• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım ben bir hata yaptım sir ağda faciası :S

Hiç koparmadım ama benim cildim de hassastır.
Ben de bıyıkları ağda ile aldırırım. Ama kuaförde yani, kendim yapamam.
Biraz kızarır, küçük sivilce gibi şeyler çıkar. Bebe yağı sürerdi kuaförüm.
Ben de bir kaç saat su değdirmezdim. Sonra yıkayıp, güzel bir nemlendirici ile atlatırdım.
Ama sende durum farklı, senin ki bildiğin yara olmuş.
Erkek kardeşimin cildi çok hassastır, elleri yara olurdu hep. Biz de bepanten sürerdik. Bayağı işe yaramıştı. Kupkuru elleri, normale dönmüştü.
Bence sende de işe yarar.

canım aslında ben koptuğunu farketmedim :( sonra birden baktım çizgiler ve kırmızı bölge oluştu olsa olsa soyulmuştur yani geçmedi zaten kapanmadı da :( lanet gelsin ya çok üzüldüm :(

canım aslında ben koptuğunu farketmedim :( sonra birden baktım çizgiler ve kırmızı bölge oluştu olsa olsa soyulmuştur yani geçmedi zaten kapanmadı da :( lanet gelsin ya çok üzüldüm :(

Neyse olan olmuş, birkaç güne iyileşir inşallah. Fondoten falan sürmeyin bence, açık yaraya kimyasal bulaştırmak riskli. Tıbbi kremler en iyisi.

merhaba arkadaşlar bildiğim halde böyle olduğunu gördüğüm halde yine sir ağda ile yüzümü almaya kalktım oysaki çok az tüy vardı..clindoxyl kullandığım için derim incelmiş heralde. tam göz altı olan bölge varya yan, elmacık kemiği üstü kırmızı böyle deri kalkmış sanırım feci bir halde valla kapanmadıda işe de geldim :S biri bana bunu hızlıca geçirecek bir öneri sunsun lütfen :(
güneş kremsiz sokağa çıkma yoksa iz kalır bizzat deneyimlerimden yazıyorum

yaa niye alıyorsunuz şu güzelim yüzlerinizi. ilerde çok çabuk kırışacak yuzlerınız (ağdadan). ben hiç aldırmadm şahsen yüzümü. kol bacak orası burası kaş bıyık fln yetıo zaten :D
göz altımın yanı diyorsun, çok ince bi deri zaten orası.. umarım çabuk iyileşir bi iz kalmaz :/ terramcyn,bepantol falan kullan başka da yapılacak ne var blmıom ki. çabucakkk geçsin inşallah:16:

yaa niye alıyorsunuz şu güzelim yüzlerinizi. ilerde çok çabuk kırışacak yuzlerınız (ağdadan). ben hiç aldırmadm şahsen yüzümü. kol bacak orası burası kaş bıyık fln yetıo zaten :D
göz altımın yanı diyorsun, çok ince bi deri zaten orası.. umarım çabuk iyileşir bi iz kalmaz :/ terramcyn,bepantol falan kullan başka da yapılacak ne var blmıom ki. çabucakkk geçsin inşallah:16:

canım ağda yapan biri değilim zaten dayanamam acısına ondan lazere gidiyorum ama tek yüzüme öle minicik tüylere takıyorum tenim beyaz çok batıo gözüme :(( aldım cart çok acıdı böylee :( of yazık bana umarım geçer geçerse ne mutlu bana

Son düzenleme:
Bepanthen iyileşmeyi hızlandırır. Beraberinde antibiyotikli krem kullansan iyi olur. Enfeksiyonu engeller. Bir de üstü kapandıktan sonra Contractubex kullanırsan iz kalmasını önlersim. Güneşten uzak durman gerek, unutma.
Geçmiş olsun

Son düzenleme:
canım ağda yapan biri değilim zaten dayanamam acısına ondan lazere gidiyorum ama tek yüzüme öle minicik tüylere takıyorum tenim beyaz çok batıo gözüme :(( aldım cart çok acıdı böylee :( of yazık bana umarım geçer geçerse ne mutlu bana

kıyamam yaa :) geçen gün bende yüzümü yaktım.saçıma maşa yaparken yapıştı yüzüme 1 parmak boyutunda uzun öyle yandı. o şekilde düğüne gttm bide. ilaç kullanmadım 3 gün fln. kabuk bagladı kahverengi oldu. herkes dedı ah ah kaldı artık o yzuunde fln dıe. snra gttm silverdın aldm 1 gün sürdüm gecti. herkes şaşırdı =) ama bnm cildim öyledir dövsen hç bi yerımız morarmaz. hemen kızarır geçer:) arsız bi cildim var. iz kalmıo :D umarım senınde bu sefer öyle olur

kıyamam yaa :) geçen gün bende yüzümü yaktım.saçıma maşa yaparken yapıştı yüzüme 1 parmak boyutunda uzun öyle yandı. o şekilde düğüne gttm bide. ilaç kullanmadım 3 gün fln. kabuk bagladı kahverengi oldu. herkes dedı ah ah kaldı artık o yzuunde fln dıe. snra gttm silverdın aldm 1 gün sürdüm gecti. herkes şaşırdı =) ama bnm cildim öyledir dövsen hç bi yerımız morarmaz. hemen kızarır geçer:) arsız bi cildim var. iz kalmıo :D umarım senınde bu sefer öyle olur

canım silverdin çok iyi de bir krem yanık ve yaralara alacağım sanırım eve giderken bir tane..evet ne güzel cilt yapın tam tersimm :)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bildiğim halde böyle olduğunu gördüğüm halde yine sir ağda ile yüzümü almaya kalktım oysaki çok az tüy vardı..clindoxyl kullandığım için derim incelmiş heralde. tam göz altı olan bölge varya yan, elmacık kemiği üstü kırmızı böyle deri kalkmış sanırım feci bir halde valla kapanmadıda işe de geldim :S biri bana bunu hızlıca geçirecek bir öneri sunsun lütfen :(

Geçmiş olsun canım bepanten işine yarar sanırım en kötü bir eczaneye gitsen yardımcı olurlar diye düşünüyorum :26:

madecasol merhem ve bepanteni bire bir karışrıp, sürersen iyi gelebilir. bu kış benimde dudağımın üstündeki deri kalkmıştı. baya işe yarıyor. ;)

Doktorluk olduğunu sanmıyorum bende geçen yaz bende güneşten çok kötü olmuştu yüzüm bepanten hallettik :3:

hametan kullandım 2 gün canım evde var diye eczanede sordum olmaz dedi medacassol da olmaz dedi bepantol verdi. yara dökülmeye basldı kabukları
sevindim valla . teşekkürler cevap veren tüm arkadaşlara
siz siz olun sir yapmayın hassassa cildiniz :1::1::1::1::1:

hametan kullandım 2 gün canım evde var diye eczanede sordum olmaz dedi medacassol da olmaz dedi bepantol verdi. yara dökülmeye basldı kabukları
sevindim valla . teşekkürler cevap veren tüm arkadaşlara
siz siz olun sir yapmayın hassassa cildiniz :1::1::1::1::1:

:16::16::16: geçmiş olsun canım benim

fito krem al eczaneden 2 sürmede kapatır deriyi.

Back