• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardııııım :-( eski sevgilim

sensizimben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
35
0
36
İsviçre
Slm arkadaslar,

Daha önce size yazmıştım sevgilim beni eski sevgilisi için terketti diye, şimdi de kızın onunla oynadığını anlamış ve ayrılmak istiyor bunu bir ortak arkadaşımıza demiş.
Geçen hafta bir partiye gittik,arkadaş da resim yüklendi Facebook da ve eski sevgilim sadece benimle olan resmi beğenmişti,bu hafta da aynı partiye gittik ve eski sevgîlim de geldi arkadaş daha önce ona orada benim de olacağımı demiş sorun değil ona slm söylerim demiş.onunla sevgiliyken çok utangaçtım ve o gece beni ilk defa dans ederken eğlenirken gördü arkadaşıma demişti zaten ne oldu bu kıza bu böyle değildi :-) bütün gece boyunca gözlerini benden ayırmadı ve beni göremediğinde ayağa kalkıp beni arıyordu dans yerine yakın olmak için de iki defa yer değiştirdi ,oraya sevgilisinin abisi ve bir kaç arkadaş ile geldi ve kızın abisi birlikte olduklarını bilmiyor benim ile ilişkisî olduğundan da haberi yok.
Ve eve gıderken ortak arkadaşımıza sevgilisini terk edeceğini ve abisi ile bağlantısını keseceğini demiş,bu nasıl bir tesadüf ki beni 2 ay sonra gördükten sonra bu kararı almış ?! Sizce geri dönmeye mi çalışıyor ? Lütfen cvp verın sizleri seviyorum :-)

Seninle barışma amacıyla ayrılmayı planlıyor olsa bile artık ona dönecek kadar gurursuz olmamalısın. Başkası için senden ayrılması çok ağır. Farkında değil misin?

Back