Çok Çok Çok Teşekkür ediyorum sayın adminiçem
Ben atatürkü sevmediğimi söylemiştim ama hiç bir zaman çıkıp da atatürk için ne hakaret ederim nede saygısızlık yaparım sonuçta O bu ülkede cumhurbaşkanlığı yapmış bir liderdir!..Sevmemek ayrı bir şey ama sevmiyorum diyerek saygısızlık yapmak çok başka bir şeydir!.. Ama neden yüzde 52 seçilmiş olan bir Cumhurbaşkanını bu kadar eleştirip belden aşağıya hakaret ediliyor. İşte ben bunu anlayamıyorum.
( Atatürk sevmeme sebebim sayın adminiçem ben Adana'da doğdum büyüdüm ve Adana Mehmet Akif Ersoy ilköğretim okulu müdür yardımcısı sırf bu okullardaki Atatürk püstünün etrafında oynadığı için püste zarar vermelerinden korktuğu için çocukları tekme tokat aşırı döverdi ve o öğretmeni gören çocukların dizlerinin bağı çözülürdü. Okulda pek çok çocuk bu öğretmenin dayagına maruz kalmıştır. İlkokuldan çıktım orta okulu sırf bu Atatürk'ün getirdiği laik sistemden dolayı okuyamadım. Şuanda bana geriye dönüş bileti versek ne yapmak istersin deseler hiç düşünmeden tereddütsüz ''OKUMAK'' derim
Şimdi ben ve benim gibi sırf inancından dolayı örtünen kadınların ne günahı vardı ki okuma hakkımız elinden alındı?! Oysaki atatürk degilmiydi kadınlara hak veren, o zaman bizim suçumuz ne idi?! ) Büyük kızım ortaokula giderken başını örttü ( Oysa ben çok ugraştım liseye kadar kapatma diye ama sırf yaşca kendinden büyük kuzenine heves edip kapandı) okul derslerde başını açıyordu ama okulun düzenlediği bir etkinlikte görev aldığı için izinli oldugu bir gün okul bahçesinde kızımı başörtülü gören bir solcu öğretmen kızımı kolunda zorla sürükleyerek hizmetli odasına götürüp başını açtırıp üzerindeki yagmurluğu çıkartmış ve hakaret ve küfür etmiş. Öğretmenin bu bağırışına ve küfrüne tüm okul inlemiş öğretmenler başına toplanmış ne oluyor diye
12 yaşındaki bir çocuğa bir eğitimcinin böyle davranması sizce ne kadar doğru sayın Adminiçem?! ( Milli eğitim bakanlığı suçlu bulup öğretmeni sürgün olarak başka okula gönderdi)
İşte ben daha saysam içimdeki derdimi sıkıntımı inan ki, ne sayfalar yeter nede sizin okumaya sabrınız...
Benim Erdoğana Olan en büyük Hayranlığım Şuanda İnsanların İnancından dolayı ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmüyoruz. Çok Şükür Elhamdülillah dışarıdan ortaokulu bitirdim ve gecen sene liseye başladım nasip olursa 3 sene sonra mezun olucagım ve daha sonra ömrüm el verirse Ünüversite okumayı düşünüyorum.... ( Şuanda içimde en büyük ukte olan Okuma Arzumu Erdoğan'ın Vesilesiyle gerçekleştirmiş olucagım İnşallah
)
Yazımdaki hataların pek çok sebebi konuştugum gibi yazdığımdandır! Bazı nesneleri farklı telefuz ediyorum arkadaşlar arasında bile bazen şakalaşma sebebi olur
Çok Uzattım sanırım. Çok Özür dilerim Adminiçem