yardım ben bir hata yaptım sir ağda faciası :S

Tatlim bepanthen hic bi ise yaramaz en hizli sekilde kapanmasni acisini almasini istiyosan madecassol diye bi krem var super bi krem ben cok faydasini gordum umarim sana yardimcida olur kremle ilgili soyle bise duydum hani aslanlar yara aldiktan sonra derilerini yara alan yerlerini belli agaclara surerler ya iste o agacin hammaddesinden yapiliyomus bu krem etkileyici bi krem umarim isine yarar ver duzelir cildin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlim bepanthen hic bi ise yaramaz en hizli sekilde kapanmasni acisini almasini istiyosan madecassol diye bi krem var super bi krem ben cok faydasini gordum umarim sana yardimcida olur kremle ilgili soyle bise duydum hani aslanlar yara aldiktan sonra derilerini yara alan yerlerini belli agaclara surerler ya iste o agacin hammaddesinden yapiliyomus bu krem etkileyici bi krem umarim isine yarar ver duzelir cildin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım baya geçyi az kaldı.. eczacıya onu söyleidm o iyileştikten sonra süürlür dedi bepanten verdi.. o krem çok iimiş evet onuda alcam :16:

konu açılalı çok olmuş ama her türlü deri problemi için terramycin deri merhemi sürün. bir merhem her şeye mi iyi gelir.

Back