• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım ben bir hata yaptım sir ağda faciası :S

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.409
248
merhaba arkadaşlar bildiğim halde böyle olduğunu gördüğüm halde yine sir ağda ile yüzümü almaya kalktım oysaki çok az tüy vardı..clindoxyl kullandığım için derim incelmiş heralde. tam göz altı olan bölge varya yan, elmacık kemiği üstü kırmızı böyle deri kalkmış sanırım feci bir halde valla kapanmadıda işe de geldim :S biri bana bunu hızlıca geçirecek bir öneri sunsun lütfen :(

Kabuk baglamıstır herhalde. Terramycin al, sür. Mikrop kapmasın, iz miz kalmasın diye. Bence temiz tutman görünüsünden daha önemli. İlla kötü görünmesin diyorsan fondoten süreceksin. Yara sonucta o, cat diye iyileşmez.

Kabuk baglamıstır herhalde. Terramycin al, sür. Mikrop kapmasın, iz miz kalmasın diye. Bence temiz tutman görünüsünden daha önemli. İlla kötü görünmesin diyorsan fondoten süreceksin. Yara sonucta o, cat diye iyileşmez.

canım ilginç ama kapamadı bb krem :S

bepanten sür norww..naptın cildine

naptım salaklık yaptım ya canım iki tane tüye mahvettim yüzümü kıl bile çıkmadı :'( ühüüü hametan bastım gece ama sabah hala aynı rezil. 50 spf sürdüm koruyucu leke kalmasın diye ama sunu hızlı iyileştirmem lazım bepanten az kaçar sanki :(

canım ilginç ama kapamadı bb krem :S

Bb krem demedim, zaten daha sıvı oluyor onlar, fondoten dedim. Kıvamı koyu bir fondoten kapatır onu. Ama ne bb krem sür, ne de fondoten bence. Yara acık iyileşir. Kapatırsan iyilesme süresini uzatırsın.

Bb krem demedim, zaten daha sıvı oluyor onlar, fondoten dedim. Kıvamı koyu bir fondoten kapatır onu. Ama ne bb krem sür, ne de fondoten bence. Yara acık iyileşir. Kapatırsan iyilesme süresini uzatırsın.

fondöten kullanmadığımdan canım evde yoktu :( haklısın

iyileştirme sürecini hızlandırıcak bir krem var mı bilen yani böyle yüzünü koparan ben gbi :S

Bepanten krem benzer sorun bendede olmuştu zoretanin kullandığım zaman ama kolumda birazda bıyık bölgemde bepanten krem 3günde onarmıştı :)

Konuyla ilgisi yok ama yüz bölgesine sürekli yapılan ağda cildi erken kırıştırıyor. Benim baba tarafımdaki kadınlarda bu alışkanlık çok var. Ve tamamının cildi 40 yaşıdayken bile 60 yaşında gibi. Anne tarafıma bakıyorum, tarlada çalışmalarına rağmen diğerlerinden daha genç duruyor.

Konuyla ilgisi yok ama yüz bölgesine sürekli yapılan ağda cildi erken kırıştırıyor. Benim baba tarafımdaki kadınlarda bu alışkanlık çok var. Ve tamamının cildi 40 yaşıdayken bile 60 yaşında gibi. Anne tarafıma bakıyorum, tarlada çalışmalarına rağmen diğerlerinden daha genç duruyor.

evet tatlım yapmamak lazım ama bende takıntı var minicik kıl bile istemiyorım :( artık yapmam heralde

Bepanten krem benzer sorun bendede olmuştu zoretanin kullandığım zaman ama kolumda birazda bıyık bölgemde bepanten krem 3günde onarmıştı :)

bepanten bana pek yaramıyor nedense nemlendiriciden farkı yok gbi canım. bu baya kötü oldu silverdin işe yarar mı yanık gibi nerdeyse çünkü

merhaba arkadaşlar bildiğim halde böyle olduğunu gördüğüm halde yine sir ağda ile yüzümü almaya kalktım oysaki çok az tüy vardı..clindoxyl kullandığım için derim incelmiş heralde. tam göz altı olan bölge varya yan, elmacık kemiği üstü kırmızı böyle deri kalkmış sanırım feci bir halde valla kapanmadıda işe de geldim :S biri bana bunu hızlıca geçirecek bir öneri sunsun lütfen :(

geçmiş olsun. ben de yüzümü sir ağdayla alıyorum daha öncesinde benim de başıma geldi derim kalktı resmen çok kotu oldu bi de aldıktan sonra çok tahriş oluyordu sivilce gibi nokta nokta olup kızarıyodu. artık almadan önce bebek pudrası sürüyorum yüzüme nur yağmış gibi bolca :9: ve onun üzerine agdayı sürüp alıyorum hiç bi şekilde tahriş olmuyo size de öneririm

yuzumun derisi kalktığın da bephanten krem sürdüm sürekli, buz koydum ve elma kabugu geçmişti kısa sürede

Hiç koparmadım ama benim cildim de hassastır.
Ben de bıyıkları ağda ile aldırırım. Ama kuaförde yani, kendim yapamam.
Biraz kızarır, küçük sivilce gibi şeyler çıkar. Bebe yağı sürerdi kuaförüm.
Ben de bir kaç saat su değdirmezdim. Sonra yıkayıp, güzel bir nemlendirici ile atlatırdım.
Ama sende durum farklı, senin ki bildiğin yara olmuş.
Erkek kardeşimin cildi çok hassastır, elleri yara olurdu hep. Biz de bepanten sürerdik. Bayağı işe yaramıştı. Kupkuru elleri, normale dönmüştü.
Bence sende de işe yarar.

Back