- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
- Konu Sahibi kardelen2780
-
Kimseyi inandırmak zorunda olduğumu düşünmüyorum...
Lütfen sapla samanı ayırmasını bilelim. Ben Şehidime değil, Şehidimin cenazesinden siyaset yapmaya kalkan abisine kızıyorum
Mhp li özünü unuttu osmanli dan bihaber chp ye uydu
Chp apoyla ataturk posterleri birleşti beraber kaynastilar hdp ye uydular cemaat desen nefret ettigi chp ye uydu
Akparti sen neymissin çatı adayı yaptılar hepsi beraber çatıda çöktü altında kaldılAr Allahım fıkra gibi
Videonun 2. 37 dakikasına kadar sakin arkada duran abiye dikkat edin kendi sagına dönüp tamam diyerek baş sallıyor. 2.57 ''İbo kayıtt ve ardından bir şıtttt'' Sesine dikkat ederseniz ne demk istediğimi anlarsınız sanırım.
Diğer vekilleri bilemem ama Sayın Suat Önal beyefendiyi hem Babam hemde eşim çok iyi tanır.Eşimin 90 yıllarda ünüversiteden dersine giren bir hocası ve hakkında nasıl diye sordugum da '' VAlla benim tanıdıgım Suat hoca fevkalede insancıl babacan birisiydi der hep. Cenaze yeri siyaset yeri değil diyenler acaba videonun başında kurt işareti yapan bayanların yaptıgı hareket siyasete girmiyor mu? Videoda abinin agzını zorla kapatan ve zorluk kullanan mhp Osmaniye belediye başkanı kadir kara ama nedense ona kimse bir şey demiyor varsa yoksa Ak partiye ve cenazeye katılan vekillere kızılıyor
Cenazeye katılmasalar bu defada neden Şehid cenazelerine katılmıyorsunuz derler. Katılınca neden katılıyorsunuz. Yahu bu Adamlar ne yapsın Allah aşkına söyleyin
En ön safta yer alan müftünün yanında duran kişi mhplidir ve kimse ona neden sen en ön saftasın demiyor
Yahu bu adamlar ne yapsın biliyor musun siz ve sizin gibi sığ düşünen tüm destekcilerini alıp bu ülkeden çekip gitsin. Göz boyamaya çalışan tavırları ile ancak siz ve sizin gibilerini kandirirlar. Bizi değil. Hanım efendi konunuzu ya kapatiniz ya da düşünceleriniz i kendinize saklayiniz burda bu sacmaliklari yiyecek zihniyet yok. Bakanlar cenazeye katılmasın yiyorsa sirnaga hakkariye tunceliye siirt e gidip askerimizle bir catissin cenazeye gitmenin bir anlamı yok giden gitti kalanlara sahip ciksinlar. Üniversite den tanidiginiz kayniniz bilmem kimin iz de umurumuzun köşesinde dahi değil. Gidiniz bu düşünceleri nizi çocuklarınıza anlatiniz burda ki kesim yaşını başını almış yemezler. Ucuzluk kokmaya başladı.
Ailesini suçlamadığınız rezillik kalmadı, bırakın şehitleri onlara kalsın. Bari onu sahiplenmeyin rica ediyorum.
Alıntı yanlış oldu galiba ama ne demek istediğinizi anlıyorum.Sanırım siz birşey kullanıyorsunUz . Normal değil bu tavırlar kardelen hanım. Manik depresif misiniz. Şimdi de sehide ağlıyor.
Sanırım siz birşey kullanıyorsunUz . Normal değil bu tavırlar kardelen hanım. Manik depresif misiniz. Şimdi de sehide ağlıyor.
Sanırım siz birşey kullanıyorsunUz . Normal değil bu tavırlar kardelen hanım. Manik depresif misiniz. Şimdi de sehide ağlıyor.
Bence sinirinizi bozan kişileri gözardı edin mervesecil, çünkü insanın sabrı ve vicdanı dayanmıyor bazı yazılan şeylere.
Biliyorum hayretler içinde okuyorsunuzdur bazı yorumları ama böyle insanlar var ne yazık ki.
sakin ol dedim bak yanlış alıntı ya yorum yaptın
Alıntı yanlış oldu galiba ama ne demek istediğinizi anlıyorum.
Evet ya seloyla paveyin de dediği gibi iyi salladiniz cici çocuk selochp mi apoyla birleşti. akp olmasın o, davul zurnayla teröristleri karşılayan...
pardon... chpyle ne alakaEvet ya seloyla paveyin de dediği gibi iyi salladiniz cici çocuk selo
Videonun 2. 37 dakikasına kadar sakin arkada duran abiye dikkat edin kendi sagına dönüp tamam diyerek baş sallıyor. 2.57 ''İbo kayıtt ve ardından bir şıtttt'' Sesine dikkat ederseniz ne demk istediğimi anlarsınız sanırım.
Diğer vekilleri bilemem ama Sayın Suat Önal beyefendiyi hem Babam hemde eşim çok iyi tanır.Eşimin 90 yıllarda ünüversiteden dersine giren bir hocası ve hakkında nasıl diye sordugum da '' VAlla benim tanıdıgım Suat hoca fevkalede insancıl babacan birisiydi der hep. Cenaze yeri siyaset yeri değil diyenler acaba videonun başında kurt işareti yapan bayanların yaptıgı hareket siyasete girmiyor mu? Videoda abinin agzını zorla kapatan ve zorluk kullanan mhp Osmaniye belediye başkanı kadir kara ama nedense ona kimse bir şey demiyor varsa yoksa Ak partiye ve cenazeye katılan vekillere kızılıyor
Cenazeye katılmasalar bu defada neden Şehid cenazelerine katılmıyorsunuz derler. Katılınca neden katılıyorsunuz. Yahu bu Adamlar ne yapsın Allah aşkına söyleyin
En ön safta yer alan müftünün yanında duran kişi mhplidir ve kimse ona neden sen en ön saftasın demiyor
Abdullah Gül Kürt açılımı hakkında konuştu: "Türkiye için güzel şeyler olacak."- 27.7.2009
34 PKK'lı terörist Tayyip Erdoğan'ın "dönün" çağrısı üzerine Habur sınır kapısından Türkiye'ye giriş yaptı. Teröristler görkemli bir şekilde karşılandı ve serbest bırakıldı. - 19.10.2009
Tayyip Erdoğan AKP Grubunda konuştu: "Dün Habur sınır kapısında yaşanan manzarayı görüp umutlanmamak elde mi? Türkiye'de iyi şeyler oluyor, güzel şeyler oluyor. Umut verici gelişmeler oluyor." - 20.10.2009 (
chpymiş denmişte. bir yanlışlık oldu onu göstermek istedim. karışmış partiler sanırımEmeğine sağlık arkadaşım çok güzel ozetlemissin
buyrun yeni türkiyenin utanç verici kareleri. Akp hükümetinin marifeti kardelen hanım bakınız görünüz efendim. Hükümetiniz çok başarılı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?