- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
Kızlar Oğlum 5 yaşını dolduracak bu ayın sonunda nasipse. Yaşı küçükte değil fazla. Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu anlatınca anlayacak bir şey. Nedense anlamıyor. Söylüyoruz, anlatıyoruz, sadece anlık anlıyor, özür diliyor ve sonra tekrar eski hareketlerini tavırlarını sürdürüyor. Dün işten eve girdim ve telefonum çaldı. Baktım oğlanın öğretmeni. Meğerse benim oğlum dün okulda bir arkadaşının yüzüne "tokat" atmış ve çocuğun burnunu kanatmış!!!!! Çocuğun burnunun kanaması da bir hayli sürmüş ve doğal olarak ailesini aramışlar. Ailesi de çok kızmış. Oğlum okuldan gelene kadar öyle sinirliydim ki anlatamam. Böyle gerçekten ilk defa artık dövmek istedim oğlumu. Tabi ki dövmedim ama çok kızdım. Babası ile anlattık ona yaptığı yanlışı. Ceza verdik. Bakalım ne olacak. Ya ben neyi eksik yapıyorum? Ne yapmam lazım? Derler ya "dayak cennet çıkma", doğru mu acaba? Şuanda cezalı? TV, Televizyon, Telefon hiç bir şey yok. Çikolata yok. Sınırlı sayıda ve zamanda idi dediğim bu şeyler, artık hepsi bitti. Çok sinirliyim gerçekten ya!!!
Edit: Bir çocuğunda sırtını ısırıp, morarttı!!!!!!
Edit: Bir çocuğunda sırtını ısırıp, morarttı!!!!!!