Çatlaklar yardıııııııımmmmmm

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

nazgul

papatya
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
57
0
38
arkadaşlar bebek yağı çatlakları geçirirmi?hangi marka peki?benim kalçalarımda çatlaklar var,,çok çirkin görünüyo,,denize gidince rahatsız oluyorum,,en kısa zamanda kurtulmak istiyorum,,,lütfen yarddııımmm.....

canım çatlaklar öle kremle falan geçmio pahalı kremlere boşuna paranı verme derim..sadece daha fazla oluşmasını önlersin.bebe yağı bunun için ii.benimde moralim bozuk valla bugün dikkatlice baktımda gösümdeki çatlarlar ilerlio beyaz beyaz çatlıo yaaasenağlamasenağlama

canım pahalı kremlere para vericek durumda değilim zaten:)peki bebek yağının kesin faydası olurmu,,denedinmi hiç,,hangi marka peki?

canım pahalı kremlere para vericek durumda değilim zaten:)peki bebek yağının kesin faydası olurmu,,denedinmi hiç,,hangi marka peki?

canım ben denemedim doktor demişti geçmez ama önlemek için bebe yağı kullan die markada vermemişti bana ..maksat cildi nemlendirip çatlamasını önlemek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…