• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edebilirmisiniz?

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
541
373
Ankara
selam kızlar.ben ygs ye başvuru yapıcam ama 99 yılında mezun oldum.ve başvuru klavuzunu okudum bişey anlamadım.herşey deişmiş.ben mezun olarak nasıl başvurucam ne yol izliycem bilen varsa lütfen yazabilirmi?

şuan siz netten yapamazsınız zaten bankaya parayı yatırıp listede adı olan okullardan birine gidip başvuracaksınız onlar yardımcı olur zaten

tsk ler.bugun ösym yi aradım.il koordinatörlüklerinden yapıcaksınız dediler.bankaya para yatırıp ,formu doldurup ösym ye gidicez sanırım.yarın bankayı halledicem inş.yazarım buraya

arkadaşım ben parayı yatırdım bugün de il koordinatörlükleri ne onu anlamadım.normal bir liseye gitsek yapamayacak mıyız acaba?

önce parayı yatırdım .sonra kitapçıkta hangi liselere basvurulması gerektiği yazıo.eve yakın olanına gittim.fotomu çektiler bilgilerim bilg da çıktı zaten.başvurumu yaptılar .şifre verdiler.işlem bukadar kızlar

anladım canım ben de kitapçıkta gördüm başvuru merkezlerini birazdan gidicem artık hayırlısı olsan hepimiz için :)

Back