Sivilceli Ciltler yardım edebilirmisiniz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

eeren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
3
0
kardesim daha cok kücük olmasına ragmen sivilceleri çıktı..artık hiç kendine güveni kalmadı ve kendini hiç bğenmiyor.kırmızı,büyük ve acıtıcı sivilceleri var..kardesim sivilcelerinden nsıl kurtulabilir?

birincisi sakın ellemesin,ikincisi yatmadan önce 1,5 su bardağı kaynamış suyun içine 1 ttalı kaşığı lavanta koysun 10 dk demledikten sonra hemen süzsün soğuyuncada içsin(ama içilecek olan miktar 1 su bardağı)15 gün içsin bu suyu bide ph 5,5 olan bir sabun alsın sabah akşam yıkasın bide gün içinde bebe pudrasıyla limonu karıştırsın cildine sürsün 20 dk sonra ılık suyla yıkasın(ölçü sivilcelerin azlığı yada çokluğuna göre)krem gibi yapıp sürsün)bana çok yaradı bunlar 6 yıldır bende çekiyordum bu sivilceklerden çok olmasada rahatsız ediyordu beni.gitmediğim dr kalmadı gibi prof. doç. uzman hepsine gittim hiç biri geçiremedi önce Rabbim sonrada bu yöntemler kurtardı beni maşlallah bebek gibi cildim var şuan:):):)kardeşinizede iyi gelir inşallah.

Bence doktora götürün.ızleri kalmadan geçirmeye çalışsın.Belki de başka nedeni vardır sivilcenin ona da bakar.Kardeşiniz kaç yaşında bu arada?

canım yaşını belirmemişsin ama ergenlik sivilcesi anladığım kadarıyla. bence herşeyden önce bir dermatoloğa görünmeli acilen. çünkü küçük yaşlarda sivilce sorunu gerçekten psikolojik sorunlar yaratabiliyormuş ve direk kişiliği etkiliyormuş ilerleyen yaşlarda. ama rakadaşın dediği gibi lavanta kürünü çok övüyorlar hatta ben de deneyeceğim haftasonu alıp. çok fazla oynarsa da daha kötü şekilde izleri kalır sakın ellemesin. geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…