Merhaba kızlar..Diyarbakır a gelin gideceğim haziranda..ama önce isteme var tabi..aralık ta isteme törenim olacak.ve ben hiç brşey bilmiyorum gelenekleri görenekleri neler isteme de ne alınır ne ikram edilir :18: zaten annem i zor ikna ettim.Ne zormuş 'ben evden uçuyorum anne' demek..şimdi de bu sıkıntı başladı..Bana yardımcı olun arkadaşlar :26:
Merhaba kızlar..Diyarbakır a gelin gideceğim haziranda..ama önce isteme var tabi..aralık ta isteme törenim olacak.ve ben hiç brşey bilmiyorum gelenekleri görenekleri neler isteme de ne alınır ne ikram edilir :18: zaten annem i babam ı zor ikna ettim.Ne zormuş 'ben evden uçuyorum anne' demek..şimdi de bu sıkıntı başladı..Bana yardımcı olun arkadaşlar :26:
canım öncelikle rahat ol heyecan oluyo bende 1 eylülde atlattım nişanlıyım şimdi..istemeye geldklrinde çok açı ksaçık giyinme böyle dize kadr elbise şifonlu filn giyebilrsn uzun kollu yada yarım kollu..onlar oturmya geçerlr kaç kişi ise tek tek öpersin artık..sonra doğru mutfağa ama mutlaka yardımcın olsun yani kendine yakın bi arkdşn akraban mutfakta..sonra kahveleri yapıcaksın ben tuz koymuştum nişanlıma hehey çok zevkli oluyo..en son ona verdim zaten bide inatla bu fincanı al demiştim:)) sonra dağıtıp çıkacaksın kesnlkle oturmuyacaksın tabi onlar gel otur derlrse bilemem..zatn fırsatın olamz mutfakta bi yandnda çayı koyarsın ..konuşur büyükler orada olamzsın sonra çağırırlr seni sorrlr yada söz takılıcak diye takılır bitr ve herkesi tek tek öpersin başta yüzüğü takanı..geriside gelir..bol şanslar canım..
Merhaba kızlar..Diyarbakır a gelin gideceğim haziranda..ama önce isteme var tabi..aralık ta isteme törenim olacak.ve ben hiç brşey bilmiyorum gelenekleri görenekleri neler isteme de ne alınır ne ikram edilir :18: zaten annem i babam ı zor ikna ettim.Ne zormuş 'ben evden uçuyorum anne' demek..şimdi de bu sıkıntı başladı..Bana yardımcı olun arkadaşlar :26:
canım öncelikle rahat ol heyecan oluyo bende 1 eylülde atlattım nişanlıyım şimdi..istemeye geldklrinde çok açı ksaçık giyinme böyle dize kadr elbise şifonlu filn giyebilrsn uzun kollu yada yarım kollu..onlar oturmya geçerlr kaç kişi ise tek tek öpersin artık..sonra doğru mutfağa ama mutlaka yardımcın olsun yani kendine yakın bi arkdşn akraban mutfakta..sonra kahveleri yapıcaksın ben tuz koymuştum nişanlıma hehey çok zevkli oluyo..en son ona verdim zaten bide inatla bu fincanı al demiştim:)) sonra dağıtıp çıkacaksın kesnlkle oturmuyacaksın tabi onlar gel otur derlrse bilemem..zatn fırsatın olamz mutfakta bi yandnda çayı koyarsın ..konuşur büyükler orada olamzsın sonra çağırırlr seni sorrlr yada söz takılıcak diye takılır bitr ve herkesi tek tek öpersin başta yüzüğü takanı..geriside gelir..bol şanslar canım..
Çolk sağol canım ya ..tam tahmin ettiğim şeyleri yazmışsın.. Dediklerin kulağımda küpe :13: kıyafet konusunda bazı tereddütlerim vardı az çok netleşti...
Öncelikle Allah gönlünüze göre versin diyorum :) Hele ki başka bir memlekete gelin gitmek zordur kuzenlerimden bilirim. Ama insanlar yurt dışından gelin alıp gelin veriyorlar. Herşeyden yüzünüzün akıyla çıkarsınız inş.. Tatlı telaşlar ama :) Kıyafet konusunda tutumlarını kestiremediğimiz için ay_girl arkadaşıma katılıyorum. ama yanında bir değil sana yardımcı olabileceğini düşüneceğin en az iki arkadaşın veya kuzenin vs. olmalı. Elin ayağın tutmaz çünkü. Ben belirledim mesela 4 arkadaşım gelecek :) Neler olduğunu da yazarsın:)))
Allah tamamına erdirsin bende aynı telaşı geçen yıl tam bu günlerde yaşıyordum, ne ikram edicez ne giyicem kaç kişi gelecek ne yapıcam vs vs... 18 kasımda sözlendim, 10 temmuzda nişanlandım 23 haziranda da evlenicem benide çeyiz telaşı tuttu:18::18: Ama hepsi tatlı telaşlar, inşallah her şey gönlünden geçtiği gibi olur sen içinden geldiği gibi davran sade ve şık giyin, hiç panikleme allah yardım eder.. Mutluluklar dilerim..