• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edermisiniz ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi chuck_fan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

chuck_fan

Ziyaretçi
benim bi yeğenim var 12 yaşında ilk defa gecen annesi ağdayla almıs bacaklarını.ama 1-2 gun gecmeden ağda küçük olanları almadıgı icin ağda yapmadan once çıkmakta olan kıllar çok rahatsız ediyomuş.acaba 2.aldığında aynı sorun yaşanırmı?:uhm:

canım agda küçük kılları almaz ikincisinde uzun olcağın için alır

bence ağda yapmanız çok iyi. bize yapan olmamıştı :1no2: o zamandan ağda yapmaya başlasak şimdiye tüyümüz kalmazdı herhalde kaydirigubbakcemile3 ama ağdanın kısa tüyleri almaması çok normal. şimdi kısalar uzamışsa alın tekrar mutlaka alır

12 yasındakı kıza agdamı yaptınız ..... cok ılgınc.....
boyle yorumlara sasıyorum yanı fikrinizi soyleyeceksenız soyleyın bence sız hıc 5-6 yasında bacaklarında simsiyah tuy olan kız cocugu gormedınızmı 12 yasına gelınce arkadaslarınca alay konusu olacagına alınması tabıkı gerek jılet yapsınlarda dahamı ıyı olsun bendede vardık ortaokuldayken hep erkekler alay ederdı nasıl utanırdım kızımdada var kendı ısterse 12 degıl 11 yasındada alabılır bu rujla makyajla karıstırılmamalı

arkadasım 2-3 agdadan sonra gecer ınsallah ıyı etmıssınız jılöete alısmasın agdayla baslasın

12 yasındakı kıza agdamı yaptınız ..... cok ılgınc.....

bana bu tarz yorumlar çok geri kafalı geliyor. yani ne var 12 yaşında bir kıza ağda yapıldıysa? temizlik amacıyla yapılmıyor mu sonuçta ? siz ne için yapıyorsunuz ağdanızı?

bende o yaşta başlamıştım ..
eğer küçük kılları çekmedi diye korktuysa tüyler uzadıgında bir agdacıya götürmeniz daha ii olur ..
onlar daha profesyonel .. hem hızlı hem eli hafif

Back
X