Merhaba KK sakinleri,
Benim bir konuda sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Ben birinden hoşlanıyorum ama onunla tanışmıyoruz. Onun iş yerine gitmiştim 1-2 kez orada konuştuk ki işle ilgiliydi zaten. Neyse, arada bir de onunla karşılaşıyoruz. Ben uzun bir süredir bir şey yapmadan bekliyorum ama bu bekleyiş beni yordu. Biliyorum diyeceksiniz ki o senden hoşlansaydı zaten adım atardı diye ama bizim aynı ortamda bulunma gibi bir şansımız yok, ortak arkadaşımız da yok. O benim adımı 1 hafta önce falan öğrendi. Ben 27 yaşındayım ve şimdiye kadar hep bekledim, artık bir şeyler yapma hissi var içimde. Şöyle de bir durum varki onunla karşılaştığımızda hiç yüzüne bakamıyorum, sağa sola bakıyorum, karşıdan ilgisiz gibi görünüyorum büyük ihtimalle ama içim de neler oluyor bir bilse. Uzatmıyayım şimdi ben faceden başka yolla ulaşamam gibi ona ama direk duygularımı da belirtmek istemiyorum tabi. 2 yol var gibi,
1.si faceden mesaj gönderip işiyle ilgili bir şey sormak. Cevap verirse teşekkür etmek
2.si faceden eklemek, kimsiniz beni eklemişsiniz gibi bir şey sorarsa da çamura yatıp nasıl olmuş ki ben de sizi tanımıyorum, bir bakayım işte kusura bakmayın falan filan gibi bir şey yazmak. Kabul etmeyip cevap da yazmazsa 2 gün bekleyip isteği çekmek.
Sizce yapayım mı bunlardan birini, yaparsam da hangisini yapayım. Başka fikri olup paylaşmak isteyen olursa da sevinirim.
Of aynı dertteyim bende canım
Okuldan bi çocuktan hoşlanıyorum haftanın iki günü ortak dersimiz var. Bırak face den eklemeyi yanına oturmaya utanıyorum
Yalnız Arkadaş olmadan face den msj yollayınca Gelen kutusuna gitmiyo başka bi sekmede çıkıyo ordan da görmesi çok zor olur. Sen bi adım atarsan ben de atıcam hadi bakalım
Of aynı dertteyim bende canım
Okuldan bi çocuktan hoşlanıyorum haftanın iki günü ortak dersimiz var. Bırak face den eklemeyi yanına oturmaya utanıyorum
Yalnız Arkadaş olmadan face den msj yollayınca Gelen kutusuna gitmiyo başka bi sekmede çıkıyo ordan da görmesi çok zor olur. Sen bi adım atarsan ben de atıcam hadi bakalım
Ben bir şeyler yapacağım öyle ya da böyle ama içimden bir ses de biraz bekle diyor :)) Ama artık önüme de bakmak istiyorum, beni tanımak istediğini söyleyen insanlara da bir şans veremiyorum çünkü o hep aklımın bir köşesinde olacak biliyorum. O yüzden de artık ne olacaksa olsun diyorum bazen. Cesaret gerekiyor biraz...
Face işini geç bence şekerim, faceden tanışma-konuşma işi bana ergenlik çağındaki çocukların stilini çağrıştırıyor.
Fırsat kollayıp adamla konuşmaya tanışmaya çalışsan kuzum? Şöyle bir fikrim var, onun işyerinden bir kadınla arkadaşlık kursan , sonra ondan adamla ilgili bir şeyler öğrensen, sonra da beraber operasyon yapsanız? Ya da adamın takıldığı mekanlara gitsen? Bence önce biraz bilgi topla. En kötü işyerine gittiğinde bir şeyler uydur tanış :)) Ben de aksiyon insanıyım, gazan mübarek olsun!
Biliyorum face çok çocukça ama dedim ya başka bir yolu yok gibi. Aslında normal olarak tanışmayı düşündüm ama cesaretli olamıyorum. Ortak arkadaşımız olsa her şey süper olacak ama benim bildiğim yok. Neyse bir yol bulmam lazım :)