• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarbay Mehmet Alkan haklı öyle mi?!..

keşke 1-2 kişi bile Atatürk kadar ön görülü olabilseydi.

11880649_10153527459463459_8158911322454314298_n.jpg
Vallaha bunu imzam yapıcaktım ama kör gözlere ne fayda :KK14:

geçmişi bilmediğiniz nerden bellii.. bir zamanlar bu ülkede baş örtülüler okuyamıyorduu neden biliyormusun atatürkün kurduğu cumhuriyette bu yobazların işi yok deniniyorduu.. vee atatürkçülüğüde kendi nefislerine görede öyle güzel kullanıyorlardıkii..
E canım şimdide dini kullanıyorlar ama islamla alakası olmayan şeyleri kabul etmiyoruz dimi. Neden Atatürk le alakası olmayan şeyleri Atatürk yapmış gibi söyleyip duruyorsunuz

Cumhurbaşkanının O görevi Layıkıyla taşıyıp taşımadıgına yalnızca siz karar veremezsiniz!...
Kafanızı Torağa kömmekten vazgeçip çıkarıp objektif bir şekilde,tarafsız baksanız yapmış olduğu hizmetleri göreceksiniz ama gözünüzdeki o taraflı gözlük buna engel oluyor maalesef...
Türk devletlerinin başkanlarının şerefle onurla gururla bahsettiği tek liderdir Erdoğan!!...
Türk devletlerine hizmetin kralını götürendir Erdoğan.
Türk devletlerine borç para verip sonrada o parayı hibe edendir Erdoğan!...
Türk devletlerinin ve İslam Aleminin birleştirici gücü olarak görülen ve tüm herkesin tek umududur Erdoğan!...
Mekke'de Medine'de Resulullaha hürmete yaptığı hizmetler ve O bölgelere diktiği Ağaçlarla Hizmet Adamı İslama Hizmetkar olan Lider Vasfını taşıyan tek Liderdir Erdoğan!!!....
Ramazan ayında milletin gözüne baka baka Su içenlere inat, yabancı ülkede kumahanede kumar masasında burnu kırılanlar yüzünden ülkenin şerefini iki paralık edenlere inat Ülkemin ve Halkımın İtibarını yükseltten Tek Liderdir Erdoğan!....

size bir sorum olacak ; "Siz Erdoğan'a oy verirken ne için oy verdiniz ?"

Başbakan olması için mi ? yoksa Cumhurbaşkanı olması için mi ?

Uni de bir arkadasim kapaliydi, ogrenci islerinden bir belge almya gttik gorevli nufus cuzdanindaki acik ama sen kapalisin . Kiz dedi polis olacam ilerde
O zamanlar sorun cikmamasi icin hic bir resmi yere kapali resmimi koymuyorum .. daha cok ornek varda neyse

Ben bazen bu insanlarla aynı ulkedeni yaşadım geçmişte diyorum
Hiç duymadım neymiş kuran bulunmasından korkar hale gelmişler bilmem ne
Benim buyuduğum mahallede bi biz açıktık diğer komşular kapalı tarikatlı evlerde zikir çekerlerdi hiçte tedirgin olmazlardı
Turban sıkıntısı bile erbakanla ayyuka çıktı unutuldu bunlar
Ne güzel ye iç oturduğun yerden vatan millet sakarya naraları at
Toprak butunluğu için bayrak için şehit olana dil uzat
Umarım o diller kopar ve aynı acıları yaşar bu acıyı kuçumseyenler

Siz canınızı kanınızı hayatının baharında olan bir yakininizi topraga verdiniz mi. Konuyu açan arkadaşım dilerim Allah böyle bir acıyı yasatmaz sana. Kimse acı tenine degmedikce anlayamaz. Tayyip dini kullanarak ülkemizi mahvetti. Dağda ki domuz surulerini meclise alarak ülkeyi kaos a sürükledi. O ve onun gibilerini destekleyen herkes tum şehitlerimizin katilidir. Dağda ki düşmanı türkiye cumhuriyet meclisine sokan biri benim devlet büyüğüm değildir. Şehitlerimize Allah dan rahmet ailelerine sabır diliyorum.

