Yarışmaya katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum... :) benim bir sorum olacak siz maharetli hanımlar yardımcı olursanız sevinirim.. Ben dondurulmuş sigara böreği aldım ama üzerinde sadece frutezde pişirin yazıyor oda bende yok kızartma tenceresinde yapsam olur mu patlar diye korkumdan yapamiyorum
Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
Doğru ölçü kullanılmalı.
Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
Cidden mi. Ben nasıl katılabileceğini anlamadım gerçi bu sayfada paylasmiyo muyuz yeni konu mu acicaz niye onaylanicak ki normalde konu açtığınızda hemen yayinlaniuo oradan mi oy topliycaz kafamda deli sorular
Katılım başlama tarihi : 01 Eylül 2014 Pazartesi
En son başvuru tarihi : 21 Eylül 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 22 Eylül 2014 Pazartesi
Oylama bitiş tarihi : 28 Eylül 2014 / 23:00 Pazar
Bu sayfada değil yarışma,bölümünün kedine yeni konu oluşturacaksın resimleri ve tarifleri ekliyeceksin tatlım .Önce onaydan geçip sonra yayınlanacak
Canım katılım süresi bittikten sonra bu konuştuğumuz sayfanın üzerine anket açılıyor oylama o zaman başlıyor
canım biliyorum ama tarif edilecek birşey yok ki, süslenen tabaktaki zeytinin peynirin neyini tarif edicez onu anlamadım...sanırım bu kategoride sadece tabak görüntüsüne oy verilecek....
yoksa birşey pişirip onuu tarif edip sonrada koyduuğumuz tabağın görüntüsü mü, ay kafam basmadı iyimi?
canım biliyorum ama tarif edilecek birşey yok ki, süslenen tabaktaki zeytinin peynirin neyini tarif edicez onu anlamadım...sanırım bu kategoride sadece tabak görüntüsüne oy verilecek....
yoksa birşey pişirip onuu tarif edip sonrada koyduuğumuz tabağın görüntüsü mü, ay kafam basmadı iyimi?
Patatesler ince ince doğranıp kızartılır..Sosisler önce 4e bölünür..Daha sonra düz tarafına 1 defa kesilir..
Kızartılır veya haşlanır..1 adet tavuk yumurtası,1 adet bıldırcın yumurtası haşlanır..Servis tabağına önce patatesler alınır.Daha sonra sosisler dizilir..Bıldırcın yumurtası bir kürdan yardımıyla tavuk yumurtasına monte edilir..Havuç dilimleri ve karanfil ile kuş şekli verilir..
Bu şekil tarif edilebilir..Tarifi becerebildim mi bilmem
Katılım başlama tarihi : 01 Eylül 2014 Pazartesi
En son başvuru tarihi : 21 Eylül 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 22 Eylül 2014 Pazartesi
Oylama bitiş tarihi : 28 Eylül 2014 / 23:00 Pazar