- Konu Sahibi kardelen2780
-
Fazla elleşme ablası travmanın etkisi hala devam ediyorYazdığın yazıyi oku diye tekrar alıntı yapıyorum. Hepimiz cumhursak neyin tarafı bu?
Sen Türkçeyi bildiğine emin misin?
Fazla elleşme ablası travmanın etkisi hala devam ediyor
Atatürk u sevmiyor çünkü okuyamamis.
Tayyip Erdoğan i seviyor çünkü okuyabiliyor.
Keşke bir de Atatürkun bayanlara getirdiği hakları okusaydi hazır kitabı eline almisken. Keşke okusaydida görseydi Atatürk olmasaydı bugün birer zavallı olacağımızı.
iyide biz ona gerçekleri gösrermeye çalışıyoruz. bir travma yaşamış madem,onun Atatürkle alakası olmadığını söylüyoruz. bu travma saplantıya dönüşmüş onda ,bu durumda bir terapi alması gerekir diyede ekliyorumArkadaslar neyin israri bu? Tamam sevmiyorsa sevmiyor. O ya da bu bahaneyle. Sonucta Ataturk'e saygisizlik yapmadigi surece sevip sevmemesine kimse karisamaz. O yuzden bosverin israrla anlatmayi.
keşke 1-2 kişi bile Atatürk kadar ön görülü olabilseydi.Biliyor musun Atatürk sevgim kitap dışında tarihsel bilgileri araştırdıkça artıyor.
O derece fevkalade zeki bir adam ki... Yaptıklarının hiçbirinin tek bir sebebi yok.
keşke Okumayı seven bir millet olsaydık.
Okumayı lise ya da üniversite diploması sanmasaydık.
off feciydi bu.Işin tuhaf tarafı, Mehmet Alkan kardeşini, canını kaybederken onun geçirdiği travmayı haksız gören bu insanlar, kendilerine cansız nesneden bir büstten nemalanıp nefret söylemlerini dile getirebiliyor.
Sonra da bu tutarsız davranışlarına 'saygı' duymamızı bekliyorlar.
Oldu oldu...
off feciydi bu.
Anladım zaten. Bende onu diyorum.iyide biz ona gerçekleri gösrermeye çalışıyoruz. bir travma yaşamış madem,onun Atatürkle alakası olmadığını söylüyoruz. bu travma saplantıya dönüşmüş onda ,bu durumda bir terapi alması gerekir diyede ekliyorum
Ben biseyden şüpheleniyordum..
Daha ilk sayfalarda demiştim ya hani
Oy çoğunluğu bizde bık bık bıkk falan diye.
Orda birşey fark ettim de sonra bu mesajinla doğru düşündüğümü anladım...
Ne diyeyim ALLAH ihsan nasip etsin.. ALLAH kimseyi bi kula tapıcak kadar aciz kılmasın..
Sana sinirlenip az önce kibledim siyaset konuşuyor bu diye sonra bekliyordum grilesmeni bildirim geldi orasi siyaset topigi diye..
Yıkıldım biliyor musun ?
Bu adamı savunani görünce adımı dahi unutucak duruma geliyorum...
biz yinede açıklayalım. anlatmaya yine çalışalım,ister bildiğini okusun ister okumasın. seçimi ona bırakalımAnladım zaten. Bende onu diyorum.
Yani sevmeyecek insan gözünün üstünde kaş var der gene sevmez.
Sen ne kadar anlatırsan anlat herkes bildiğini okur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?