Yarbay Mehmet Alkan haklı öyle mi?!..

hayret beğenenler sadece 2 kişiii..vee şu yazınızaaa..

iyide bunları kullanan kim okyy sakın chp olmasınn o 2 tane salak dediğin bir zamanlar chp nin içinde çok vardı haa şuanada ne alemdeler bilmemm.. belki beyinlerini biraz düzeltmişlerdirr..

iyide bunları kullanan kim okyy sakın chp olmasınn o 2 tane salak dediğin bir zamanlar chp nin içinde çok vardı haa şuanada ne alemdeler bilmemm.. belki beyinlerini biraz düzeltmişlerdirr..
ben laiklikten cumhuriyetten bahsettim. Atatürkü laikliği sevmiyormuş ya. bunu açıkladım. parti olayına girmedim. ama bak bir alıntı yapacağım sana. oradan çıkar bazı şeyler.

Kakao ve Ben
arkadaşın mesajını oku bence

geçmişi bilmediğiniz nerden bellii.. bir zamanlar bu ülkede baş örtülüler okuyamıyorduu neden biliyormusun atatürkün kurduğu cumhuriyette bu yobazların işi yok deniniyorduu.. vee atatürkçülüğüde kendi nefislerine görede öyle güzel kullanıyorlardıkii..

Ateş düştüğü yeri yakıyor..Adam acısıyla kavrulmuşş makam rütbe umrumda mı ya hiç mi empati yapılmaz ama başına gelmeyen nereden biliri.Millet acısını bile yaşayamıyor sana ne be adam eleştriyorsun sana ne yani.Nice sultanlar orada kara toprağın altında adamlar aslan gibi evladını toprağa vermiş vatan saolsun dicek halleri yok ya haksızlık acının tarifi var mı canı gitmiş sen makam rütbe maas devlet vatan millet sakarya diyorsun.Ne kadar üzücü ya

ben laiklikten cumhuriyetten bahsettim. Atatürkü laikliği sevmiyormuş ya. bunu açıkladım. parti olayına girmedim. ama bak bir alıntı yapacağım sana. oradan çıkar bazı şeyler.
nedenini niçinini izah etmişş.. atatürkü kullananlar yüzünden nefret ettiğini anlatmış zatenn.. ve sende çok iyi bilirsinki yakın tarihe kadar okullarda ,üniversitelerde bu başörtüsü sorunu vardı.. neden niçin okuyamıyoruz denildiğindede atatürkün ilke ve inkilaplarını öne sürerlerdii..

işte bizde bunun yanlış olduğunu anlatıyoruz arkadaşa

güzel yazıyosundaa benim kızkardeşim 99 da başörtüsü yüzünden üniversiteye alınmadıı..

kullanıyorlardı... bizde diyoruz ki bu onu yapanların suçu.
ne Atamızın ne laikliğin ne cumhuriyetin

işte bizde bunun yanlış olduğunu anlatıyoruz arkadaşa
peki yanlışlık o okuyamayan bayanlara ne katıyor oky yanlış olduğunu teee o zamanlarda biliniyordu ama bu hanımlar okuyamadılarr.. siz şunu sorgulamalısınız gerçekten atayı sevenler minnet duyanlar dua edenler işte o benimm.. birdee atatürkü kullananlar, onun sözlerini saptıranlar, kendi nefisleri için o BAŞKUMANDANI kullananlar ve sende bilirsinki bir zamanlar chp nin içinde bu tarz insanlar çok vardı.. vee evett ATATÜRKü sevmeyen akplilerin sahte yüzlerini ve sözlerinede çok şahit oldu bu kulaklarr..

tamamda kakao olay bu değilki. konuyu anlamadın sanırım. kardelen bütün bunlarda suçu Atatürke laikliğe atttı. bizde bunun böyle olmadığını yazdık ona

sene 99 Atatürkün getirdiği haklarla okumak isteyen baş örtülü kızlarımız neye istinaden okuyamadılar o zamannn cevap bekliyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…