• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaratici degilim yardim

ilya89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
169
130
53
35
Merhaba arkadaslar,

Bir derdim var Ama okadar da buyuk degil ama dusunmekten yoruldum Google da aramaktan yoruldum ve sonuc sifir.

Okadar yaratici bi insan degilim. Ve bir aktivite icin bir is arkadasina yaratici bir supriz yapmam gerekiyor Hatta 3 kere. Amaaaa Bu is arkadasimi pek tanimiyorum Merhaba Merhaba . Ve yapacagin sey Bu kisiyi derinden etkilemesi gerekiyormus Yahu tanimadim insana nasil bi sey yapicam yaaa kendisi bayan 45 vardir 3 cocugu var ve Hep rengarenk giyinir hic Siyah yoktur kiyafetinde her renk vardir cicekli Bocekli :KK70: muzik tiyatro müzikal sever. Baska bi sey bilmiyorum Yani ben Bu kisiyi derinden nasil etkilerim....ne yapabilirim ki ve 3 kere supriz...

Bi fikri olan var mi lutfen yardim etsin biri simdiden tesekkurler

Ama ben oldumu bilmemesi gerek

Laf olsun diye hediye almaktan nefret ederim ama durup durup sevdiğim insanlara hediye fikri belirir kafamda .
Bu kadın için de ne olabilir?
İnstagramini facebookunu ekleyip en güzel on fotoğrafını magnet olarak cikarabilirsin mesela. Hem çocukları da var , ailecek güzel resimleri vardir. Bence çok mutlu olur. Hem ekonomik de...

Ayrıca çok güzel sayfalar var instagramda. Mesela ben birisine kupa yaptırmıştım, resmini ve yanında olmasını istedigim şeyleri gonderdim- harika çizmişti.
Siz de o ve üç çocuğunun illüstrasyonunu kupaya çizdirip hediye edebilirsiniz. Hem ofis ortamında hergun görür mutlu olur.

Neden 3, 1 defa yetmiyor mu?

Çok sevdiği tiyatro oyuncusunun oyununa bilet alıp şık bir Kutuyla masasına koyabilirsiniz.

Bir sürü uçan balonu arabasına bağlayabilirsiniz.

Vs vs.

Maddi olarak fazla mı olmalı birde ona da bağlı.

Evine cocuklarinin esinin ve kendisinin isiimleri yazili bi pano yaptirin
Bir kutu cesit cesit cikolata alin
Sinema bileti alin iki kisilik
,cocuklara bi aksam siz bakin

Bence çocuklarını ayrı ayrı 3 gün alıp bakın o da kafa dinlesin oh bundan güzel sürpriz olamaz :))

Bilet işi mantıklı. Bir de çok tatlı çikolatalı, kekli, meyveli buketler oluyor onlardan alın gönderin. Bir de not yazarsınız. Gizli hayranın diye :D . Fotoğraf bastırıp çok güzel paketleyen siteler var onları kullanarak facebook veya instagramından seçtiğiniz resimleri hediye edebilirsiniz. Veya şık bir çiçek buketi göndertebilirsiniz. Çikolatayı sevmeyen zor bulunur. İçinde çeşit çeşit çikolata olan kutulardan alabilirsiniz. İşyerindeki arkadaşlarınızla konuşun derim. Onu daha iyi tanıyan çıkar belki.

Neden 3, 1 defa yetmiyor mu?

Çok sevdiği tiyatro oyuncusunun oyununa bilet alıp şık bir Kutuyla masasına koyabilirsiniz.

Bir sürü uçan balonu arabasına bağlayabilirsiniz.

Vs vs.

Maddi olarak fazla mı olmalı birde ona da bağlı.

Keske 1 tane olsaydi demi, bilmiyorum patronlarin is guzarli iste :) maddi olarak sıkıntım Yok Ama abartmiyim :D

Bilet işi mantıklı. Bir de çok tatlı çikolatalı, kekli, meyveli buketler oluyor onlardan alın gönderin. Bir de not yazarsınız. Gizli hayranın diye :KK70: . Fotoğraf bastırıp çok güzel paketleyen siteler var onları kullanarak facebook veya instagramından seçtiğiniz resimleri hediye edebilirsiniz. Veya şık bir çiçek buketi göndertebilirsiniz. Çikolatayı sevmeyen zor bulunur. İçinde çeşit çeşit çikolata olan kutulardan alabilirsiniz. İşyerindeki arkadaşlarınızla konuşun derim. Onu daha iyi tanıyan çıkar belki.

Tesekkurler, fotograf fikrini sevdim.

Cikti cikti kessinlikle ☺️ Aslinda rengarenk kek yapmak gerek hahaha Ama okadar Iyi degilim kek yapma konusunda :KK70: ve fotograf fikrini tuttum ve bilet fikrini de sevdim
rengarenk kek de yaptırabilirsiniz bu arada. Kendi pastalarını yapan çok güzel butik pastacı/ çikolatacı yerleri var. İnternetten bir araştırın.

1-sevdiği tarzda bir müzikale bilet al
2-civil civil bir fular al
3-çocukları için özel ürün kirtasiyelik birseyler al...
....

İş ortamindan birinin instagramindan foto alip bastirmazdim :)

Tiyatro bileti
Masasini erkenden gidip işe gidip süslemek, balonlu filan
Güzel bir roman

Back
X