• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım..arkadaşlar ortodontik tedavi ücretlerinizi paylaşabilirmisiniz?

arkadaşım ben 9 ay oldu tedaviye başlayalı.beşiktaşta doktorum.metal braket 1500 dolar,porselen yani şeffaf braket 1700 dolardı.ödemeler ise tedavi uzun bir süreyi kapsadığı için azar azar ödedim..

canım çok teşekkür ederim yardımın için,tedavin bittiğinde istediğin görünüme kavuşur dişlerin umarım :71:

arkadaşım ben 9 ay oldu tedaviye başlayalı.beşiktaşta doktorum.metal braket 1500 dolar,porselen yani şeffaf braket 1700 dolardı.ödemeler ise tedavi uzun bir süreyi kapsadığı için azar azar ödedim..

Rakam gerçekten uygun geldi.Rica etsem doktorun iletişim bilgilerini vermeniz mümkün mü ?

valla bende 2 milyara yaptırdım ama babamın çalıştığı yerle anlaşması vardı indirim yapıldı tedavim bitti çokta memnunum :)

selam kızlar
ben de cok yakın bır zamanda ortodonti tedavisi gecirdim
benim ön dişimden birisi içeri dogruydu
hemen yanındaki de dısarı dogru
ve bu aralık gitgide acılıyordu
herkes belli olmuyor dese de cok rahatsız oluyordum
gulemıyordum
hatta gulen tek bır fotografım bıle yoktu:)))
ki 32 yasımdayım :))))

tuccarbasında kendı dıs doktoruma sordum
ortodontıstını cagırdı
ortodondıst cok kısa surede dıslerımın duzelecegını soyledı
cok uygun bır fıyat verdı ve taksıt taksıt odedım
1000 tl ve 200 liradan 5 taksıt halınde
tek yanlısım su oldu
sabıt olmayan bır tel taktık ve damak oluyormus bunlarda
cok ezıyetlı bısey
ben onu takamadım
sevgılı doktorum ömer bey benden sadece 200 tl daha aldı ve sabıt tel yaptı
sanırım bes aya yakın kaldı bu tel agzımda
ve ınanamayacaksınız ama sadece uc haftada dıslerım dumduz oldu
sonrası sabıtlemek ıcın kalıyor
daha uzun taksam sanırım sıkıntı olurdu cunku agzınızda bır demırle gezıyorsunuz cok konusma gerektıren bır ısınız varsa agzınızı acıtıyor ve sureklı dıs fırcalamak zorundasınız ne yesenız
ama deger mı
degerrrr
sımdı yılbasından berı dıslerımın arkasında cok ınce bır tel var sabıtleyıcı olarak bır sure kalacak
aman sılıkon sabıtleyıcı falan takmayın ne takarsanız sabıt olsun en kolayı ve en kısa cozumu bu
seffaf teller ozellıkle cay sıgara ıcenler ıcın hıc uygun degıl demırden sasmayın derım cok daha kısa surede sonuc alırsınız

ıns hepınızın dıslerı duzelır ve benım gıbı mukemmel bır gulumsemeye sahıp olursunuz
sakın korkmayın cunku cektıgınız sıkıntıya gercekten degıyor
eger ısteyen olursa omer beyın telını ozelden verebılırım kendı muayenehanesı umranıye merkezde
hepinisi opuyorum sevgılerr

arkadaslar yenı gordum mesajlarınızı
benım de su an ozel msj hakkım yok
burdan tel yazılmıyor
doktorumun adı ömer bey
muayenehanesı umranıye merkezde
cok yakında msj hakkım olacak
yazarım ok az sabredın

;)

arkadaslar yenı gordum mesajlarınızı
benım de su an ozel msj hakkım yok
burdan tel yazılmıyor
doktorumun adı ömer bey
muayenehanesı umranıye merkezde
cok yakında msj hakkım olacak
yazarım ok az sabredın

;)

canım benim bu harika bir fiyat. ve ben ümraniye ye çok yakınım. seni karsıma allah çıkardı. telefon yazmak sorun oluyor muki bilmiyordum. canım en kısa zamanda bilgilendirme mesajını beklıyorum :))

bu arada üsküdar mihrimah sultandaki ortodondistin fiyatlarıda iyi. metal 2.500 Tl şeffaf 3000 Tl dedi bana. ama hala araştırıyorum.

canım benim bu harika bir fiyat. ve ben ümraniye ye çok yakınım. seni karsıma allah çıkardı. telefon yazmak sorun oluyor muki bilmiyordum. canım en kısa zamanda bilgilendirme mesajını beklıyorum :))

evet fıyatı da kendısı de ııydı sagolsun, ama benımkı basıt bı mudahaleydı gıdıp kendın fıyat almalısınbılmıyorum kac mesaj kaldı ama bugun y da yarın yuz olur
burdan tel yazmak yasak

Back