Siz canınızı kanınızı hayatının baharında olan bir yakininizi topraga verdiniz mi. Konuyu açan arkadaşım dilerim Allah böyle bir acıyı yasatmaz sana. Kimse acı tenine degmedikce anlayamaz. Tayyip dini kullanarak ülkemizi mahvetti. Dağda ki domuz surulerini meclise alarak ülkeyi kaos a sürükledi. O ve onun gibilerini destekleyen herkes tum şehitlerimizin katilidir. Dağda ki düşmanı türkiye cumhuriyet meclisine sokan biri benim devlet büyüğüm değildir. Şehitlerimize Allah dan rahmet ailelerine sabır diliyorum.

Hay ağzınızı öpeyim demek istiyorum affınıza sığınarak
Ne güzel izah etmişsiniz aynı şeyleri hissediyorum

size bir sorum olacak ; "Siz Erdoğan'a oy verirken ne için oy verdiniz ?"

Başbakan olması için mi ? yoksa Cumhurbaşkanı olması için mi ?
Her ikisi içinde oy verdim.Pardon da Ben bu soruyu anlayamadım.
Genel seçimlerde Başbakan olsun diye oy kullandım. Daha sonrada agustos ayında da CumhurBaşkanı olsun diye verdim

Beni bir kardeşin arkasından göz yaşı döken bir abinin acısını paylaşmamakla ithaf edenler '' Ben de bir insanım hele de bir Anayım ve bir Kadınım Duygusallığı ve Acıyı en iyi ben bilirim.Bu mehmet alkanın videosuınu Lütfen tarafsız olarak bir izleyin derim. İzleyin ki oradaki oyunu görün derim. mehmet alkanın bu kadar büyük acıyla kendinden geçtiği anlarda acaba gözünden akan yaşları gören oldu mu?!.. Hayır ben göremedim de, şayet gören varsa bana da anlatsın istedim!!... Benim ülkeme Benim Vatanıma Hainlik Kalleşlik Eden malum bazı medya ve cemaetin sırf kendi çıkarları için ne yapabileceğini çok iyi bildiğimden, ben bu abininde o malum çevrenin adamı olduğunu duyduktan sonra hiç bir samimi tarafının olduğuna inanmadım inanmam da!!..
Bu malum cemaetin içinde olan bir kişinin ailesiyle çok samimiyim. Bu tanıdıgım kişi 1 kardeşini bu vatana Şehid vermiş ama diğer bu malum kişilerin içinde olan kardeşte, bu kardeşinin katillerine oy verecek kadar gözü dönmüş.. Babası ölmüş Anacığı da dul ve devlet şehid yakını olduğu için bu bayana tokiden ev verdi kadın eski antep evini satıp bu tokiye taşındı. Sattıgı evden 40 bin cıvarı para eline geçmiş, bu malum paralelci oğlu Anacığına o parayı bank asyaya yatır diye baskı yapmış ama kadının diğer oğlu ve anası karşı çıkmış batmak üzere olan bankaya parayı yatırmaya ve şuanda O hain evlat anasına ve kardeşine düşman ve 2 yıldır arayıp sormuyormuş. Şimdi soruyorum size gözlerini karartıp kardeş katiline oy verecek kadar alçalan bu insanlardan merhamet ve insanlık beklemek ne kadar doğru sizce?! ( Daha bunun gibi nice örnekler var. Malum çevrem bu hainlerden geçilmiyor maalesef )
Bu yarbay mehmet alkanın videosunda önce subay olan abi kardeşinin cenaze namazını kılmaya karşı çıkıyor sonrada arka tarafdan sakin duran yarbay abiye birisi bir şey diyor ve O da tamam dercesine kafa sallıyor sonrada ön safa doğru geliyor tabutun başına geçtiği anda ''İbo kayıtttt'' diye bir ses geliyor tamda o anda ''ştttttt'' deniliyor. (Yani sus planlayarak çekildiğimiz anlaşılmasın babında ) Ondan sonra malum abii tabutu yumruklayarak kameralara dönerek bildiğin siyasetin kralını yapıyor. Yani anlıyacagınız ben bu malum şahısların içinde yer alan hiç bir Allahın kulunun samimiyetine ve İnsanlığına inanmıyorum!.... Şayet sizler birde bizim baktığımız pencereden baksanız tüm gerçeklere şait olucaksınız ama sanırım gerçekleri görmek istemiyorsunuz!..

