Yarbay Mehmet Alkan haklı öyle mi?!..

Valla kardelen paralel bile olsa gidip savaşmış çürük raporu alıp gemicikler de sefada sürebilirdi ya hem evlat hem kardeş acısı bu hangi anne baba kardeş malzeme olarak kullanır yapma gözünü seveyim
Bak ben yukarıda örnekleriyle verdim. Nasıl bir insanın vicdanının sızlamadan kardeş katillerine sırf cemaeti istediği için oy verdiğini.
Bizzat halamın oğlu sözde dini bütün bir insan ama malum şahısların bankası kapanmasın diye başka bankadan faizle kredi çekip bu malum bankaya yatıracak kadar gözünü karatmış bulunmaktalar.
Ben diyeceğimi dedim artık herkesin kendi özgür iradesi,inanmak istemeyen özgürdür. ister inanın ister inanmayın

Yok ona birşey demiyorum zaten matmazel'im

Mevzu burda yaşadım diye anlatılanları yalanlamakta değil, kimse bu şekilde anlamasın lütfen, cimcimegfb 'ninde dediği gibi belki başka yerlerde farklı uygulanıyordu ama bende subay ve astsubay lojmanlarınla dipdibeydim, lojmanlara gittiğim için ve orda yaşayanlardan anne babamla görüşüp ahbap olanlardan, lojmanda oturan kayınpederimin üst kattaki meslektaşının karısı Çarşaflı, kızı baş Örtülü, oğlunun bol şalvar tipi pantolon ve Kafasında takkeli olduğunu bildiğim için yani en az asker Yakınları kadar konuya hakim olduğumdan bende görmedim diyorum, evet bir ara lojmana girip çıkan sivillere denetleme getirildi ama onunda sebebi vardı, bizim oturduğumuz semt muhafazardı, Cuma günleri evlerde tarikat toplantıları falan yapılan Türden bir yerdi diyeyim, lojmanlara da sirayet edince denetleme geldi, belki o yüzden insanlar birtakım kontrollere maruz kalmıştır bilemem fakat daha önce de dedim benim kayınpederimde namazında orucunda bir adamdır, askerliği boyunca da bırakmadı ibadetini, kimse de ona birşey demedi, semtimizde öyle sivil halkın evine de kimse gelip seccade tespih var mı diye kontrol etmezdi.

Ve aksine semt olarak muhafazakar olduğundan sıkıyorsa askılı giy, hem adın çıkar hemde yanacaksın deyip kızarlardı, bizzat yaşadım, ergenliğe girerken adamın teki boğazıma yapıştı cehennemde yanacaksın diye, ki üstümde askılı da yoktu, giyemezdik laf ediliyor diye.

Şimdi şimdi biraz daha kimse kimseye karışmaz oldu.

Senin halanın oğluyla bu yarbayın ne alakası var yahu?
Paralel olduğunu nerden çıkardın da bir de bizim inanmamızı bekliyorsun?

Senin halanın oğluyla bu yarbayın ne alakası var yahu?
Paralel olduğunu nerden çıkardın da bir de bizim inanmamızı bekliyorsun?

aynısı kaynımda da vardı türünden absürd şeylerle insanlar yaftalanıyor işte nerden öğrenildi acaba bunlar

Videonun 2. 37 dakikasına kadar sakin arkada duran abiye dikkat edin kendi sagına dönüp tamam diyerek baş sallıyor. 2.57 ''İbo kayıtt ve ardından bir şıtttt'' Sesine dikkat ederseniz ne demk istediğimi anlarsınız sanırım.
Diğer vekilleri bilemem ama Sayın Suat Önal beyefendiyi hem Babam hemde eşim çok iyi tanır.Eşimin 90 yıllarda ünüversiteden dersine giren bir hocası ve hakkında nasıl diye sordugum da '' VAlla benim tanıdıgım Suat hoca fevkalede insancıl babacan birisiydi der hep. Cenaze yeri siyaset yeri değil diyenler acaba videonun başında kurt işareti yapan bayanların yaptıgı hareket siyasete girmiyor mu? Videoda abinin agzını zorla kapatan ve zorluk kullanan mhp Osmaniye belediye başkanı kadir kara ama nedense ona kimse bir şey demiyor varsa yoksa Ak partiye ve cenazeye katılan vekillere kızılıyor
Cenazeye katılmasalar bu defada neden Şehid cenazelerine katılmıyorsunuz derler. Katılınca neden katılıyorsunuz. Yahu bu Adamlar ne yapsın Allah aşkına söyleyin
En ön safta yer alan müftünün yanında duran kişi mhplidir ve kimse ona neden sen en ön saftasın demiyor

bir de bunu sabahtan beri yapıyor.. kim ne dese "aynısı kaynımda da var" modunda ama alakayı hiç çözemedik..
Hatırlar mısın Bizimkiler dizisinde camda oturan bir sarhoş adam vardı, benzetmek gibi olmasın.

bunca laftan sonra bide şehidime demiyormusun ya dalga geçer gibi

inan hiç inandırıcı gelmiyor.
Kimseyi inandırmak zorunda olduğumu düşünmüyorum...
Lütfen sapla samanı ayırmasını bilelim. Ben Şehidime değil, Şehidimin cenazesinden siyaset yapmaya kalkan abisine kızıyorum

Yazık ya Olan Şehidime Oldu...
Akparti düşmanlığı herşeyi yaptırır anlatamazsin bişey hdp nin ve chp nin sayfalarında hep bu şahsiyet teröristlerin sahip çıktığı bir asker yazık....
Artık pkk suçlanmiyor temize çıkaracaklar neredeyse suçlu hep saray hazmedemedikleri bu...
seçim hükümeti kurmaya chp de mhp de yanaşmadı birtek adam Tuğrul türkeş çıktı içlerinden...
Sözcü gazetesinin de manşeti tayyip pkk li dediği hdp ile kolkola seçime gidiyor diyor. Haberin altinda da tuğrul turk eşi ihanetle suçluyor bu ne çelişki bu ne ..............
Hazmedilemeyen en önemli şey ise devletin başında müslüman olması eğer bu adamlar ramazanda oruç olmadığını ispatlamak için su icselerdi içki masalarında boy gosterselerdi çıplaklığı alkış tutsalardi bu malum kesim tapardi... bir asker başkomutan a kafa tutamaz....

munem benimde çocukluğum hep tarikatçıların olduğu mahhallerde geçti.burnunu dışarıya çıkarmak bile günahtı o zamanlar sonra sonra dinimi öğrendikçe bana anlatılanla kitabının dediğinin ilgisi bile yoktu.

sonra semt değiştirdik büyüdük aklımız başımıza geldi ve kendi düşüncelerim hayat tarzımız oluştu.ne günah ne sevap bilir olduk.

benim ailemin çoğunluğu memurdur doktorundan tutda avukatına ve askerine kadar.ve ailem dedemden dolayı siyasetçidir de yine küçüklüğümüzde aile tolantılarında hep siyaset olurdu konuşulurdu.

böyle bir ailede büyüdüm neyse hayat hikayem değil fakat bu memur dolu ailede ben bir kez bile hatırladığım kadar ne baskı ne yasak ne zorlama ne namaz abdes kontrolü görmedim.

irticacı olayları zamanları bunları yaşıyanlar olmuştur yaşıyanlara lafım yok sadece ben yaşamadım ama etraftan duydum.

bende bunu anlatmaya çalışmıştım.tamda senin uyarın geldi ve bende sustum zaten

ben yaşamadım derken burda mapusa girmekte var diyerek sustu alıntıyıda derdimi sanada anlatayım diye yaptım müdürem munem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…