• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza İhtiyacım Var!

günaydın lineum bende eskişehirliym konunugörünce yazmak istedim yeni üye olduğum için kusura bakma yanlışlık oldu.rahat rahat git gel hiçbirsey olmamış gıbı davran sen onlara nasıl davranırsan eşinin sana davranısı değişecek zaten görecegin bi kaç gün başka kımbilir ne zaman göreceksin

hiç umrunda olmasın cnm
bende aynııym.ben anlaşmalı evlenen tek gelinim diğer ikisi görücü
bu yüzden kaynanam beni kıskanır hep ayrı tutar..
ben çok memnunum.
beni aramasın gelmesin daha rahatım inan.
kafam rahat böyle
kaynananın laf sokmalarını iş buyurmalarını mı istiyosun cnm..

Ay arkadaşım bu ne ya :D neden kimse gelmedi bunların tarafından senin düğününe ki? Vallahi ben olsam çok canım sıkılırdı. Neyse. Bu arada kendi aileme takıntılı değilim ki ben. Burada yazamıyorum son zamanlarda çok sıkıntılarımız oldu bilsen emin ol böyle demezsin arkadaşım.

Ama seni takdir ettim bunca şeye rağmen yoluna bakman takdire şayan işallah bende senin gibi olabilirim. Selamlar...

eşimin abisiyle kız kardesinin arası bozuktu.abisi o yüzden gelmemiş düğüne.sanki kız kardeşinin düğünü:)nişanda kız kardeşi yurt dışındaydı ama abisigil yine gelmedi.ankara uzak diye izin alamamış falan filan gelememiş.her türlü bahaneleri var yani.zaten dediğim gibi 2 ayrı düğün oldu.kayseriden 10 kişi ya geldı ya gelmedı.hadı uzak herkez gelemedı hak veriyorum .ama abiside gelmezmi değilmi.hadı çalışıyor du bahane etti hanımı çalışmıyor oda gelmedı.bende şimdı eşime söylesem onları haklı bulur.o yüzden oldu bitti gerekte yok zaten.onlar gelmedi de düğün eksık mı kaldı

sende hiç takma gelmesin gitmesin daha iyi.ayda yılda bır araya geliyoruz.ondada kusur arar gibi arkamdan konuşuyorlarmış.çok havalı kımseyle konuşmuyor dıye

Back