kucagima aliyorum .
Iniyor koltukta dibime kivrilip yatiyor yine .
Ic dis parazit asisini olmadi henuz doktor kucuk dedi .
Simdi hasta olmasinin gercekten zamani degil ama sizce hasta olabilir mi ?
Hastaysa nasil anlarim .
Acil bir seyler soyler misiniz .
Sadece uyuyor diye veterinere kosmali miyim ?
Tesekkurler .

bızde her zaman neseli iştahlı olmuyoruz. Belki sıcaksa ondandır artık havalar ısnıyor. bikaç gun daha gözlemle aynı devam edıyorsa ozaman bır hekıme gotur bence.

bızde her zaman neseli iştahlı olmuyoruz. Belki sıcaksa ondandır artık havalar ısnıyor. bikaç gun daha gözlemle aynı devam edıyorsa ozaman bır hekıme gotur bence.

Gec kalmam dimi 1 kac gun icinde .
Ufff cok telas yaptim ya kaldirip oynatmaya calisiyorum o gidip uyuyo .
Su falan iciyor normal
Ama hareketli degil .
Mama da az yedi bugun

Benim kedim de sıcaklar geldi geleli ,ne doğru düzgün yemek yiyiyor nede uyanık kalıyor..
Hep serin yerlerde uyumak istiyor.
Gözlerini açamıyor kuzum .
Ne zaman ki akşama doğru hava serinliyor başlıyor koşmaya şımarmaya.
Korkacak birşey yoktur
Ek gıda kesinlikle vermeyin hayvana ,yalnızca kuru mama.
Yemiyor diye çok üzülüyorsanız yaş mama verin biraz .

1.5 ay için küçük değil iç dış parazit tedavisine başlanabilir. Hatta bitmesi bile gerekiyor ki diğer aşıları başlasın. İhtimalleri söyliim size ama veterinere götürün.
İç paraziti olabilir karında şişkinlik yapar iştahı kapatabilir. Süspansiyon şeklinde vermeleri gerekir kontil sitraks vs.
Kabız olmuş olabilir. Aynı gerekçeyle iştahı kapanabilir.
Enfeksiyon olabilir ateşi çıkmıştır vs hepsi iştahı kapatır.
Virütik bir faktör olabilir o zamanda olur.
İştah kapanması genel semptomdur. Bununla bişey anlaşılmaz. Veterinere götürün. Gerekirse kan tahlili röntgen vs hallederler onlar.

hiç bir şeyi olmayabilir, sokaktan aldığınız için hasta da olabilir..Bir kaç gün bekleyip takip edin çiş kum miktarında azalma görürseniz veterinere gidin.

Niye vermesin ki ek gıda hayvana :)) bir de kesinlikle demişsiniz.
Kediler etçil canlılar bu nedenle et vericeksek verebiliriz her türlü. Tavuk haşla ver, evde kuşbaşı mı var ver, ciğer alırsın verirsin. Niye vermeyelim?

Gec kalmam dimi 1 kac gun icinde .
Ufff cok telas yaptim ya kaldirip oynatmaya calisiyorum o gidip uyuyo .
Su falan iciyor normal
Ama hareketli degil .
Mama da az yedi bugun

Dun kedim kaka yapmadı dıye cok stress oldum. Geceden beri yapmamıstı yanı neredeyse 2 gun olcaktı yapmayalı. Kabız mıdır nedır dıye stresslendım ama bu sabah yaptıda rahatladım. Normalde tuvaletı cok duzenlidir cunku. Insan o düzen bozulunca hemen panık oluyor. Normale göre bazen benımkının de az yedıgı gunler oluyor. Bazen uyuyor. Ama az yemekten kasıt cıdden bıkac para bıseyse belki bi sıkıntı vardır yarına da bır bakın bakalım hala aynıysa goturun.
aşıları daha olmamış sokaktan bır kedı için tabı hasta olma ıhtımalı bı tık fazla gıbı ama hekım görmeli tabı

Bebek kedilerin sindirim sistemi ,senin saydığın gıdaları öğütüp sindirmek için uygun değil.
Benim veterinerim haşlanmış yumurtayı bile 3 aylıktan sonra müsaade etti.
Bebek kedilerin çiğneme iç güdüsü henüz gelişmemiş sizinki 10 yaşında sanırım

Sizin veterinerinizin bilgilerini bilemeyeceğim gerçekten bana düşmez.
Ancak bir veteriner hekim olarak kuru mama yiyecek çiğneme içgüdüsüne sahip olup verilen haşlanmış tavuğu yiyemeyecek bir yavru kedi bilmiyorum.
Bulabilseydim el sallayan emojiyi bende size göndermek isterdim.

Ben size yollayayım.
Benim kediciğime yedirmeme izin vermedi ama ben denemek için verdim ,gerçekten yemedi-yiyemedi- .
Demekki varmış

Ben size yollayayım.
Benim kediciğime yedirmeme izin vermedi ama ben denemek için verdim ,gerçekten yemedi-yiyemedi- .
Demekki varmış
Sizin kediciğiniz yememiştir bir şey dediğim yok. Siz haklısınız sindirim sistemi olsun çiğneme refleksi olsun sizden daha iyi bilecek değiliz. Alt tarafı okulunu okuduk. Çok sağolun hep aydınlanıyprum bu forumda.
Zaten ben kim köpek.. Kedi mi gördüm ben şu hayatta..
Töbe töbe ya. Şaka mısınız nesiniz? Hekime sindirim sistemi öğretiyor ya

Allah allah hekim misiniz ? Eee ne olmuş yani ...???
Hee hee bir siz bilirsiniz ? Diğerleri hiç kedi köpek görmemiş.
Ben size kendi söylediklerimi iddia etmiyorum ,kendi veterinerimin söylediklerini onaylayarak söylüyorum.Kibriniz bitince yazdıklarımı tekrar okuyun mademm..
Şaka değilim gayet ciddiyim..

Siz şaka mısınız peki ?
Neyse konuyu sabote etme fikrini söyle git,beni alıntılayıp durma! ,
İnsanlar burada sıkıntılarını paylaşıyor.
Fikirleri olan,bildiğince yorumluyor.
Sen bana laf yetiştirme,konu sahibiyle muhattap ol.
Benim verdiğim öneriler tamamen hekimlerin söylediklerine dayalı,bir yerden element uydurmuyorum.
Alemin tek kralı sen değilsin yani kapiş..

Terbiyesizsiniz cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…