• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım eder misiniz

Yaptım, yapıyorum.
Bu ne alacağınıza bağlı. Kozmetik almadım önermem. Giyim önermem. Daha çok ev objeleri, telefon aksesuarları edinirim. 50 ya da 70 dolar üstü sipariş veremezsiniz. Verirseniz gümrükte sıkıntı olur. Bazen 2 haftada bazen de 1 ayı geçkin sürede elime ulaşır. Alacağınız ürünün mağaza puanına ve yorumlarına bakın alırken. Ürün elinize geçmeden de ödemeyi onaylamayın.

Ben yapıyorum
Teknolojik aletler cocuk kiyafetleri degisik hos ve rahat ic çamaşırları oluyor
Ucuz ucuz alıyorum.
Gumruk ucretliler ucretsizler gelmesi 1 2 3 ay surenler daha kisa surenler vs vs aman kategorilere cok dikkat edin

Onu biliyorum aslında yapay lale istiyorum orda 30 adet 50 tl imiş uygun geldi ablam tutturdu uygun var ordan alma diye ama bakıyorum burda on adet 30 tl.
Bi de makyaj malzmesi istiyorum nemarka alsam siz,ne aldnz

Kişisel bakım ürünleri almadım hiç genelde elektronik ya da teknolojik şeyler alıyorum bir de burda fahiş fiyat olup orda yarı fiyatına olan oyuncakları alıyorum

Yasak yok Turkuaz ama son kez rica ediyorum artık her konunu bir derdim var bölümüne açma lütfen, bu konu bdvlik değil, birçok konunun Bdvlik olmadığı gibi, konuları uygun bölüme açtığın sürece istersen günde 20-30 konu aç ama lütfen rica ediyorum istirham ediyorum bdvye değil uygun bölümlere açman kaydıyla konu aç.

Ben alışverişi yapıyorum ama takı ve kedi oyuncakları, telefon kabı filan tarzı şeyleri alıyorum genellikle yada etrafımda bulamadıklarımı. Şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım ürünler sorunsuz elime ulaştı, gayette memnunum birşey almadan önce ordan fiyatına bile bakıyorum bazen :D
Ama bence bu siteden kozmetik ürün almayın, hatta pazardan da kozmetik ürün almayın. Çünkü ürünlerin içerisinde kullanılan kimyasallar satılırken sınıflandırılır endüstriyel, kozmetik, ilaç olarak şunu söyleye bilirim kozmetik ürünlerin bir çoğu kimyasal olarak birbirinden farklılık göstermezler reçeteler hemen hemen aynı veya alternatiflerle üretilmiştir.
Buradan bilinen bir markadan alınan ürün kalite yönetim sistemi açısından belirli standartlarda olmak zorunda ama siz gidip üzerinde xxx marka yazan ürünü 5 liraya satılıyorsa endişe duyun. Ürün en iyi ihtimalle bile kozmetik sınıfı değil endüstriyel seviyedeki kimyasallardan üretilmiş olabilir. Çin kimyasal maddeler konusunda çok fazla üretimi olan bir ülke bir çok bilinmeyen markası var ve burada da olduğu gibi o markaların taklitleride var, sizi bu konuda koruyabilecek tek şey gerekirse şikayetçi olabileceğiniz ürünlerdir.
Ürünün üretilme kısmında yaşanacak olan diğer aksaklıkların size ne şekilde yansıyacağını bilmek zor.
Bir ruj için veya rimel için cilt sağlığınızı tehlikeye atmak bana mantıklı gelmiyor.

