- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.667
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Hiç aliexpressten alışveriş yaptınız mı bn ypmayı düşünüyprum da sıkıntı olur muki mallar nasıl olur kalitesi vs. Kredi kartı ile önceden alışveriş yapılıyor ya sıkıntı olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasak mı var?Ya hu bacım son 10 dk da 3 konunu okudum durmadan konu acıyısun hayırdır trole mı geldın
Onu biliyorum aslında yapay lale istiyorum orda 30 adet 50 tl imiş uygun geldi ablam tutturdu uygun var ordan alma diye ama bakıyorum burda on adet 30 tl.Sürekli yaparım problem yaşamadım ama tabi 10-15 günü gözden çıkarmanız lazım hemen gelmiyor ürün
Makyaj mlzemesi aldnzmı hiçBiz yapıyoruz.Gelme süresi uzun.Onun haricinde sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar.
Yasak mı var?
Ne alaka arkadaşım hepsi farklı konularYasak var mı bılmıyrum ama cok nrmal bı durum degıl
NSıl yani kapıya gelmiyor muBen başka ürünler aldım ama elime ulaşana kadar çekmediğim sıkıntı kalmadı.Ortalıga atıp gitmişler.Şükür komşum almış saklamış.
Makyaj mlzemesi aldnzmı hiç
Kargo kapıya mı geliyorCilt ve makyaj ürünlerini belirli markalardan alıyorum.Cildim alerjik çünkü.O yüzden hiç almadım.Ama makyaj fırça seti filan aldım.Çok çok muhteşem kaliteli değil fakat iş görüyor.Benim için önemli olanda o.
Kargo kapıya mı geliyor
kiyafetlerini begenmiyorum turk mallari daha kaliteli triko kazak tarzinda olanlar ozellikleHiç aliexpressten alışveriş yaptınız mı bn ypmayı düşünüyprum da sıkıntı olur muki mallar nasıl olur kalitesi vs. Kredi kartı ile önceden alışveriş yapılıyor ya sıkıntı olur mu?
Hayır posta kutusuna atıp veya apartman önüne atıp gidiyorlar.Ordan da çalanlar oluyorNSıl yani kapıya gelmiyor mu