Beni bir kardeşin arkasından göz yaşı döken bir abinin acısını paylaşmamakla ithaf edenler '' Ben de bir insanım hele de bir Anayım ve bir Kadınım Duygusallığı ve Acıyı en iyi ben bilirim.Bu mehmet alkanın videosuınu Lütfen tarafsız olarak bir izleyin derim. İzleyin ki oradaki oyunu görün derim. mehmet alkanın bu kadar büyük acıyla kendinden geçtiği anlarda acaba gözünden akan yaşları gören oldu mu?!.. Hayır ben göremedim de, şayet gören varsa bana da anlatsın istedim!!... Benim ülkeme Benim Vatanıma Hainlik Kalleşlik Eden malum bazı medya ve cemaetin sırf kendi çıkarları için ne yapabileceğini çok iyi bildiğimden, ben bu abininde o malum çevrenin adamı olduğunu duyduktan sonra hiç bir samimi tarafının olduğuna inanmadım inanmam da!!..
Bu malum cemaetin içinde olan bir kişinin ailesiyle çok samimiyim. Bu tanıdıgım kişi 1 kardeşini bu vatana Şehid vermiş ama diğer bu malum kişilerin içinde olan kardeşte, bu kardeşinin katillerine oy verecek kadar gözü dönmüş.. Babası ölmüş Anacığı da dul ve devlet şehid yakını olduğu için bu bayana tokiden ev verdi kadın eski antep evini satıp bu tokiye taşındı. Sattıgı evden 40 bin cıvarı para eline geçmiş, bu malum paralelci oğlu Anacığına o parayı bank asyaya yatır diye baskı yapmış ama kadının diğer oğlu ve anası karşı çıkmış batmak üzere olan bankaya parayı yatırmaya ve şuanda O hain evlat anasına ve kardeşine düşman ve 2 yıldır arayıp sormuyormuş. Şimdi soruyorum size gözlerini karartıp kardeş katiline oy verecek kadar alçalan bu insanlardan merhamet ve insanlık beklemek ne kadar doğru sizce?! ( Daha bunun gibi nice örnekler var. Malum çevrem bu hainlerden geçilmiyor maalesef )
Bu yarbay mehmet alkanın videosunda önce subay olan abi kardeşinin cenaze namazını kılmaya karşı çıkıyor sonrada arka tarafdan sakin duran yarbay abiye birisi bir şey diyor ve O da tamam dercesine kafa sallıyor sonrada ön safa doğru geliyor tabutun başına geçtiği anda ''İbo kayıtttt'' diye bir ses geliyor tamda o anda ''ştttttt'' deniliyor. (Yani sus planlayarak çekildiğimiz anlaşılmasın babında ) Ondan sonra malum abii tabutu yumruklayarak kameralara dönerek bildiğin siyasetin kralını yapıyor. Yani anlıyacagınız ben bu malum şahısların içinde yer alan hiç bir Allahın kulunun samimiyetine ve İnsanlığına inanmıyorum!.... Şayet sizler birde bizim baktığımız pencereden baksanız tüm gerçeklere şait olucaksınız ama sanırım gerçekleri görmek istemiyorsunuz!..

Hamd olsun gözümüz açık zekamiz var hanımefendi. O malum abi değil efendim o bir yarbay. Belki de Yüreğine kor düşen bu yarbayin aglamaktan gözünde yaş kalmamıştır ha ne dersiniz. Bilmem siz de suna dikkat ettiniz mi Bu ülkenin cumhurbaşkanı sivan perver in abuk subuk şarkılarına eşi ile birlikte ağlayıp duygu sömürüsü yapıyor bir şehit için gÖzyaşı dokmuyor. Hemde sebep kendisi iken. Ben de asker esiyim hanımefendi. Bugün eşim şehit düşse yarbay abinin verdiği tepkinin bin katı fazlasını verirdim. Çünkü siyasetciler koltuk kavgası yaparken bizim çiçeği burnunda canlarimiz ye kurkum ye sistemi için şehit düşüyor. Sizin pencereniz gördüğüm kadarıyla dar efendim. Ben şahsen o pencereden bakamam. At gozlugunuzu çıkarıp öyle bakın etrafınıza. Zira bir anneye sığ düşünceler yakışmaz. Tesekkurler

Nasıl bir hayal dünyasında yaşayıp kendi uydurduğunuz yalanlara bile inanıyorsunuz?
Bu yarbayın paralelci olduğunu ıspatlar mısınız lütfen.

Back