Ben alışverişi yapıyorum ama takı ve kedi oyuncakları, telefon kabı filan tarzı şeyleri alıyorum genellikle yada etrafımda bulamadıklarımı. Şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım ürünler sorunsuz elime ulaştı, gayette memnunum birşey almadan önce ordan fiyatına bile bakıyorum bazen :KK70:
Ama bence bu siteden kozmetik ürün almayın, hatta pazardan da kozmetik ürün almayın. Çünkü ürünlerin içerisinde kullanılan kimyasallar satılırken sınıflandırılır endüstriyel, kozmetik, ilaç olarak şunu söyleye bilirim kozmetik ürünlerin bir çoğu kimyasal olarak birbirinden farklılık göstermezler reçeteler hemen hemen aynı veya alternatiflerle üretilmiştir.
Buradan bilinen bir markadan alınan ürün kalite yönetim sistemi açısından belirli standartlarda olmak zorunda ama siz gidip üzerinde xxx marka yazan ürünü 5 liraya satılıyorsa endişe duyun. Ürün en iyi ihtimalle bile kozmetik sınıfı değil endüstriyel seviyedeki kimyasallardan üretilmiş olabilir. Çin kimyasal maddeler konusunda çok fazla üretimi olan bir ülke bir çok bilinmeyen markası var ve burada da olduğu gibi o markaların taklitleride var, sizi bu konuda koruyabilecek tek şey gerekirse şikayetçi olabileceğiniz ürünlerdir.
Ürünün üretilme kısmında yaşanacak olan diğer aksaklıkların size ne şekilde yansıyacağını bilmek zor.
Bir ruj için veya rimel için cilt sağlığınızı tehlikeye atmak bana mantıklı gelmiyor.

merhaba birşey sormak istiyorum size

mesela bir kaç tane iç çamaşırı almak istiyorum , her çamaşır ayrı kargoylamı gelir ,
kredi kartıylamı alışveriş yapıyorsunuz ,herhangi bir sıkınıt yaşadınız mı ,

merhaba birşey sormak istiyorum size

mesela bir kaç tane iç çamaşırı almak istiyorum , her çamaşır ayrı kargoylamı gelir ,
kredi kartıylamı alışveriş yapıyorsunuz ,herhangi bir sıkınıt yaşadınız mı ,

Ürünü sepete aynı yerden sipariş veriyorsanız aynı pakette gelebilir ancak paket büyüdüğü için kargo fiyatı çıkıyor mesela sevkiyat ücretsiz bir yerden alıyorsanız bence ürünleri tek tek şeçip kart ile ödemesini yapıp ayrı ayrı sipariş edin böylece kargo parasıda ödemezsiniz.

Ben kredi kartıyla ödeme yapıyorum. Genellikle 2-3 hafta içinde tüm ürünlerim geldi. Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. yaklaşır 20 farklı ürün almışımdır.

Bu arada genellikle tekstil ürünleri biraz pahalı ürünü burda bulabilecekseniz bence almayın içinize de kurt düşürmek istemem ama Türkiye'de kullanımı yasaklanmış bazı azo boyar maddeler hala orda kullanılıyor. Bu boyar maddeler özellikle ciltte terleme yapan bölgelerde hızla emiliyorlar. Kanserojen oldukları için ülkemizde satışları yok.. Ama siz güvenilir buluyorsanız tabi ki tercih sizin.

Ürünü sepete aynı yerden sipariş veriyorsanız aynı pakette gelebilir ancak paket büyüdüğü için kargo fiyatı çıkıyor mesela sevkiyat ücretsiz bir yerden alıyorsanız bence ürünleri tek tek şeçip kart ile ödemesini yapıp ayrı ayrı sipariş edin böylece kargo parasıda ödemezsiniz.

Ben kredi kartıyla ödeme yapıyorum. Genellikle 2-3 hafta içinde tüm ürünlerim geldi. Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. yaklaşır 20 farklı ürün almışımdır.

Bu arada genellikle tekstil ürünleri biraz pahalı ürünü burda bulabilecekseniz bence almayın içinize de kurt düşürmek istemem ama Türkiye'de kullanımı yasaklanmış bazı azo boyar maddeler hala orda kullanılıyor. Bu boyar maddeler özellikle ciltte terleme yapan bölgelerde hızla emiliyorlar. Kanserojen oldukları için ülkemizde satışları yok.. Ama siz güvenilir buluyorsanız tabi ki tercih sizin.

aslında almak istediklerim fantazi iç çamaşırı , çünkü o ürünleri heryerde bulamıyorsun çeşit yok , olanda çok pahalı ,

yani alacaklarımı bir kaç dk giyecem :KK70::KK70:

aslında almak istediklerim fantazi iç çamaşırı , çünkü o ürünleri heryerde bulamıyorsun çeşit yok , olanda çok pahalı ,

yani alacaklarımı bir kaç dk giyecem :KK70::KK70:

hahaha :D o zaman şunu da merak etmeyin en küçük aldığım yaka iğnesi bile içeriği belli olmayacak sağlam paketlenmiş halde geldi.. en azından bide paketi kimse görür mü diye dert etmezsiniz :)

Back
X