• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım eder misiniz

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.667
498
Hiç aliexpressten alışveriş yaptınız mı bn ypmayı düşünüyprum da sıkıntı olur muki mallar nasıl olur kalitesi vs. Kredi kartı ile önceden alışveriş yapılıyor ya sıkıntı olur mu?

Sürekli yaparım problem yaşamadım ama tabi 10-15 günü gözden çıkarmanız lazım hemen gelmiyor ürün
Onu biliyorum aslında yapay lale istiyorum orda 30 adet 50 tl imiş uygun geldi ablam tutturdu uygun var ordan alma diye ama bakıyorum burda on adet 30 tl.
Bi de makyaj malzmesi istiyorum nemarka alsam siz,ne aldnz

Yaa kızlar konuyu bölüyorum ama , alibabayla alirxpres farklımı aynımı acaba bilgisi olan varmı?

ben arada yapiyorum bir sıkıntı yasamadim. Bazi urunler 15-20 gunde gelirken bazisi 2,5 3 ayda geliyor uygulamasi uzerinden alisveris yaparsan biraz daha karlı. Bir de alisveris yaparken tutarin fazla olmamasina dikkat et. Yuksek fiyatli urunler gumruge takilabiliyor.

Ben başka ürünler aldım ama elime ulaşana kadar çekmediğim sıkıntı kalmadı.Ortalıga atıp gitmişler.Şükür komşum almış saklamış.

Hiç aliexpressten alışveriş yaptınız mı bn ypmayı düşünüyprum da sıkıntı olur muki mallar nasıl olur kalitesi vs. Kredi kartı ile önceden alışveriş yapılıyor ya sıkıntı olur mu?
kiyafetlerini begenmiyorum turk mallari daha kaliteli triko kazak tarzinda olanlar ozellikle

Back
X