Yardım almak istiyorum ?

Birbirinize daha çok sarilmaniz lazım ama birbirinizden başka kiminiz var ki benimde babam vefat etti canım Allah rahmet eylesin
Başınız Sağolsun canım sizin de .. Evet daha çok sarılmalıyız ama bizimkiler niraz değişik sürekli eleştirme modundalar ağlasam bile doktora görün diyorlar

Başınız Sağolsun canım sizin de .. Evet daha çok sarılmalıyız ama bizimkiler niraz değişik sürekli eleştirme modundalar ağlasam bile doktora görün diyorlar
Allah yardimcin olsun canım ne diyim Allah geçim versin ailemle inşallah karşına iyi biri çıkar da evlenir mutlu olursun

Bak canim kalbini kirmak istemiyorum ama degistirebilecegin konular icin yardim almalisin.

Başin sagolsun. Babanın yoklugunu benimsemen lazim. Mecbursun buna.
Bende babami ve 5 sene sonra annemi kayip etdim. Kimse bunu değiştiremez.

Bunu sende kabullen.

Annenle olan sorunlarida piskolog çözemez.
Alinganim filan diyorsun... eee biliyorsun sorununu. Piskolog sana artik alinmami desin?
O kadın hayat arkadaşını kayip etdi. Kardeşinde ayni senin gibi babasini.
Her insan acisini.değişik yaşar.

Sana tavsiyem: bu konulari konuşmayı şimdilik kapat. Ailenin yarasini deşme. Kardeşin demekki baban hakkinda fazla konuşmak istemiyor. Zamani gelince, yaralar kabuk bağlayınca, konuşursun.

Arkadaşlarina yönel. Onlarin babanla bir bağı olmadığı icin, etdiginiz sohbetden sonra 3 gün ruh gibi gezmez.

Bende cok severim annem babam hakkinda konuşmayı. Evde fotoraflarim filan var mesela. Ablam nefret eder. Ben konuşdukça rahatlariyorum o ise üzülüyor veya karmaşık rüyalar görüyor.

Lütfen ailene karşı saygılı ol. İci aciyan tek sen degilsin. Bunu yaz bir kenara.

Ah ah o kadar çok şey var ki içinde biriken düşündükçe ağlıyorum annem hayat arkadaşını kaybetmedi çünkü babam Ölmeden evvel annem ve babam ayrılmışlardı ben bunu da yaşadım
Alınıyorum kırılıyorum kendimi bazen çok değersiz hissediyorum işin kötü yanı kendi içinde ne yaşadığımı kimseye anlatamıyorum da ...
Kısacası ölüyorum acımdan

Sanirim senin ve benim gibilerin ortak sorunu terapiye karşi sabırsız olmamiz ve ya o kadar gidip gidipte bir fayda göremezsem diye korkmamiz bu yüzden yani akışina birakmadigimiz icinde terapiden fayda göremiyoruz güvenmiyoruz terapiste yani. Nasil olucak bilmiyorum bende uzun zamandir terapi görüyorum ama halen dirençliyim

sende de mi aynı sorun var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…